IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Вчера от Молдова ми доставиха голяма радост.Няма как да се гавриш с ЦСКА.Което куче ни е заяло все е полудяло.Гелосания си повярва някакъв ловешки цървул гелосан.Вместо в панделата се прави на голяма работа.Решиш ли че си голяма работа и ти тръгват проблемите.Само чичовото му каза истината в очите.Без да се оправи ЦСКА не е възможно да се оправи футбола.
    Тааа Бешо,от коя страна се риташе топката!!!???

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Добре де, сега ще ги прехвърлят ли в Лига Европа, че още да се забавляваме?
      Тази година май всичките отбори няма да стигнат август месец в евро-турнирите. Невиждан резил, откакто има БГ футбол.

      Гелосаната мастия може да е горда с постижението си, че откъдето мине - трева не никне

      П.П. Сега цяла БГ ще си гледа безплатно В група и чорбицата, а оня да чака дедовия някой да му плати за умрелата А група, която направи.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Добре де, сега ще ги прехвърлят ли в Лига Европа, че още да се забавляваме?
        Не.Чао Гергино

        Коментар


        • Бре, наш Мърльо май научил на "правилен футбол" казахстанците... Астана току що отстрани (и пре*еба залога ми) Марибор... бре,бре...
          Браво
          Only God Can Judge me...

          Коментар


          • Добре де, сега ще ги прехвърлят ли в Лига Европа, че още да се забавляваме?
            Only God Can Judge me...

            Коментар


            • Вчера от Молдова ми доставиха голяма радост.Няма как да се гавриш с ЦСКА.Което куче ни е заяло все е полудяло.Гелосания си повярва някакъв ловешки цървул гелосан.Вместо в панделата се прави на голяма работа.Решиш ли че си голяма работа и ти тръгват проблемите.Само чичовото му каза истината в очите.Без да се оправи ЦСКА не е възможно да се оправи футбола.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Мнда.
                От една страна, язък налЕ.
                Лесен жребий и реален шанс пак в София да дойде някой голям отбор.
                От друга страна, Домусчиев с поведението си ("трансферната политика относно играчи и треньори", медийните "изяви"), направи Лудогорец от симпатичен отбор в нещо, да не казвам мразено, но определено недолюбвано. Много от хората, с които гледах мача, дори откровено се радваха на головете на противника..
                тА, мисла, че Лудогорец ще има още един шанс за евротурнирите, ако и догодина стане същото, отбора ща последва съдбата на проектите на Митко Събев, Василев, Левски Кюстендил и прочее...
                Именно!!

                Не трябва да се слага знак за равенство между БГ отбор и омразата, която този зализан гел си навлече сам с арогантното си неадекватно поведение.

                Липсва му грам уважение към отборите, които са прославяли БГ футбол десетилетия наред. Най-успешни са чорбетата, след това Левски, но и останалите отбори имат добри скалпове в колекцията си като Славия, Марек, Ботев.

                П.П. Но това е едно комплексирано дребно човече, което умишлено се крие зад т.нар. "нац. кауза" - демек, не ме плюйте, щот' съм "велик".

                И какво като си БГ отбор? Да ти търпим простотията милионите други фенове ли, г-н Кремвирш? Направи първенството платено, за да не се виждат гаврите по терените в А група и поръчковото съдийство, което налага в комбина с БФС

                Коментар


                • Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Свиквайте момчета, всеки вече може да победи българските отбори. Импе, да ти припомням ли, че и ЦСКА има отпадане от молдовски отбор, така че нищо ново.
                  Не е оправдание за великата чорба, но просто ни хванаха в най-неподходящия момент. Тъкмо бяхме избегнали влизането във В група и Тройчо имаше точно 3 картотекирани играчи, другите ги събраха за две седмици от плажовете.

                  Отделно Зимбру имаха годишен бюджет 12 млн. левас - нещо немислимо за отбор от А група, освен Л-ц.

                  И въпреки всичко двата мача се играха на една врата - тази на молдовците. Бяхме ги смачкали.

