Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Има разлика,Сашо Апашо събираше джоб парасъ а тук ще се търси нов собственик.Кой знае ,може и да влязат няколко офшорни милиона?
Един уникален избушеняк Лудогорец видяхме как при малко повече късмет започна от 0ла и вече с по-пестелив мениджмънт го докара до номер 1 в класиранията.
Никога нямаше да повярвам, ако някой в ученическите години ми кажеше че тия селски бекове (тогава) ще станат шампиони, май бяха изпаднали и от бе-група. Та при тази публика на левски, все пак и столичен отбор , а това са по-заможните фенове като цяло, може да се получи и успешно борсово листване. Би било интересно да видим левски на борсата. Аналогията със Сашо Апашо е грешка в случая, Всички знаеха Сашо с прякора Апашо. Тук подобни апашори вярвам няма да станат собственици.
Напиши коментар:
� -
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Точно това мисля и аз, С нищо не са по-големи и велики набедените ветерани от чужбина. Просто трябва нашите надежди да ги пускат първо да гонят михаля, после ще започнат и да улучват топката, после и вратата на противника.
За борсата не ми излежда толкова оптимистично. Видяхме фиаското на чорбичката при Сашо Апашо
Напиши коментар:
� -
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Ментетата от чужбина дето не са утопия защо отнасят по 4-5 гола от разни фризьори и коафьори от Кипър и други такива велики футболни сили. С юношите поне ще имаме оправдание и няма да ни е толкова срам. Ако не пуснат акциите на борсата няма да се оправят, а там ще се разпродадат като топъл хляб и поне ще върже годината..., при един що-годе читав мениждмънт! Ще има някакъв контрол и ще се спре това източване.
За борсата не ми излежда толкова оптимистично. Видяхме фиаското на чорбичката при Сашо Апашо
Напиши коментар:
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ако Сашо Диков се беше сетИл да ми даде акциите на мен, днес щях да съм бил рекорда на Тити
И аз и аз
Напиши коментар:
�
Напиши коментар: