IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Лошо за вас, много лошо - ако оставите ЛВГ за догодина, каквито мнения се прокрадват все по-често, то се чудя дали да не сложа някой леФ за арсето-шампоАн - зер време им е вече и на тях, дублирано с титла на ливера като хедж (и на тях им е време от много време, а и като го няма Моу, клопо е почти без конкуренция, но пък е пълен с куци коне)
    Не ти ли е ясно ЧЕ АРСЕНАЛ НЯМА ДА СТАНЕ ШАМПИОН!

ТАЯ ГОДИНА ЛЕСТЪР, ДОГОДИНА ТОТНЪМ, ПО-ДОГОДИНА УЕСТ ХЯМ...

Коментар

не мислА - теоритично Да, но реалността е малко по-друга - Атлетико ще ви разкости, просто защото не можете да играете с подобни отбори
      Ми... фъзможно е, разбира се...
      Би бил интересен мач...
      Нека Робен и Жеромката са на терена, пък да видим, кой кого...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        ...
        Слет отпадането на носитела на трофее - Барса, сметам, че шанцовете ни (ний да завземем ушатата ) се попокачиха ..
        мнения ?
        не мислА - теоритично Да, но реалността е малко по-друга - Атлетико ще ви разкости, просто защото не можете да играете с подобни отбори
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Четири противни отбора отидоха на полуфиналите! Този турнир свърши за мен снощи (въпреки че спечелих 10на кинта от един залог за над 5.5 картона в испанския мач)!
          сиреч, няма да гледаш полуфиналите и финала ? ...

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Все пак ми се иска да видя Шити - Байерн най-вече от гледна точна на Гуардиола - дали ще бутне аванта на бъдещия си отбор или ще иска да вземе Купата с досегашния си!
          Сметам, че бъш така ше стане. (също сметам, че жребее е наглАсен..)
          Байерн - Сити
          Реал - Атлетико.. (ама па стават два поредни гешпански мача.. )
          ..
          Инак, играхме там .. нещо... (се същото де - много пасове. много надзат и настрани.. бавничко и спокойно.. недавайки на врага да притежава.. отлево, отдесно.. ротацийки на позиците на крилата и Мюлер.. Лева - резерва )
          Класирахме се. Това е най-важно в случая...
          Некъде четох, че с тва класиране, тима ше изкара СТО МИЛьОНА от ШЛ.
          ТАЯ година.. ... БА - СИ... тва е ЛУДА РАБОТА !!!
          Слет отпадането на носитела на трофее - Барса, сметам, че шанцовете ни (ний да завземем ушатата ) се попокачиха ..
          мнения ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Иначе Юнайтед продължава напред за silverware - демек и ЛВГ начело остава поне до мача на Уембълий!
            Лошо за вас, много лошо - ако оставите ЛВГ за догодина, каквито мнения се прокрадват все по-често, то се чудя дали да не сложа някой леФ за арсето-шампоАн - зер време им е вече и на тях, дублирано с титла на ливера като хедж (и на тях им е време от много време, а и като го няма Моу, клопо е почти без конкуренция, но пък е пълен с куци коне)
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Иначе Юнайтед продължава напред за silverware - демек и ЛВГ начело остава поне до мача на Уембълий!

Коментар

стандартни мачове снощи, абсолютно предвидима издънка, а и много ясно, че ще я има, щото трябва да си пазят там една традиция за уж много напрегна ШЛ, дето никой не си дублира титлата Същата работа като "изненадата" Лестър

Но не познах за ПСЖ и си нося последствията за това (муси знае най-добре), което всъщност ми беше много странно - абе знам си аз, че е по-добре да печеля като не играя, ама нейсе. Дали пък сити няма да вземат ШЛ Ако ги пуснат срещу Пепи и той реши да се направи на пич и да им пусне гювеч, знам ли? Иначе най-слабият тим на 1/2 финалите е Сити, Реал и Байрените са ми много спорни с тази си форма, а Атлетико си е Атлетико - яко кюскане и здрава защита, което е супер срещу техничари като горните 2 тима, превръщайки ги в скрит фаФорит, но какво ли е решила уефа
                Четири противни отбора отидоха на полуфиналите! Този турнир свърши за мен снощи (въпреки че спечелих 10на кинта от един залог за над 5.5 картона в испанския мач)!

