IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kъде да караме ски ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    То без вакса може ама без вазелин дали може?
    Да мечките без вазелин не могат, свикнали са му вероятно и подсъзнателно го търсят Може би ги успокоява от стреса. Меча работа ...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Не се бъзикайте на гол г... Всички чакаме лифта ни изкачи на билото да си почиваме на слънчице. Никво спускане по склона, щото сянка пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Ски се карат чудесно и на бфб, Слагайте ските и се пускайте да усетите адреналина. Може и без вакса, но не забравяйте каските.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ски се карат чудесно и на бфб, Слагайте ските и се пускайте да усетите адреналина. Може и без вакса, но не забравяйте каските.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• хахаха тук е станало като в темата за ПИБ или само добро се пише за Банско или се трие

Смешници видов ден идва колко и да триете

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
              +1!
              И аз споделям това мнение.
              Освен това в Банско става купон, а не е пусто като в Пампорово.
              Боровец също не е зле, но все пак и аз избирам Банско!
              Бях в Пампорово преди няколко седмици. Не само не става купон, то нямаше жив човек по улиците. Кръчмите бяха празни. Единственото, което ми направи впечатление бяха камионите с отсечени дърва, заради които се качахме 2 часа по тъпите завои. Направо се чудя кой нормален ходи там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение
                Банско си е най-доброто място за каране на ски и за пълноценна почивка.
                +1!
                И аз споделям това мнение.
                Освен това в Банско става купон, а не е пусто като в Пампорово.
                Боровец също не е зле, но все пак и аз избирам Банско!

Коментар

• Банско си е най-доброто място за каране на ски и за пълноценна почивка.

Коментар

• На Пампорово е идеално за каране стига да има сняг.
                    Много добре покарахме на откриването, бяха се постарали отлично за снега.

Коментар

• Първоначално изпратено от dragoradev Разгледай мнение
                      Човекът иска линк към компанията под юргана, ама ти много свидлив.

Коментар

• Breuil-Cervinia пистите са от 2500 до 3800 метра надморка височина. Идеалното място за каране, когато никъде другъде няма сняг

Коментар

Аз пък срещу 100 кинта само ще си карам по магистралите,така обеща г-жата Павлова.Само да валне малко сняг де
                          Да, нашите магистрали зимно време са много подходящи за ето тези два вида ски спорт, при това не трябва лифт карта, а само толкова евтината винетка:
                          Attached Files

Коментар

• Аз пък срещу 100 кинта само ще си карам по магистралите,така обеща г-жата Павлова.Само да валне малко сняг де
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanzaprianov Разгледай мнение
                              Където пистите са дълги, а навалиците - малки
                              Който изкарал сухо тази година, може да си позволи да отиде на някое от тези места. http://buff.ly/1Nyj1ig
                              Вал Торенс във френските Алпи, е с над 600 км писти, за навалицата не знам как е.

Коментар

• Където пистите са дълги, а навалиците - малки
                                ...

Коментар

Working...
                                X