IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    мда, голямо постижение е да пръснеш 300 млн към другите 250 млн. от предния сезон и да се бориш за 5-тото място с уест хям и саутхямптън
    Ами не е малко - Ливърпул и това не могат, а цифрите там са (почти) аналогични
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Макар да нямам опит в залозите, сложих парите си за обяд на победи за Ливърпул, Севиля и Шахтьор. Скромен коефициент от 12,2
      Ама и да паднем, и да бием, ...
      Дано ти излязат - ще обядваш до края на месеца на чужда сметка
      Only God Can Judge me...

Коментар

• мда, голямо постижение е да пръснеш 300 млн към другите 250 млн. от предния сезон и да се бориш за 5-тото място с уест хям и саутхямптън

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Днес си мисля, че Ливърпул няма да победи Дортмунд, но пък К-то е прекалено ниско 1,4
          Затова пускам една твърда единица на Севиля при К 2,25 и се скачам в боя
          Макар да нямам опит в залозите, сложих парите си за обяд на победи за Ливърпул, Севиля и Шахтьор. Скромен коефициент от 12,2
          Ама и да паднем, и да бием, ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            тва на фуДбол ли ?
            Не е на футбол, а на бридж-белот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              мачове на бивши и настоящи са като секс с бившата, ама си уж с настоящата, пък и тя си има някакъв - хем ти кеф, хем имаш едно на ум Аз няма да го пипам, логиката е, че Борусия ще разцепят ливера, просто щото ливера у дома са много зле. Единственият шанс на колопо е да играе за 0:0, пък ако стане
              Няма 0-0 в този мач... Дортмунд са доста силни в атака, а на нас всички бастуни в Премиършип успяват да ни вкарат по някое голче, така че CS от наша страна е изключено.
              Last edited by Hakkinen; 14.04.2016, 16:46.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                И аз му се зачудих, сигурно с чувство за хумор го написа това, защото напрактика вече е невъзможно.
                Я кажете как виждате мача довечера, че ме сърбят ръцете, след вчерашния успех с ъндъра на Барса.
                Подозирам много голове, освен ако Клоп не ни изненада с по-разумна дефанзивна тактика. Иначе за знак не мога да се ангажирам, може би някакъв голов хикс, примерно 2:2
                мачове на бивши и настоящи са като секс с бившата, ама си уж с настоящата, пък и тя си има някакъв - хем ти кеф, хем имаш едно на ум Аз няма да го пипам, логиката е, че Борусия ще разцепят ливера, просто щото ливера у дома са много зле. Единственият шанс на колопо е да играе за 0:0, пък ако стане
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

тва на фуДбол ли ?
                  чУвеко ти го реКна - сънОвал го е - то и аз редовно си имам някакви розови сънища с някой модел на Плейбой, ама на, остават си само сънища - реалността ми хич не е лоша, даже си е розов сън за други, но пусто не е Плейбой Та и с Арсето така - факЪП не е като шипЪ
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

тва на фуДбол ли ?
                    И аз му се зачудих, сигурно с чувство за хумор го написа това, защото напрактика вече е невъзможно.
                    Я кажете как виждате мача довечера, че ме сърбят ръцете, след вчерашния успех с ъндъра на Барса.
                    Подозирам много голове, освен ако Клоп не ни изненада с по-разумна дефанзивна тактика. Иначе за знак не мога да се ангажирам, може би някакъв голов хикс, примерно 2:2

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Арсенал ще стане шампион още тая година!!! За догодина нямам идея, но няма да сте вие

Сънувах го!
                      тва на фуДбол ли ?
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        ...
                        Но не познах за ПСЖ и си нося последствията за това (муси знае най-добре), к...
                        Из ударих греда с ПСЖ-то (макар и не такава като Груйчето)
                        И в двата мача ме издъниха - в първия не победиха, а във втория не се класираха...
                        Истината е, че са (много, ама мнооооооооого... ) далеч от останалите читави европейски отбори. Групата я минаха изненадващо лесно (с оглед мачовете им със Сити) и това остави впечатление, че ще има WOW ефект. Е, имаше ама.... негативен
                        Иначе снощи успях да хвана Бенфика - Байерн овър 1,5гола и Атлетико - Барселона ъндър 3,5гола на общ К 1,82, което не може да покрие загубите натрупани от ПСЖ.
                        Но както вика Кобрата - Продължаваме напред !!!
                        Днес си мисля, че Ливърпул няма да победи Дортмунд, но пък К-то е прекалено ниско 1,4
                        Затова пускам една твърда единица на Севиля при К 2,25 и се скачам в боя
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Не ти ли е ясно ЧЕ АРСЕНАЛ НЯМА ДА СТАНЕ ШАМПИОН!

ТАЯ ГОДИНА ЛЕСТЪР, ДОГОДИНА ТОТНЪМ, ПО-ДОГОДИНА УЕСТ ХЯМ...
                          Арсенал ще стане шампион още тая година!!! За догодина нямам идея, но няма да сте вие

Сънувах го!
                          Last edited by kev; 14.04.2016, 13:27.

Коментар

• Постижения

Коментар

• Обобщено всички стискат палци да им се падне Ман сити.

Коментар

• По отношение на ШЛ - гледах коефициентите, но за мен Реал е фаворит!
                                1. защото точно на време влизат във форма - особено КР.
                                2. Бензема остава аут от Евро 2016 и той ще се натяга здраво.
                                3. От останалите отбори най-голяма заплаха за тях е Атлетико, щото много ги мори в последно време, ОБАЧЕ мисля че историята ще се повтори напълно (Атлетико отстранява Барса а после градския съперник се разправя с него)!
                                4. В МОМЕНТА Байерн с тяхното тики-рики нямат шанс срещу скоростните атаки на Реал. За да се класират им трябва героичен мач на Нойер и да червен картон на Рамос в първите 15-20 минути евентуално!
                                Все пак - дето се вика - топка е - върти се!

Коментар

Working...
                                X