IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Е, все пак лишихме топовете от две точки ...
    И това ще мине ...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Грую, трябва да минете чистилището(собственици, ветерани, грабители, пиявици и всякаква сволач). Ние минахме. При вас е доста трудно, трябва да разкарате КОЙ и Мустака. Но и феновете ви не се и опитват. Това ви е проблема отдавна. Когато се преборите за това което обичате само тогава ще имате шанса да излезете дългосрочно от блатото. Ако не го направите ще умирате бавно и мъчително. Далеч съм от мисълта, че Томов и Стойчо са перфектни, но работят за ЦСКА, а не против него. Това е пътя и ние започваме да го доказваме. Бащиците са вредни за футбола и за отборите си... Ако питаш мен ви трябва гонзо + тръста + още няколко акционера стабилни и до 5 години ще започнете да излизате.

      ПСЛ. Прав е колегата, ние сме единствените които могат да ви разберат положението. И докато всички вадят нож на умялото куче, ние не го правим. Да съперници сме на терена, но до там. Оправете си отбора и се преборетете за него!!! Дори и Стойчо, който толкова мразите онзи ден го доказа в канал 3!!! Не е случайна хореографията ни с феникса, "От огъня на вашата омраза, остана само пепелта"!!!
      Мдам .... Страстта гради, а страхът руши!

      Ние пращаме ясни сигнали към рогатите ( Грую ) какво да направят.

      Нека всичко да е на терен.

      П.П. И ние падаме - има ли отбор, който да не пада в света?

      Но тази "сладниковост" ми дойде в малко повече и лафчетата за национални каузи.
      ----------------------------------------------------------------
      К'ви каузи, бря?

      БГ армия има за тия неща и тя бачка яко, за да спим всички спокойно.

      П.П. Дано някой ден телюгите ни се извинят, че убиха, пребиваха и оставяха трайни инвалиди наши хора.

      Това ще е успех за тях - не за нас. Ние ще им простим! ( но трябва да е от тях ).
      --------------------------------------

      "Каузата" е поредната, която тръгнала да ни трепе сега?

      Това война ли е?

      Или възпитание между колеги?

      Скоро ще разберем, но БГ Империя започва възход и тогава няма как Армия на Империя да стои и да гледа поредните ...... ( цигани ), които й се пробват от всички посоки.

      П.П. Чорбата, ако беше хванала сега Ливерите и Реал - щеше да изтрие тревата с тях терен, за да ги прегази. Базел щяха да го пропуснат, щото не е фактор в момента, въпреки че швици хитри ... . == > Но атака щеше да бъде по тия два отбора основно.

      А, тия се фукат НАЦ кауза, че последни в група и паднали само с 4:0 ..... - като то беше канонада за 10-ка на нула.
      ---------------------------------------------------------------
      Вие нормални ли сте?

      Грую - ти поне - чат-пат добре ли си какво говоря?
      Last edited by marandi; 22.12.2014, 18:53.

      Коментар


      • Life won't wait for you.

        Коментар


        • Грую, трябва да минете чистилището(собственици, ветерани, грабители, пиявици и всякаква сволач). Ние минахме. При вас е доста трудно, трябва да разкарате КОЙ и Мустака. Но и феновете ви не се и опитват. Това ви е проблема отдавна. Когато се преборите за това което обичате само тогава ще имате шанса да излезете дългосрочно от блатото. Ако не го направите ще умирате бавно и мъчително. Далеч съм от мисълта, че Томов и Стойчо са перфектни, но работят за ЦСКА, а не против него. Това е пътя и ние започваме да го доказваме. Бащиците са вредни за футбола и за отборите си... Ако питаш мен ви трябва гонзо + тръста + още няколко акционера стабилни и до 5 години ще започнете да излизате.

          ПСЛ. Прав е колегата, ние сме единствените които могат да ви разберат положението. И докато всички вадят нож на умялото куче, ние не го правим. Да съперници сме на терена, но до там. Оправете си отбора и се преборетете за него!!! Дори и Стойчо, който толкова мразите онзи ден го доказа в канал 3!!! Не е случайна хореографията ни с феникса, "От огъня на вашата омраза, остана само пепелта"!!!
          Last edited by pepe1234; 22.12.2014, 17:24.

          Коментар


          • Груев, аз пак ще ти го кажа за последен път, белким ме вдянеш някой ден, когато ще ме няма.
            -------------------------

            БГ армия ви е атаката навън, когато някой ви посегне на хората към БГ империя. Затова висят толкова "скалпове" наредени на пояса ни и над 160 титли.

            ФК Лесна са вътрешна сигурност, които трябва да ги има винаги при една империя. Някой трябва да контролира, но честно.
            --------------------------

            Усещаш ли кой най-много покрепя Левски в момента да се изправи отново на крака?

            Моя милост - гадният чорбар?

            П.П. Затова бързо ви работя по проект за книга как да се виждате секси в цял свят.

            Но наближава време, когато навякъде ми се хлопват врати, а аз искам да ви направя проект профи за цял свят.

            Най-вероятно скоро ще започвам разговори с разпростанители със задължителна клауза трудът ми да е забранен за населено място.

