Първоначално изпратено от cudicini
Разгледай мнение
- Ето как сме разбили главата на делегата според Бате Пешо - гледа се към 5.35 минута. Направо така му е разбита главата, че ако не беше студено, щях да съм убеден, че го е ухапал комар - линк. да не говорим, че аз самият бях на 10 метра от делегата и никой не е мятал камънье, дръвье и т.н.
- Ето и какво е нарушение срещу вратаря на Литекс - линк - Има-няма на около половин метър от него се намира Бедоя, но това за червените шамани е "ритане на вратаря" - е, щом те го казвам, пределно ясно е, че е така, в края на краишата на очите си ли ще вярваме или на това, което е казал поредният червенотиквеничковец!!!
- За строежа на Герена - Ама моля ви се, били притиснали ГБС да строят Герена, щото иначе нямало да строят Арена Армеец - смеех, смеех. Абре, момци, ама вие честно ли? Арена Армеец беше построена през 2011, ние съборихме А сектор през 2013 - е, чак пък толкова да ви се разминават нещата

- За парите в Левски - е, тук дори и проЗ чорбар няма какво да каже, ама се напъват - не се напъвайте,ще хванете хемороиди

- за Левски и Тиквуня или дпс - казаха вече колко титли и купи има Левски за последните 6 години - точно 0. Знам, знам и това е купено и е част от директива, убеден съм. Странно как сме отбор на дпс, пък миналата година точно двата най-приближени отбора на дпс - цска (Инджов е кадър на дпс и ви е собственик) и металикЪ (ктб беше банката на дпс) си спретнаха порняга само и само Левски да завърши извън първата 6-ца. И това е дело на дпс и тиквата, няма съмнение

- за публиката - пределно ясно се видя кой е отборът с най-много фенове - най-посетеният мач тази година беше Левски-Лудогорец - 14 000 левскари. За миналата година - финалът за купата с над 12 000 Левскари минали 400 км, за да си гледат отбора. естествено щом чорбата са рекли, че на кочин парк ходят най-много, значи е така, нали? Примерите за култураната чорбарска публика са много - да ги изброявам ли?
И за финал ще задам само един въпрос - как отбор наречен ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА играе в АМАТЬОРСКАТА В група

Весели празници от мен и да не забрвите да заколите прасето - твърде вероятно е тази година да е за последно

Коментар