Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЛафчис, просто нямаше как, ма в началото бяха Пепси при Левски - и те ли са комунисти? Лафчис беше див ентусиаст, но направи най-силният отбор на Левски, който аз съм гледал, по-силен от онзи, дето го разформироваха (за отбора от 70-те няма как да кажа нещо, щото не съм бил роден тогава), просто малшанс с Олимпия през 1994, който си изкарахме на цска с 7:1, много силният тогава Ботев с парите на брокерите с 6:1 и кандидатът за титлата Локо Сф, които тогава дори бяха първи с класирането и имаха нещо от сорта на 7 получени гола за 12-13 мача с 8:0. Много велик отбор беше, несравним с нищо през последните години. Според мен беше по-силен и от онзи отбор на цска с Пенев и кюрда, но те имаха шанса, ние - не, а шансът значи много във футбола. Както и да е, да не отплесвам - Лафчис беше чист, след него стана мазало - лично мнение.Отделно военния министър на държавата в интервю на живо каза, че мисията му е да ликвидира ЦСКА...Е не успя, но сина му успя.... Та в резюме.... Груец, интелегентен човек си и сам знаеш, че НЕ СТЕ СВЕТЦИ. А кой е по-черен ми звучи "А вие защо биете негрите" или "Апа ти си ного убав"....
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Абе и с борсата може да се получи. Поне ще е най-известления откъм публичност отбор, което ще носи и реклама и нови фенове. Все пак, след като се разбалончи цска, левски остана най-големия отбор все още неразпаднал се, - имам предвид количеството публика.
Един уникален избушеняк Лудогорец видяхме как при малко повече късмет започна от 0ла и вече с по-пестелив мениджмънт го докара до номер 1 в класиранията.
Никога нямаше да повярвам, ако някой в ученическите години ми кажеше че тия селски бекове (тогава) ще станат шампиони, май бяха изпаднали и от бе-група. Та при тази публика на левски, все пак и столичен отбор , а това са по-заможните фенове като цяло, може да се получи и успешно борсово листване. Би било интересно да видим левски на борсата. Аналогията със Сашо Апашо е грешка в случая, Всички знаеха Сашо с прякора Апашо. Тук подобни апашори вярвам няма да станат собственици.
Що съдии и делегати купи Домузчиев да знаеш докато купи 11 черни негърчета и много късмет.....?
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Има разлика,Сашо Апашо събираше джоб парасъ а тук ще се търси нов собственик.Кой знае ,може и да влязат няколко офшорни милиона?
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Има разлика,Сашо Апашо събираше джоб парасъ а тук ще се търси нов собственик.Кой знае ,може и да влязат няколко офшорни милиона?
Един уникален избушеняк Лудогорец видяхме как при малко повече късмет започна от 0ла и вече с по-пестелив мениджмънт го докара до номер 1 в класиранията.
Никога нямаше да повярвам, ако някой в ученическите години ми кажеше че тия селски бекове (тогава) ще станат шампиони, май бяха изпаднали и от бе-група. Та при тази публика на левски, все пак и столичен отбор , а това са по-заможните фенове като цяло, може да се получи и успешно борсово листване. Би било интересно да видим левски на борсата. Аналогията със Сашо Апашо е грешка в случая, Всички знаеха Сашо с прякора Апашо. Тук подобни апашори вярвам няма да станат собственици.
Напиши коментар:
Напиши коментар: