If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Макар да нямам опит в залозите, сложих парите си за обяд на победи за Ливърпул, Севиля и Шахтьор. Скромен коефициент от 12,2
Ама и да паднем, и да бием, ...
Дано ти излязат - ще обядваш до края на месеца на чужда сметка
Днес си мисля, че Ливърпул няма да победи Дортмунд, но пък К-то е прекалено ниско 1,4
Затова пускам една твърда единица на Севиля при К 2,25 и се скачам в боя
Макар да нямам опит в залозите, сложих парите си за обяд на победи за Ливърпул, Севиля и Шахтьор. Скромен коефициент от 12,2
Ама и да паднем, и да бием, ...
мачове на бивши и настоящи са като секс с бившата, ама си уж с настоящата, пък и тя си има някакъв - хем ти кеф, хем имаш едно на ум Аз няма да го пипам, логиката е, че Борусия ще разцепят ливера, просто щото ливера у дома са много зле. Единственият шанс на колопо е да играе за 0:0, пък ако стане
Няма 0-0 в този мач... Дортмунд са доста силни в атака, а на нас всички бастуни в Премиършип успяват да ни вкарат по някое голче, така че CS от наша страна е изключено.
И аз му се зачудих, сигурно с чувство за хумор го написа това, защото напрактика вече е невъзможно.
Я кажете как виждате мача довечера, че ме сърбят ръцете, след вчерашния успех с ъндъра на Барса.
Подозирам много голове, освен ако Клоп не ни изненада с по-разумна дефанзивна тактика. Иначе за знак не мога да се ангажирам, може би някакъв голов хикс, примерно 2:2
мачове на бивши и настоящи са като секс с бившата, ама си уж с настоящата, пък и тя си има някакъв - хем ти кеф, хем имаш едно на ум Аз няма да го пипам, логиката е, че Борусия ще разцепят ливера, просто щото ливера у дома са много зле. Единственият шанс на колопо е да играе за 0:0, пък ако стане
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
чУвеко ти го реКна - сънОвал го е - то и аз редовно си имам някакви розови сънища с някой модел на Плейбой, ама на, остават си само сънища - реалността ми хич не е лоша, даже си е розов сън за други, но пусто не е Плейбой Та и с Арсето така - факЪП не е като шипЪ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
И аз му се зачудих, сигурно с чувство за хумор го написа това, защото напрактика вече е невъзможно.
Я кажете как виждате мача довечера, че ме сърбят ръцете, след вчерашния успех с ъндъра на Барса.
Подозирам много голове, освен ако Клоп не ни изненада с по-разумна дефанзивна тактика. Иначе за знак не мога да се ангажирам, може би някакъв голов хикс, примерно 2:2
...
Но не познах за ПСЖ и си нося последствията за това (муси знае най-добре), к...
Из ударих греда с ПСЖ-то (макар и не такава като Груйчето)
И в двата мача ме издъниха - в първия не победиха, а във втория не се класираха...
Истината е, че са (много, ама мнооооооооого... ) далеч от останалите читави европейски отбори. Групата я минаха изненадващо лесно (с оглед мачовете им със Сити) и това остави впечатление, че ще има WOW ефект. Е, имаше ама.... негативен
Иначе снощи успях да хвана Бенфика - Байерн овър 1,5гола и Атлетико - Барселона ъндър 3,5гола на общ К 1,82, което не може да покрие загубите натрупани от ПСЖ.
Но както вика Кобрата - Продължаваме напред !!!
Днес си мисля, че Ливърпул няма да победи Дортмунд, но пък К-то е прекалено ниско 1,4
Затова пускам една твърда единица на Севиля при К 2,25 и се скачам в боя
По отношение на ШЛ - гледах коефициентите, но за мен Реал е фаворит!
1. защото точно на време влизат във форма - особено КР.
2. Бензема остава аут от Евро 2016 и той ще се натяга здраво.
3. От останалите отбори най-голяма заплаха за тях е Атлетико, щото много ги мори в последно време, ОБАЧЕ мисля че историята ще се повтори напълно (Атлетико отстранява Барса а после градския съперник се разправя с него)!
4. В МОМЕНТА Байерн с тяхното тики-рики нямат шанс срещу скоростните атаки на Реал. За да се класират им трябва героичен мач на Нойер и да червен картон на Рамос в първите 15-20 минути евентуално!
Все пак - дето се вика - топка е - върти се!
Коментар