                  Благодаря, че си коректен и си казал отпадане. Тоест ние не загубихме от молдовците, а след 2 хикса ни остраниха с гол на чужд терен.
                  ---------------------------------------

                  Ха, сега го сравни с представянето на разградските мастии и ще видиш, че няма нищо общо. Даже напротив - тогава чорбата бяхме в ролята на Милсами - без пари и със селекция на 10 дена.

                  Ние не сме загубили 2 пъти от молдовски отбор от 2 мача и да си ни ушили 3 парцала срещу 1, за да се дава като сравнение
                  Last edited by marandi; 22.07.2015, 16:30.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Аз мислех, че Подуене никога няма да има съперник в евроидиотството, след като отпаднаха с две загуби от някакви еленовъди от Лапландия, които по принцип познават само два спорта - надбягване с кучешки впрягове и дядомразовство (ако има такъв спорт изобщо) - ама явно съм се лъгал.
                    Свиквайте момчета, всеки вече може да победи българските отбори. Импе, да ти припомням ли, че и ЦСКА има отпадане от молдовски отбор, така че нищо ново.

                    Коментар


                    • Чакаме новите за Лудогорец - enjoy !!!

                      Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!


                      Миналата седмица ви представихме най-крилатите бисери на Димитър Пенев и сега дойде ред на друг култов футболен човек - Венци Стефанов.
                      Президентът на Славия винаги се е отличавал с пиперлив език и е вдигал сериозно настроението.
                      Ето и едни от най-ярките му бисери. Приятно забавление!
                      „Нямам нищо против компютрите, но не може децата да ходят с лупи. Гледам 16-годишни, които ходят като снайперисти по улиците. С едни черни очила. Това за децата трябва да е държавна политика.“
                      „По-добри сте, ама на кегелбан! (към Локо (Сф) след мача с тях)
                      „Ами… Духовият оркестър… който и да свири, половината са виждаш… Може, тоя… к’ъв беше… аааа… с клар’нета. Да, Ибряма. Ибряма най-добре ще свърши работа – поне ше има шоу.“ (на въпрос кой да свири следващия мач)
                      „Жалко, че Дюран Дюран опропасти труда на момчетата.“ (по адрес на рефера Ахмед Ахмед)
                      „На неженените момчета им взехме по две гаджета, а на тези, които са женени – специални подаръци за вкъщи -сервиз и най-различни домашни потреби, да не ги бият жените им. (на въпрос какви ще са премиите в Славия след победа над ЦСКА
                      „Левски“ може да е най-старият отбор, ама не в София, а в Персийския залив! По тяхната логика утре от ЦСКА могат да кажат, че са създадени от опълченците на Шипка. Истината е, че „Левски“ е създаден, за да има “Славия” с кой да играе“. (по повод претенциите на Батков, че Левски е най-старият отбор у нас)
                      „Ще си умра дебел и гладен“. (на въпрос спазвал ли е някога диета)
                      „Вие знаете ли какво представлява съблекалнята в Петрич? Водата тече като чешма. Искахме да отворим прозорците да се проветри. Казаха ни, че не може – серели врабците. Шефът на Беласица може да си говори, но козата си сака пръч.“
                      „Нашите футболисти са на тяхно разположение. Ще се съгласим не само на допинг проби. Ако искат, и проби за паразити да ни вземат. Нека поискат и секрети. И това ще им дадем.“ (по повод исканията на Левски играчите на Славия да дадат допинг проба)
                      „Проститутките поне ти доставят удоволствие, докато на нашите съдии им плащаме, за да ни ограбват“.
                      "Все едно Цветан Василев да поздрави всички пострадали от КТБ с песента "Сиромах съм". Така Венцеслав Стефанов коментира случващото се в ЦСКА.
                      "Защо баба Пена от Чукурово да плаща борчовете на ЦСКА?" Президентът на Славия отново беше култов
                      "Баба Гица ли да плаща дълговете на ЦСКА? Бат Венци е твърдо против оставането на ЦСКА в "А" група.
                      "Гриша Ганчев не е луд, за да спасява ЦСКА"
                      "В Левски плачат повече, отколкото в Катманду"
                      „Аз лично, от сега ви казвам, гледайте мача Хасково – Славия, ако след това сложим двата мача – Левски – Хасково и Хасково – Славия, и ако след това видите някаква прилика, аз ще се прекръстя на Илия Салиев Салиев, защото сега срещу нас ще се хвърлят на живот и смърт, а тея 8:0, това си е чики-рики.“
                      "Левски и ЦСКА да не са извънземни? Имаме си правилник, подписали са документите, а сега искат да се срещаме. Какво преразпределение да има? Ако ги няма например Славия, Локомотив или Берое, Левски и ЦСКА с кой ще играят? С Чукурово и Долни Дъбник. Хайде стига глупости".
                      "Ние от Славия сме по-гледани от Левски и ЦСКА"
                      "Петев ще има картбланш от БФС, но само ако има дупе".
                      "Аз не виждам как дори магьосник като Томов, само Дейвид Копърфийлд може да ги спаси от фалит". Бат Венци коментира и състоянието на ЦСКА и обяви, че само Дейвид Копърфийлд може да спаси червения клуб от фалит.
                      "С привличането на Фози и Бебето ставаме още по-фотогенични. Имаме си всякакви - и бели, и черни. Въобще - разнообразие."
                      "Не съм давал нареждания на момчетата да се класират за Европа. То така не става. Бачкане трябва. Не се иска молитва, а мотика."
                      "Съдията е несретник! Най-лошото нещо е да си слуга, когато си слуга и несретник е още по-лошо. Този няма таш*ци! "
                      "Щом толкова много искате да налагам наказания, то ще има по 100 камшика на голо за всеки."
                      "Чувам, срещу Грузия пак щяла да играе същата защита. Нищо чудно да ни бият насред София и да станем за т*шак на врабчетата"
                      "Трамвай №5 прави по-малък завой от Антон Генов. Като видя положението и зави в обратна посока. Ограби труда на момчетата. Директно поръчков съдия."
                      "Имаме сили да бием ЦСКА. Заушката ги повали, ние ще ги доуморим."
                      "В този двубой Славия игра много добре. Бихме играчите с камшици и затова почнаха да играят."
                      "Опозориха Славия и треньора. Всички лигльовци ще бъдат отстранени. Ако знаех правилната рецепта, нямаше да си блъскам главата толкова години. Явно трябва да взема една голяма тояга и да карам наред."
                      "Меси да бяхме дали на Левски, нямаше толкова да се шуми" - Венци Стефанов за преминаването на Жуниор на Герена,
                      "Стойчо Младенов говореше за конспирации, а го биха като маче у дирек"
                      "Идва един парцуцко и те прави на маймуна насред стадиона на Славия" - Венци Стефанов за Георги Кабаков след мача с Левски
                      "Аз по принцип не гледам порно, но и като гледам, гледам по-качествено" - Венци Стефанов за Миньор - Лудогорец
                      "Стига с тоя Божов. Излезе ми на голата глава. Не ме интересува ни Божов, ни Божовица . Не стига че го извадих от нафталина... Само майка му го знаеше" - Венци Стефанов след скандала с Николай Божов
                      "Левски" може да е най-старият отбор, ама не в София, а в Персийския залив! По тяхната логика утре от ЦСКА могат да кажат, че са създадени от опълченците на Шипка. Истината е, че "Левски" е създаден, за да има “Славия” с кой да играе". По повод претенциите на Тодор Батков, че "сините" са основани през 1911 г.
                      "Бате Митко, вечният късметлия си бе, да му е*а майката." Към Димитър Пенев след жребия за Купата на България
                      "Не искам да коментирам хора, които са под 10 дихона тъпота. Аз от "Литекс", знам само Гришата Ганчев и мога да говоря само с него. Няма да говоря с Пурко, Мурко и други комедианти." Отговор към нападките от страна на изпълнителния директор на "Литекс" Величко Дихонов
                      "Вие ми е*ахте майката. В "Литекс" има само 1 човек с под 2 висши образования. БАН трябва да се измести в академията в Микре (б.р. - родното място на Гриша Ганчев). Ако си мълчиш, по-добре да се облечеш в женски дрехи. Аз все още нося панталони и смятам още да ги нося. Дори песовете на Гриша Ганчев ще станат шампиони по този начин в "А" група. Ама много се навеждат някои съдии към Ловеч. А пък като се наведат в поза партер, както обичат в "Литекс" - там има доста борчета, майката си трака." Отново по адрес на "любимия" му "Литекс"
                      "Което куче ме е залаяло, все е побесняло. Лесно е да биеш у нас, но после, като отидеш в Европа, те хващат някакви, където за пръв път виждат топка, и те разбиват." Нов залп по адрес на отбора от Ловеч
                      "Поне да бяхме отпаднали в мач с греди, а то ние се разхождахме по терена. Затова и когато влязох в съблекалнята, играчите ме гледаха като посрано дете майка си." След позорната загуба от "Чавдар" (Етрополе) за купата през пролетта
                      "Имам чувството, че ме е ударил токов удар." Венци Стефанов след "Славия" - "Калиакра" 0:1
                      "Помагаме на Червения кръст и затова не бихме с повече "Монтана."
                      "Вчера гледах порно, но не по XXL." Венци Стефанов (след "Монтана" - "Литекс" 0:3)
                      "Литекс" имат добра организация за титлата и добри организатори. Кои са им организаторите? Пенчо Славейков и Добри Чинтулов."
                      "Който ви го е казал това, разбира от футбол колкото магаре от военна музика."
                      "Защо Цонко не си пи с мен ракията и не яде миди с мен, а с Гонзо?" Венци Стефанов (за бойкота на "Калиакра" преди мача с "Левски")
                      "Винаги можем да стигнем до евротурнирите, ако реша. Като преспя, ще ви кажа дали съм решил."
                      "Пурко, Мурко и разни комедианти управляват български футбол."
                      "Бой и е*ане не се връщат."

