Първоначално изпратено от DidoDinev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеКолчо още ли си мислиш,че злобата и зависта не са водещите?
Разни хора - разни идеали ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТааа Бешо,от коя страна се риташе топката!!!???
Само ЦСКА, оле !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВчера от Молдова ми доставиха голяма радост.Няма как да се гавриш с ЦСКА.Което куче ни е заяло все е полудяло.Гелосания си повярва някакъв ловешки цървул гелосан.Вместо в панделата се прави на голяма работа.Решиш ли че си голяма работа и ти тръгват проблемите.Само чичовото му каза истината в очите.Без да се оправи ЦСКА не е възможно да се оправи футбола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДобре де, сега ще ги прехвърлят ли в Лига Европа, че още да се забавляваме?
Гелосаната мастия може да е горда с постижението си, че откъдето мине - трева не никне
П.П. Сега цяла БГ ще си гледа безплатно В група и чорбицата, а оня да чака дедовия някой да му плати за умрелата А група, която направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДобре де, сега ще ги прехвърлят ли в Лига Европа, че още да се забавляваме?
Коментар
-
Вчера от Молдова ми доставиха голяма радост.Няма как да се гавриш с ЦСКА.Което куче ни е заяло все е полудяло.Гелосания си повярва някакъв ловешки цървул гелосан.Вместо в панделата се прави на голяма работа.Решиш ли че си голяма работа и ти тръгват проблемите.Само чичовото му каза истината в очите.Без да се оправи ЦСКА не е възможно да се оправи футбола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМнда.
От една страна, язък налЕ.
Лесен жребий и реален шанс пак в София да дойде някой голям отбор.
От друга страна, Домусчиев с поведението си ("трансферната политика относно играчи и треньори", медийните "изяви"), направи Лудогорец от симпатичен отбор в нещо, да не казвам мразено, но определено недолюбвано. Много от хората, с които гледах мача, дори откровено се радваха на головете на противника..
тА, мисла, че Лудогорец ще има още един шанс за евротурнирите, ако и догодина стане същото, отбора ща последва съдбата на проектите на Митко Събев, Василев, Левски Кюстендил и прочее...
Не трябва да се слага знак за равенство между БГ отбор и омразата, която този зализан гел си навлече сам с арогантното си неадекватно поведение.
Липсва му грам уважение към отборите, които са прославяли БГ футбол десетилетия наред. Най-успешни са чорбетата, след това Левски, но и останалите отбори имат добри скалпове в колекцията си като Славия, Марек, Ботев.
П.П. Но това е едно комплексирано дребно човече, което умишлено се крие зад т.нар. "нац. кауза" - демек, не ме плюйте, щот' съм "велик".
И какво като си БГ отбор? Да ти търпим простотията милионите други фенове ли, г-н Кремвирш? Направи първенството платено, за да не се виждат гаврите по терените в А група и поръчковото съдийство, което налага в комбина с БФС
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСвиквайте момчета, всеки вече може да победи българските отбори. Импе, да ти припомням ли, че и ЦСКА има отпадане от молдовски отбор, така че нищо ново.
Отделно Зимбру имаха годишен бюджет 12 млн. левас - нещо немислимо за отбор от А група, освен Л-ц.
И въпреки всичко двата мача се играха на една врата - тази на молдовците. Бяхме ги смачкали.
Благодаря, че си коректен и си казал отпадане. Тоест ние не загубихме от молдовците, а след 2 хикса ни остраниха с гол на чужд терен.
---------------------------------------
Ха, сега го сравни с представянето на разградските мастии и ще видиш, че няма нищо общо. Даже напротив - тогава чорбата бяхме в ролята на Милсами - без пари и със селекция на 10 дена.
Ние не сме загубили 2 пъти от молдовски отбор от 2 мача и да си ни ушили 3 парцала срещу 1, за да се дава като сравнениеLast edited by marandi; 22.07.2015, 16:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мислех, че Подуене никога няма да има съперник в евроидиотството, след като отпаднаха с две загуби от някакви еленовъди от Лапландия, които по принцип познават само два спорта - надбягване с кучешки впрягове и дядомразовство (ако има такъв спорт изобщо) - ама явно съм се лъгал.
Коментар
Коментар