            Втора клауза забранен за България въобще и никога да не се вижда.

            П.П. Хората искат помощ, когато закъсат, а вие ги правите на маймуни.

            В момента призовавам цялата ЦСКА армия на империя да окаже помощ на Левски.
            Last edited by marandi; 22.12.2014, 16:06.

            Коментар


            • Така, остана ми малко време, че да драсна 2-3 реда.

              не знам какво точно става в Левски, то и едва ли някой знае. както казва един приятел - единственото хубаво в Левски е строящият се (макар и с доста бавни темпове) сектор А на стадиона - той е единствената гаранция, че Левски ще го има. Ясно е , че има финансови неуредици и това е най-мекият термин, който бих могъл да използвам. Ясно е, че отборът не върви, ясно е и че от Гонзо тренер за Левски не става (виж за Морето е перфектната опция). За мен проблемът е в Батков и липсата на пари или обратното, макар то да е едно и също. Не знам кой е крив и кой е прав по оста Батков-Гонзо-Херо. Изчетох всички мнения и нямам категорична позоция. Знам, че Гонзо е мъжкар, но знам и че прекалено вреди на Левски в последните 2-3 години. Знам и че Батков му виси пари, поради което гонзо мое да си прави горе-долу каквото си поиска в Левски. Знам, че Херо е левскар и мъжкар, но той е малко тип Едномъдия - money talk и тогава съм всякакъв. не знам защо са се сдърпали с Гонзо, но си мсиля, че проблемът е само и единствено финансов, като той се прикрива зад левскарски декларации, от които няма полза. Не съм убеден, че Стойчо Стоев е добра опция за Левски, но си мисля, че е по-добра опция от Гонзо със сигурност, а и е реално единствената възможна, ако и той не се откаже в последния момент.

              Просто в Левски няма пари, правят се финансови врътки тип Лупи в чорбата, няма бащица, който да излива кинта, няма Южен поток, на Боце му е през кОра за футбола в момента, няма добри играчи, няма тренер - реално има само едно име, което се петни ежедневно и това е реалността. Предпочитам рестарт отколкото живуркане в борбата за 6-то място. Да пускат юношите и каквото стане, стане.

              П.С. Шнасовете на Левски за стабилизиране са 2 - бързо пускане на новата трибуна, която да генерира добри приходи (малко вероятно) или намиране на нов спонсор с пари, различен от няКОЙ и аверчетата му в герберско-депесарска окраска с котарашки привкус. Ако имате конкретни въпроси - давайте, ако не - да сте живи и здрави.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Георги Дерменджиев: Лудогорец няма да води войни

                http://topsport.ibox.bg/interview/id_1857171405
                ----------------------------------
                Какво научихте по време на престоите си на "Бернабеу", а преди това и на "Анфилд"? Има ли нещо, което ще приложите от видяното?
                - Разбира се, че има. Можем да започнем от самата организация и поведение на всички - ръководители, футболисти, треньори, както и на публиката. На мен лично ми се иска това скоро да го има и в България. Трябва да има толерантно отношение между клубове и ръководители. Там от всяко нещо, което се прави, лъха голям интелект и професионализъм. Няма ги тези нападки, виждате как се държат треньорите, футболистите също, когато има фаул, свири се и никой не скача.
                -----------------------------------

                По делата ще ги познете казал Господ ( не по думите ).

                Би ли обяснил въпросният анцуг с хронометър как:

                1. Левски - Разград - играч наплю треньорска скамейска на ФК Лесни.
                2. ЦСКА - Шалвар - играч показно показа среден пръст на треньорски щаб на домакини.
                3. Цяла БГ видя изритването на паднал играч в главата - само БФС не го видя + 5 съдии.
                ------------------------------------

                И тоя мазник ще говори какво бил видял в Реал и Ливера като показаха среден пръст на Екзекутора на Ливера? ( като ние сме ги отстранявали, когато са действащ шампион на Юръп и после ги бием пак като гости като действащ шампион на Юръп ).

                А сега се оправдава, че Реал ги били на ходом без да се затичат. И пълен късмет, че не ги отнесоха с 10-ка на 0 било голям подвиг за БГ отбор. Тоя чува ли се какви ги дрънка?!!!

                Тоя ни взема за гугутки нещо? Анцуг с гел ще ни учи нас как било в Европа и по света? За уважение и прочие ....
                ---------------------------------------
                Война продължава докато се унищожи тумор, който си е повярвал, че е "нациална" кауза.

                БГ армия ще го пръсне още следващата година, после и телюгите ще ги еВат нон-стоп докато изчезнат во веки в регионалките там, където им е мястото.
                Last edited by marandi; 21.12.2014, 18:29.

                Коментар


                • 1 ЦСКА 44 т.
                  2 Лудогорец 41 т.
                  3 Локомотив (Сф) 32 т.
                  4 Литекс 32 т.
                  5 Берое 31 т.
                  6 Левски 28 т.
                  7 Ботев (Пд) 27 т.
                  8 Черно море 25 т
                  ---------------------------------------------------------

                  Йорданка Христова - Сърца червени (2008)

                  https://www.youtube.com/watch?v=dBaecussbYI
                  ------------------------------------------------------------

                  Груец се покри, а го питах пак ли ще ни вземат "лиценза" при +16 точки в край на шампионат?

