IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
    Що се пънеш такъв?!! Аз искам, аз искам...! То и аз искам много работи, ама..., оня горе не дава. Ами, като толкова много искаш извади там едни милки и всичко, ще е на шест... Та, пънеш се, като пуле пред майка му! /Белким, ме разбра./. Изчакай да видим UEFA как, ще ни изпише и тогава се пъни. Бъди сигурен, че според същата, ще сме 31-кратните шампиони на България. Ако не е така, тогава имаш право да се пънеш, ама със здраво подплатен джоб. Надявам се, че ме разбра...
    Ами не те разбрах !!!
    В ТЗ много добре е описано, кога и как се случват нещата при фалит.
    В "правилниците" на БФС - също !!!
    За УЕФА... ами ако те признаят новия клуб с историята на стария и му присъдят титли, емблеми и прочие... тогава бих подкрепил идеята, но силно се съмнявам, че ще се случи...
    Милките ... има си съд, който трябва да каже кой да ги плати!!!
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Ти му говориш - то ти приказва !!!
      Човекът (Паро Никодимов) си го е казал - историята и купите остават в музея и НЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА НОВОТО ДРУЖЕСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Единственото общо между двата отбора е, че новият ще стопанисва музея на истинския(стария) ЦСКА и ще играе с червени фланелки (както и Беласица Петрич) !!!
      Аз си искам моя ЦСКА с 31 титли, с 3 полуфинала в Евротурнирите, с рекорда за най-много мачове и най-много победи в Евротурнирите (сред българските отбори), с емблемата с трите звездички и още... и още...
      Лично аз смятам, че трябваше да си тръгнем от А окръжна група (като Глазгоу Рейнджърс) и когато - тогава да се върнем в А група с гордо вдигнати глави (както ни подобава ) и да станем шампиони.
      С това мое лично мнение приключвам комуникацията си с теб!
      Бъди здрав!
      Що се пънеш такъв?!! Аз искам, аз искам...! То и аз искам много работи, ама..., оня горе не дава. Ами, като толкова много искаш извади там едни милки и всичко, ще е на шест... Та, пънеш се, като пуле пред майка му! /Белким, ме разбра./. Изчакай да видим UEFA как, ще ни изпише и тогава се пъни. Бъди сигурен, че според същата, ще сме 31-кратните шампиони на България. Ако не е така, тогава имаш право да се пънеш, ама със здраво подплатен джоб. Надявам се, че ме разбра...
      Last edited by Djoro; 09.06.2016, 01:46.

Коментар

• Ето как се държи човек без капка достойноство. Човек позволяващ да го събличат където, както, който и когато пожелае:

http://www.sportal.bg/video.php?video=89169

И това ми било "НАЦИОНАЛЕН" треньор. Не!!! Мерси...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          звучи добре, ще го проверя и може и да им се включа за нещо на еуропското, ще видим
          Ей сега и аз я свърших тази работа - само дето трябваше да си сменя юзъра, защото очаквано стария се оказа зает!
          А пък парите щели да се върнат в срок 5 работни дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Аз имам оферта 100% върху началния депозит до 100 лв. Би трябвало за всички да е така
            звучи добре, ще го проверя и може и да им се включа за нещо на еуропското, ще видим
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              Човекът (Паро Никодимов) си го е казал - историята и купите остават в музея и НЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА НОВОТО ДРУЖЕСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Единственото общо между двата отбора е, че новият ще стопанисва музея на истинския(стария) ЦСКА и ще играе с червени фланелки (както и Беласица Петрич) !!!
              Аз си искам моя ЦСКА с 31 титли, с 3 полуфинала в Евротурнирите, с рекорда за най-много мачове и най-много победи в Евротурнирите (сред българските отбори), с емблемата с трите звездички и още... и още...
              Лично аз смятам, че трябваше да си тръгнем от А окръжна група (като Глазгоу Рейнджърс) и когато - тогава да се върнем в А група с гордо вдигнати глави (както ни подобава ) и да станем шампиони.
              Бъди здрав!
              Бъди и ти здрав ама А окръжна също беше единствено и само с НОВО АД, което пак трябваше да припознаваш. Не сига да припознавам, че и в А окръжна да ходя!!!! Аре нема нужда. Емблемата мисля, че ще си я имаш както и титлите и звездите.
              Last edited by pepe1234; 08.06.2016, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                Какво значи да се радвам бе човек, болно ми е. Ама знам, че ще ни има. Когато се обяви абсурдната кампания феновете да съберем 20 мил. съм дарил толкова, колкото когато си запсах акции от ИПО на Томов, е тогва за мен беше последния шанс да сеслучи оздравяване. Е събрахме 11000 и ги дарихме на волейболня клуб, там беше краят за мен... Просто по различно време го осъзнаваме. Ето ще ти цитирам мнения на Паро:

Наско Сираков:
                Бъди здрав!
                Only God Can Judge me...

