Момци, май нито един от вас не е завършил едно нещо, дето се нарича право и хал хабер си няма що е то закон, наредба, правилник и т,н., а действа само на принципа на пожелателното мислене. Онова на левски през 1996 и сегашното на Латекса нямат нищо, ама нищо общо, и ако си бяхте прочели изсмуканата от пръстите статия, щяхте да разберет защо. Ще го обясня отново - ми щото тогава подобно наказание, като сегашното на Латекса, не е било формулирано никъде. Капиш? Ще дам по-ясен пример, че да ме разберат и на село - убийството на друговерец преди 1000 години не е било престъпление, дори са се опрощавали всички грехове на земята (ако имаш такива) и това е вдъхновило Кръстоносните походи. Сега, ако убиеш някое мюсли, директно замиванаш доживот. Ама що така с двойния стандарт, а? Що не са осъдили Ричард Лъвското сърце на доживот затвор за убийство на хиляди мюслита, ами ингилизите го имат за национален герой? Сега по-ясно ли е? Няма разпоредба в закона, че нещо е престъпление, значи не е престъпление - по-ясно от това няма как да се изразя.
Бате Пешо, отговорям ти заради доброто старо време. Собственик на Левски към момента все още е Батков (официално). Стадионът се строи с обещанието да се изплаща, като всички приходи от него отиват директно за строителя. Строи се вече 3-та година една мижава трибуна (за същото време нормалните отбори с пари строят стадион за 30-40 000). В Левски пари няма - лятото си отиде единственият що-годе читав футболист, при това отиде в Азербайджан. Сега щели да отпуснат 1 млн за селекция, само за справка, толкова е годипната заплата на Кешеру в Лудогорец.
И за финал - за 6 години управление на ГерП и ДПС (чийто отбор уж сме), Левски има спечелени цифром и словом 0 (нула) титли и купи. Мисля, че това говори повече от красноречиво!!!
П.С. Надявам се, че дискусията ще продължи нормално, с резонни аргументи, а не с изсмукани от пръстите статийки на червени кхмери или сини каски. Все още се надявам, че нивото на този форум е по-високо от това на някой пуберско-чекиджийски шитняк тип гонг, гол, топспорт, спортал и т.н. :Лека вечер.
Бате Пешо, отговорям ти заради доброто старо време. Собственик на Левски към момента все още е Батков (официално). Стадионът се строи с обещанието да се изплаща, като всички приходи от него отиват директно за строителя. Строи се вече 3-та година една мижава трибуна (за същото време нормалните отбори с пари строят стадион за 30-40 000). В Левски пари няма - лятото си отиде единственият що-годе читав футболист, при това отиде в Азербайджан. Сега щели да отпуснат 1 млн за селекция, само за справка, толкова е годипната заплата на Кешеру в Лудогорец.
И за финал - за 6 години управление на ГерП и ДПС (чийто отбор уж сме), Левски има спечелени цифром и словом 0 (нула) титли и купи. Мисля, че това говори повече от красноречиво!!!
П.С. Надявам се, че дискусията ще продължи нормално, с резонни аргументи, а не с изсмукани от пръстите статийки на червени кхмери или сини каски. Все още се надявам, че нивото на този форум е по-високо от това на някой пуберско-чекиджийски шитняк тип гонг, гол, топспорт, спортал и т.н. :Лека вечер.
Коментар