Все пак ми се иска да видя Шити - Байерн най-вече от гледна точна на Гуардиола - дали ще бутне аванта на бъдещия си отбор или ще иска да вземе Купата с досегашния си!

Коментар

• стандартни мачове снощи, абсолютно предвидима издънка, а и много ясно, че ще я има, щото трябва да си пазят там една традиция за уж много напрегна ШЛ, дето никой не си дублира титлата Същата работа като "изненадата" Лестър

Но не познах за ПСЖ и си нося последствията за това (муси знае най-добре), което всъщност ми беше много странно - абе знам си аз, че е по-добре да печеля като не играя, ама нейсе. Дали пък сити няма да вземат ШЛ Ако ги пуснат срещу Пепи и той реши да се направи на пич и да им пусне гювеч, знам ли? Иначе най-слабият тим на 1/2 финалите е Сити, Реал и Байрените са ми много спорни с тази си форма, а Атлетико си е Атлетико - яко кюскане и здрава защита, което е супер срещу техничари като горните 2 тима, превръщайки ги в скрит фаФорит, но какво ли е решила уефа
                  Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  напротив, жребият е супер за вас в стратегически план - отпадате, не се класирате за ШЛ догодина, защото това (през ЛЕ) ви е горе-долу единствения шанс за класиране за ШЛ, отебавате и евентуалната ЛЕ догодина и имате реално всички шансове да се борите за титлата, освен ако и Юнайтед не се класират за ШЛ и вземат Моу - тогава ще са отявлен фаворит за шипЪ

Иначе познах за Пърцилона и Атлетико (реално единственият отбор, който мжое да ги спре тази година), но очаквах малък тим на 1/2 финалите, ама знам ли, може пък и Бенфика да се класират или пък Волфсбург - там и двата гранда са с глинени крака (дано Колчо не ме псува много )

А какво ще кажете ПСЖ да вземе ШЛ - знам, че звучи много еретично (или пък еротично, въпрос на вкус), ама за толкова набита пара, все требе нещичко да се случи? Отделно, че вече си взеха титлата у френция, та нямат за какво друго да играят, а ако Барса отпадне (което очаквам да се случи), всичко би било възможно

Коментар

• Успех на златното момиче
                    http://gong.bg/oshte-sport/drugi-spo...-zalata-372884

Коментар

Е не можем да сме като вас: да чупим рекордите по отпадания в ПЪРВИЯ ЕЛИМИНАЦИОНЕН КРЪГ на ШЛ!
                      Първо трябва да стигнете до него !!!!!!!!!!!!
                      След около 300 години.... може и да успеете
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Гледам английските грандове са се хванали за гушите днес.
                        Да не би да имате лош вкус от снощния мач?

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          ОК
                          Като махнем пурвия мач за сезона, който по традиция губим - дай ми друг мач от последните 10, където чуковете да са взели точка от Арсенал.
                          Иначе при Арсенал поне се наблюдава постоянство (макар и 3-4-то място), докато при Юнайтед... догодина пак ще играят ШЛ на ФИФА-та....
                          Е не можем да сме като вас: да чупим рекордите по отпадания в ПЪРВИЯ ЕЛИМИНАЦИОНЕН КРЪГ на ШЛ!

Коментар

ЕЕЕЕЕ! Айде нямат точки - забравихте кога ви направиха за смях насред Емиратс!
                            Плюс това чуковете правят най-добрия си сезон в последните години, докато при вас нищо ново - 3то,4то място...обикновено 4то!

За нашия мач не коментирам - доказано е че имаме най-много точки срещу топ отборите, но падаме от Съндърланд и Суонзи...
                            ОК
                            Като махнем пурвия мач за сезона, който по традиция губим - дай ми друг мач от последните 10, където чуковете да са взели точка от Арсенал.
                            Иначе при Арсенал поне се наблюдава постоянство (макар и 3-4-то място), докато при Юнайтед... догодина пак ще играят ШЛ на ФИФА-та....
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• това последното не е за друго, а защото не можем да доминираме в мачовете си, но пък когато някой се опитва да доминира над нас можем добре да го изцерим

Коментар

Working...
                              X