                      Прочети още на: http://www.gol.bg/biseri/2015-07-22/...entsi-stefanov
                      Only God Can Judge me...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        И аз мисля, че тоя път стана грешка...
                        Инак, няма как, треньор на когото са му дали играчи, които са се запознали оня ден, след две контроли да играят като колектив...

                        Да, физически ВСИЧКИ български тимове сме ГОЛА ВОДА и кал по ушите...
                        Съгласен съм, че отбор не се прави за един месец. Но за 20-30 дни един приличен тренер все ще може да сглоби "нещо", което да победи тази молдовска нелепица... Все пак има предимството да работи със скъпи и опитни футболисти, а не с голобради момчета от школата... И молдовците не са Барса, егати, тотално посредствен (но дисциплиниран) тим са...

                        Друго - темата за колективът на крейзитата е интересна. За мен беше изненадващо колко играчи откровено изнагляха и през главата на братята демонстративно избягаха без клуба да вземе и цент за тях. Това за мен беше сигнал, че нещо тотално се е объркало в отношенията с ръководството и атмосферата е отровена. Това няма как да не се отрази на оставащите и за мен не е много изнендаващо, че Владо Стоянов, Дяков, Моци и Минев вече толкова мачове не приличат на себе си...

                        А относно физическата подготовка - еми ако не бъркам Дяков би някакви рекорди по пробег в ШЛ, което може да значи много неща, но все пак е факт. Отборът доминираше видимо физически в Лига Европа, беше удоволствие да се гледат как вдигат темпото 2рото полувреме на мачовете. Сега едвам изкараха мача - колкото и да са в начален стадий на първенството, това не ми се вижда нормално...
                        Last edited by DidoDinev; 22.07.2015, 12:17.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Вчера успях да гледам само края на второто полувреме, та ня смея да си позволя изводи. Обаче явно този път Домусчиеви оплетоха конците. Отборът - многомилионна интернационална селекция няма никакво лице, не играе като колектив, никаква бързина, лекота и комбинативност, каквито демонстрираха при Стойчо Стоев...
                          И аз мисля, че тоя път стана грешка...
                          Инак, няма как, треньор на когото са му дали играчи, които са се запознали оня ден, след две контроли да играят като колектив...
                          Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Вместо надграждане над немалко създаденото до момента, тоя тип Рибейро се опитва по южняшки да прекрои всички основни параметри на играта на отбора, което води, поне засега, до тотален крах. Физически също не стояха добре - ако излязат срещу сериозен западен отбор ще бъдат смазани физически до 60-тата минута. С тази игра - по-добре без евротурнири.
                          Да, физически ВСИЧКИ български тимове сме ГОЛА ВОДА и кал по ушите...
                          Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Този път Домусчиеви явно заложиха на неподходящ кадър - едно време Митко Събев направи това с Балъков. Оттук колкото и милиони да наливаш, когато тренерът не става за решителни победи - все тая...

                          Както споделих и преди, при този изход на европохода бизнес моделът ще се компрометира сериозно и не виждам как братята ще се навият да наливат такива заплати за тренери и играчи цяла година при никакви перспективи за насрещни печалби в краткосрочен план. Нещо ще се случи, глави ще се търклаят, да видим чии
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            Kолкото до съдбата на Събев,Василев и пр.шанса е 50/50 зависи от здравословното състояния на бизнеса на Домуз Ага.
                            +100
                            ,а "бизнеса" на Домусчиев е отделна тема..
                            Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            Виж за омразата към Лудогорец повече се дължи на типично българската завист и омраза.Нали знаеш,че в Ада единствено българския казан не се охранява
                            Ами не съм съгласен. Аз съм левскар. Когато чорбата играеше в европа, ВИНАГИ съм ги подкрепял. Както бих продкрепил ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ отбор. Лудогорец също.
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                            Коментар


                            • Вчера успях да гледам само края на второто полувреме, та ня смея да си позволя изводи. Обаче явно този път Домусчиеви оплетоха конците. Отборът - многомилионна интернационална селекция няма никакво лице, не играе като колектив, никаква бързина, лекота и комбинативност, каквито демонстрираха при Стойчо Стоев...

                              Вместо надграждане над немалко създаденото до момента, тоя тип Рибейро се опитва по южняшки да прекрои всички основни параметри на играта на отбора, което води, поне засега, до тотален крах. Физически също не стояха добре - ако излязат срещу сериозен западен отбор ще бъдат смазани физически до 60-тата минута. С тази игра - по-добре без евротурнири.

                              Този път Домусчиеви явно заложиха на неподходящ кадър - едно време Митко Събев направи това с Балъков. Оттук колкото и милиони да наливаш, когато тренерът не става за решителни победи - все тая...

                              Както споделих и преди, при този изход на европохода бизнес моделът ще се компрометира сериозно и не виждам как братята ще се навият да наливат такива заплати за тренери и играчи цяла година при никакви перспективи за насрещни печалби в краткосрочен план. Нещо ще се случи, глави ще се търклаят, да видим чии

                              Коментар


                              • За снощното отпадане само мога да съжалявам!!!
                                В последните години евроидиотите на България не са само Уефски: и Цецка, и Латекса постоянно показваха, колко трагичен е родния футбол....като се замисля, може би само БотевЪ надиплен с крадени парЕ от КТБто се представи достойно!

                                На този фон представянето на крейзитата през последните години изпъква със светлинни години напред. Сега бързо направиха 3-4 крачки назад. Жалко.

                                От друга страна обаче това е добре, защото с представянето си през последните години нещо се почувстваха безсмъртни и едва ли не равни с Реал Мадрид и Ливърпул, с които играха. Сега пак дълбоко в лайната...да видим догодина дали ще могат да се измъкнат.

                                ПП Този "преводач" дето казва че са били изморени, да вземат да го уволняват още сега докато не ги е осрал тотал!

                                Коментар

                                Working...
                                X