Коментар

Аз имам оферта 100% върху началния депозит до 100 лв. Би трябвало за всички да е така
                  Сега (до април 2017) ще трябва да си декларираш печалбата в НАП и да си внесеш 10% данък

Коментар

• Аз имам оферта 100% върху началния депозит до 100 лв. Би трябвало за всички да е така
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• буахахаха. няма толкова малоумно парче като човекът с 4 имена НСПП (само той и кюрда стоичков ПП са единствените българис по 4 имена), не може в поредни изречения да кажеш:

"Аз още преди 10 години казах, че Сашо Томов и Титан ще ликвидират ЦСКА. Случи ли се? Случи се." и "Но спасяването на истинския ЦСКА за мен е тежка задача"

и после изведнъж да заявиш:

"Като дойде и вечното дерби, също ще проличи дали клубът е припознат. Няма как да не бъде, тъй като сектор „Г” ще е пълен до краен предел"

Е, как хем истинският Цска е ликвидиран, хем имаме вече нов и припознат Егати, аз си мислех, че само чорбар може да роди подобна чутовна глупост, но той НСПП си е закодирано чорбе, така че няма какво да му се сърдим - евала, гол г@з, гоУем си.

И да не съм офф - ако бет365 пак дават бонуси, мога да им се вържа и да си върна акаунта, ако не - така и така съм се отказал от тя, та да го дух@т. Моля по-запознатите да драснат дали пак им дават бонуси при регистрация и при какви условия - благодарско
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Какво значи да се радвам бе човек, болно ми е. Ама знам, че ще ни има. Когато се обяви абсурдната кампания феновете да съберем 20 мил. тогва за мен беше последния шанс да сеслучи оздравяване. Не за друго, а защото ГГ каза публично, че ако ние съберем толкова, то той ще даде останалите и ще оздрави! Е събраха се 11000 и ги дариха на волейболня клуб, там беше краят за мен...оздравителите са само на приказки без реална идея за нещата. Просто по различно време го осъзнаваме. Ето ще ти цитирам мнения на Паро:
                        Г-н Никодимов, кой ви по*кани на срещата и какъв е генералният извод от разго*ворите при Гриша Ганчев?
                        - Свързаха се с мен и ме по*каниха. Срещата беше в офи*са на Ганчев и присъстваха много фенове, залата беше пълна. Привържениците в ог*ромната си част напълно одобриха и подкрепиха него*вите намерения. Генерални*ят извод е, че ЦСКА ще бъде в А група през новия сезон по напълно законен начин, като ще се издържа от Гриша Ган*чев и Юлиян Инджов. Това дружество ще е чисто откъм дългове и според мен е начер*тан перфектен вариант, чрез който ще запазим ЦСКА. За мен няма значение как се казва някакво си юридическо дружество, въпросът е ЦСКА да се върне на мястото, на което принадлежи. И нямам съмнение, че това ще стане факт. Новият ЦСКА ще играе на "Армията", ще е с червени фланелки, а ако на някого му липсват купите и успехите -нека отиде в музея при Сашо Манов да ги разгледа и да си поговорят с него за тях. Ис*торията няма да изчезне. То*ва е вън от съмнение.

Кой водеше срещата и какво бе обяснено по време на нея?
                        - Ганчев, Инджов и Емил Ди*митров разясниха какви са им намеренията. Направиха го толкова ясно, че и първоклас*ниците да разберат. Те предлагат много добър вариант за ЦСКА. Само една малка групичка се обяви "против". Не ги разбирам какво толкова искат. А те дори и не обясни*ха какво предлагат. Като малки деца се сърдим. Но то*ва бе съвсем незначителен процент от присъствалите, така че подкрепата към Ган*чев е изключително сериозна и безусловна. Това ще си про*личи с пълна сила в мачовете на ЦСКА в А група. Убеден съм, че ще видим значително по*качване на посещаемостта на мачовете на ЦСКА. Нямам никакво съмнение, че и през новия сезон ЦСКА отново ще бъде най-гледаният отбор. Който се съмнява в това, ско*ро ще се убеди, че съм прав.

Какви са намеренията на Ганчев?
                        - Ясно е, че основната цел ще бъде ЦСКА да гони всички трофеи и успешно участие в евротурнирите. Но покрай това много важен приори*тет ще е пълната рекон*струкция на базата. Такава е въпрос на време и "Армията" ще се превърне в превъзходно съоръжение. Доколкото разб*рах, ще бъде покрита, въоб*ще намеренията са много ам*бициозни и съм сигурен, че ще се осъществят. Повече няма да сме свидетели на мъките от последните години с лип*са на пари и постоянното натрупване на нови дългове. Най-хубавото за ЦСКА тепър*ва предстои.
                        Наско Сираков:
                        Не може да не подминем третата гореща тема, която е свързана с ЦСКА. Какво е твоето мнение относно почти сигурната поява на две ЦСКА-та?
                        -Не виждам как ще са две ЦСКА. Аз мисля, че едното е реалност.

