If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Почти не следя американските спортове от времето на Шак насам, пък хокея съвсем, така че ще се пробвам на база твоята оценка. Пък и решението си е мое, така че благодаря за съвета, ако стане, стане, ако не - продължаваме напреТ
За оползотворяване на бонус, може да се рискува и повечко с победа в редовното време, оценена на 3 Чикаго са шампиони от миналия сезон, но довечера има друг мача с участието на бейзболния отбор от града и цялото внимание ще е насочено към него. Като цяло не се напъват много в редония сезон, така че надявам се да не те подведа, като за първи мач
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За оползотворяване на бонус, може да се рискува и повечко с победа в редовното време, оценена на 3 Чикаго са шампиони от миналия сезон, но довечера има друг мача с участието на бейзболния отбор от града и цялото внимание ще е насочено към него. Като цяло не се напъват много в редония сезон, така че надявам се да не те подведа, като за първи мач
интересна картинка, която само доказва какви калитковци са в селската част на Манчестър - едно ниво с Борнемут реално, а са на трето място За разлика от тях Челси са си баш на мястото с бездарната си защита - до Норич, Арсето са до Сититу, а Ливера са една особена бира, гравитирща около Тотенхамите и Саутхамптъните. Само Манчо са девиация в тази класация - даже с рима ми се получи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Пер далЕ ще удари един бой на Багдатис томороу?
Гледам коеф. доста приличен на борсата - 1.85!!!
Не знам, утре ми е далече...
Днес ударих греди с Вавринка дето не би с 2:0 128-ия в разнглистата и Возняско дето се изака на метенето и падна с голяма разлика
Сега "избивам" с победа на Надал и победа на Швеците19 в комбо
Коментар