IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• maki
    replied
    Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Има разлика,Сашо Апашо събираше джоб парасъ а тук ще се търси нов собственик.Кой знае ,може и да влязат няколко офшорни милиона?
    Именно тук би трябвало да има по-крупни инвеститори, които после да имат и някакво влияние и глас - по отношение на рекламата, примерно. Туристически фирми - по отношение на пътуванията и лагерите /спортните имам предвид.../, строителни итн...Отделно феновете - те подобно както при ЦДНА -то едва ли ще имат огромна тежест...

Напиши коментар:

• mechka uteshitelka
    replied
    Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Има разлика,Сашо Апашо събираше джоб парасъ а тук ще се търси нов собственик.Кой знае ,може и да влязат няколко офшорни милиона?
    Абе и с борсата може да се получи. Поне ще е най-известления откъм публичност отбор, което ще носи и реклама и нови фенове. Все пак, след като се разбалончи цска, левски остана най-големия отбор все още неразпаднал се, - имам предвид количеството публика.
    Един уникален избушеняк Лудогорец видяхме как при малко повече късмет започна от 0ла и вече с по-пестелив мениджмънт го докара до номер 1 в класиранията.
    Никога нямаше да повярвам, ако някой в ученическите години ми кажеше че тия селски бекове (тогава) ще станат шампиони, май бяха изпаднали и от бе-група. Та при тази публика на левски, все пак и столичен отбор , а това са по-заможните фенове като цяло, може да се получи и успешно борсово листване. Би било интересно да видим левски на борсата. Аналогията със Сашо Апашо е грешка в случая, Всички знаеха Сашо с прякора Апашо. Тук подобни апашори вярвам няма да станат собственици.

Напиши коментар:

• Grosss
    replied
    Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Точно това мисля и аз, С нищо не са по-големи и велики набедените ветерани от чужбина. Просто трябва нашите надежди да ги пускат първо да гонят михаля, после ще започнат и да улучват топката, после и вратата на противника.
    За борсата не ми излежда толкова оптимистично. Видяхме фиаското на чорбичката при Сашо Апашо

Напиши коментар:

• mechka uteshitelka
    replied
    Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Ментетата от чужбина дето не са утопия защо отнасят по 4-5 гола от разни фризьори и коафьори от Кипър и други такива велики футболни сили. С юношите поне ще имаме оправдание и няма да ни е толкова срам. Ако не пуснат акциите на борсата няма да се оправят, а там ще се разпродадат като топъл хляб и поне ще върже годината..., при един що-годе читав мениждмънт! Ще има някакъв контрол и ще се спре това източване.
    Точно това мисля и аз, С нищо не са по-големи и велики набедените ветерани от чужбина. Просто трябва нашите надежди да ги пускат първо да гонят михаля, после ще започнат и да улучват топката, после и вратата на противника.
    За борсата не ми излежда толкова оптимистично. Видяхме фиаското на чорбичката при Сашо Апашо

Напиши коментар:

• mechka uteshitelka
    replied
    Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Ако Сашо Диков се беше сетИл да ми даде акциите на мен, днес щях да съм бил рекорда на Тити
    +
    И аз и аз

Напиши коментар:

X