                  Сега съм маркирал в черничко + 16 точки пак преднина на полусезон.
                  -----------------------------------------------------------------

                  Виж в клип долу под прожектор какво върви - емблема Шампионска лига, която ни отнехте край Данка Христова. И после вкарвате "селски" хумор защо не сме играли в ШЛ?

                  Фрости ли сте да задавате този въпрос? ( риторично ) - като ни отнехте административно лиценз при пълен погром над всички в него сезон от нас. +16 точки беше тогава рекордно число пред втория в история шампионат.
                  ---------------------------------------------------------------------

                  Това само пълен кретен може да го каже!!! ( защо ЦСКА не била играла в ШЛ? ) .

                  Първият, който е издухал вторият с + 16 точки абсолютно заслужено - е отстранен дисциплинарно от Перуката?

                  Сещаш ли се колко сте жалки?

                  След години Съд каза: Ами няма нарушение - извинете, че не играхте в ШЛ?
                  --------------------------------------------------------------------------

                  Запей за 32-та, Груец - запей!
                  Last edited by marandi; 20.12.2014, 02:51.

                  Коментар


                  • В отбора на Левски никога не е скучно, но тази година „сините“ категорично стигнаха дъното и то навръх стогодишнината си. Когато обсъждаме Левски, откъдето и да започнем, все ще стигнем до онази задънена улица, която няма шанс скоро да бъде отпушена....още

                    Коментар


                    • Коледа е!

                      От лагера на ЦСКА не спират да вървят достойни новини, защото сме БГ Армията на империята.

                      От милицията на ФК Лесни вървят новини, където всеки вика: "Гоуема двИздъ ... ама го вземи ти."

                      Скоро "националната" кауза ще разбере как действа БГ армия, когато някой я предизвика на бой. Справка от "националната" кауза разтрогват по взаимно съгласие играчите и не могат да направят нито един трансфер от ултра-гига-хипер проекта с крадени пари, докато при нас офертите валят отвсякъде.

                      Кога трансфер в Шалваргорец навън? Нали били, чудото на чудесата в Юръп? Уен, когда?

                      П.П. Груев, пак ще се направи на неразбрал и лафчетата, ама дайте "аргументи".

                      Успех за 6-тото място от мИя!
                      Last edited by marandi; 19.12.2014, 11:43.

                      Коментар


                      • Тръгва ли си ас на ЦСКА от клуба?

                        От Пламен Димитров , Topsport.bg
                        От думите на футболиста личи, че по-скоро напуска

                        http://topsport.ibox.bg/news/id_90485553
                        ------------------------------

                        Това, ако стане + ИПО-то може и да закрепим пролетта.

                        П.П. В кой отбор от БГ ще вземеш някого без пари и ще го кешираш след шест месеца за 3 милки?

                        Я, да помисля?
                        Last edited by marandi; 18.12.2014, 15:19.

                        Коментар


                        • Олеле - мале, сега чета обясненията на Херо около т.нар. покана да поеме Лецке от настоящият спортен директор и тренер - световноизвестният футболен ас Герге от Рен

                          Направо съм удивен колко ниско е стигнал този клуб и ръководството му...

                          Груйо, ако си мъж, дръпни един анализ по оста Батков - Гонзо - Херо - вечно мълчащите и "подкрепящи" фенове. Бъди обективен поне веднъж..

                          П.П. Това ако беше станало в ЦСКА (то с пернишките не че не стана нещо такова) досега ултрасите да са блокирали стадиона и да са натиснали "ръководството" за обяснения и най-вече комичният спортен мениджър, който така и не допусна един нормален тренер да поеме нещата, а дълбае уверено към Б група...

                          Коментар


                          • ''Айде на маслините'' :
                            http://www.sportonline.bg/footballbg...5%D0%B2%D0%B0/

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Mи коментирам:

                              1. Петев е смешник - пътят към дербитата в пета урна е открит. Изборът за нац. тренер е само и единствено чужденец, но не чалгар тип матеус, български тернер, който и да е той, няма да успее.
                              Няма ли да изпратите пак 20 хероиново-зависими от Люлин да го съблекат.

                              Белким влезем в прайм-тайма на световните новини агейн?

                              П.П. Или ще минете на варианта агитка на стадиона на националите с плакати "Съблечи се, бре!"

                              Коментар


                              • Дидо,

                                не съм съгласен с мнението за бог Стойчо, което имаш.

                                Бог Христо(с) Стоичков му вика: "Бате."
                                -----------------------------

                                Някой ден ще го загубим, но гледай напролет какво става и как ще газим

                                В БГ империя са малко специалистите, на които да им дадеш 20 души, които не си знаят имената първите 10 кръга и да го постигнеш това и то без пари.

                                Лесно е да се правиш на "велик" с пачките зад гърба от кражби и наредени съдии.
                                Last edited by marandi; 18.12.2014, 00:15.

                                Коментар

                                Working...
                                X