If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
още нищо не е съвсем ясно, да поизчакаме и тогава ще видим. А Кой си е при нас от доста време, но реално през Боко - да видим какво точно ще се случи и ще коментираме.
А Турци сте..., сме викали и на мачовете с Галата или Бешикташ, ама те не се обидиха А най-смешното беше, че Турци сте..., звучи точно като Тюркие, т.е. Турция, ама фенове.
П.С. Дербито може да е догодина във В, не се коркай толкова
Догодина вие ще сте във "В" ама ние вече ще сме в "Б" .... щото щели да дадат нещо като уайлд кард.Май.
още нищо не е съвсем ясно, да поизчакаме и тогава ще видим. А Кой си е при нас от доста време, но реално през Боко - да видим какво точно ще се случи и ще коментираме.
А Турци сте..., сме викали и на мачовете с Галата или Бешикташ, ама те не се обидиха А най-смешното беше, че Турци сте..., звучи точно като Тюркие, т.е. Турция, ама фенове.
П.С. Дербито може да е догодина във В, не се коркай толкова
Не че нещо де ама сега как сектор "Б" ще вика "Турци сте, турци сте..." .....
Важното е че клуба остава в ръцете на ДС. И няма шанс за дерби с тях в "А" окръжна група ...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не че нещо де ама сега как сектор "Б" ще вика "Турци сте, турци сте..." .....
Важното е че клуба остава в ръцете на ДС. И няма шанс за дерби с тях в "А" окръжна група ...
Волейболните национали стигнаха полуфиналите в Баку, ще играят с Полша
Българският национален отбор по волейбол победи с 3:1 (24:26, 25:19, 25:17, 25:20) Турция в четвъртфинал от европейските олимпийски игри в Баку. Воденият от Николай Желязков състав допусна колебания, но се представи достатъчно добре, за да преодолее съперника си.
Съперник на България в полуфиналите ще е Полша, който се наложи с 3:0 срещу Словакия.
В последно време името му изчезна от свързваните с МЮ!
Сега се спрягат Швайнщайгер (, който ако дойде наистина ще се борим за титлата догодина) и Шнайдерлинг (, който ми се струва поредната безсмилена покупка от Саухямптън)
Като се замислиш при наличието на Ди Мария, Мата, Ерера, Ашли Йънг, Янузай още един атакуващ халф ни е напълно излишен!
Според мен ни трябва десен бек, щото Валенсия е пълно дърво, а Рафаел все е контузен, един централен да стъпи до Смоулинг и евентуално опорен халф, който да замести Карик (който напоследък също е все контузен)!
Сега се спрягат Швайнщайгер (, който ако дойде наистина ще се борим за титлата догодина) и Шнайдерлинг (, който ми се струва поредната безсмилена покупка от Саухямптън)
Като се замислиш при наличието на Ди Мария, Мата, Ерера, Ашли Йънг, Янузай още един атакуващ халф ни е напълно излишен!
Според мен ни трябва десен бек, щото Валенсия е пълно дърво, а Рафаел все е контузен, един централен да стъпи до Смоулинг и евентуално опорен халф, който да замести Карик (който напоследък също е все контузен)!
При тия халфове и нападатели защо са ви защитници на вас.
Дано да е добър наистина, че засега феновете се кефят най-вече че сме го отмъкнали под носа ви.
Коментар