-Кое е реалното?
                        -Реалното е това, което ще играе в А група. Това, което получи лиценз. Другият ЦСКА е тотално изтърбушен. Аз още преди 10 години казах, че Сашо Томов и Титан ще ликвидират ЦСКА. Случи ли се? Случи се...

-Васил Божков обаче на няколко пъти обяви, че ще започне оздравяването на автентичния клуб.
                        - Васил Божков е един от най-сериозните бизнесмени в България, човек с проспериращ бизнес и у нас, и в чужбина. Но спасяването на истинския ЦСКА за мен е тежка задача. Тази несъстоятелност на ЦСКА ще продължи поне 20 години и не мога да разбера защо заблуждават хората, че с оздравителен план проблемите ще се оправят. Защо не се обясни на феновете и на футболната общественост, че този въпрос не може да се реши за кратък период.
                        -Новото ЦСКА ще бъде ли припознато от феновете?
                        -Ще разберем на първия мач на ЦСКА в „А” група следващия сезон. Отидат ли много хора на стадиона, има ли интерес, значи ще бъде припознат. Като дойде и вечното дерби, също ще проличи дали клубът е припознат. Няма как да не бъде, тъй като сектор „Г” ще е пълен до краен предел. В интерес на истината не ме вълнува много какво ще стане с ЦСКА, но за мен и за всички левскари е важно да има ЦСКА в елита. Така ще бъде възстановено едно много старо съперничество.

Ще гледаме отново
                        дерби №1 на България

Българският футбол има нужда от силни Левски и ЦСКА. Титлата ще нагарча, ако например Левски е станал шампион без участието на ЦСКА и обратното.
                        Last edited by pepe1234; 08.06.2016, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          [http://www.cska.bg/%D0%B5%D0%BC%D0%B...1%D0%BA%D0%B0/

mussi, ето ти едно линкче да си гледаш емблеми и да търсиш афтентичната. При левскарите е същото с емблемите (запазените марки). И защо точно пък да я няма, как го реши, може пък и да я проима. Обидите в спор са признак на липса на аргументи по принцип. Какви точно глупости четете? Че няма как да се оздрави, това е положението. Моля за по-добри алтернативи, ама нема. Мисля че писах по-рано и аз исках оздравяване ама преди да си загубим лиценза. От В група оздравяване не става, просто няма приходи досатъчно за тая работа...Айде оздравителите, каква гаранция имате, че едно оздравяване ще е успешно и няма да загубим 10 години по долните дивизии. Ами Божков утре ако каже, айде стига аз се оттеглям и ни остави у В или пък просто земе, че се гътне случайно, вие ли ще оздравявате нататък???? Така поне ще сме в А и отбора ще оцелее 100%. Вие на децата си какво искате да оставите ЦСКА по долните дивизии ли? ЦСКА без евро мачове ли? Видехме го вече Божков в ЦСКА няма нужда пак да идва да ни "оправя"... Той и сега имаше възможността да влезе и да оздравява, хортата се мъкнеха с акциите при него, ако го искаше можеше, но не го направи този не е оздравител, ама да видим де аз лично дори смятам, че той оздравителен план няма да подаде... има още малко време до към края на месеца да го направи...

Частта насъстоятелност съм я прехвърлил. Тя си касае едно АД е в процедура по несъстоятелност, която най-вероятно ще завърши с ликвидация....

Бад, ще си играем на армията и там ще си е и музея.
                          Айде радвай се...
                          http://www.sportal.bg/news.php?news=607916
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Моу почнал днес с покупките - някакъв кот-ди-воарски защитник от Виляреал! Да видим тоя момък как ще пасне, че последните попълнения в защита нещо не попаднаха на място!
                            Да, е тази чернилка дето направи Торес играч :
                            http://www.sportlive.bg/worldfootbal...ed-543453.html

Страшен е!!!
                            Напомня ми за Яп Стам...
                            Only God Can Judge me...

Коментар

Какво стана с вчерашното изявление на Ибра? Нали се очакваше да обяви официално, че ще играе в Юнайтед, а никаква новина не откривам
                              Ибра се е*ава с журналистите в момента! Аз обаче днес видях една новина на която бих повярвал: "Ибра няма да подписва с нов отбор преди началото на Юли, защото тогава ще "заработи" 4 млн. бонус за лоялност към ПСЖ"!

Сега и без това почва Европейското, след това участниците на него ще имат месец почивка, така че реално преди 15-20 юли надали ще се включат в предсезонната подготовка на отборите си!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Моу почнал днес с покупките - някакъв кот-ди-воарски защитник от Виляреал! Да видим тоя момък как ще пасне, че последните попълнения в защита нещо не попаднаха на място!
                                Какво стана с вчерашното изявление на Ибра? Нали се очакваше да обяви официално, че ще играе в Юнайтед, а никаква новина не откривам
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X