IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Може да ходиш в музея да си видиш и титлите и купите. А ако ще ми повтаряш тъпото говедо Борислав Попов и ръководството на левски как щели да напуснат първенството по-добре си режи вените още сега. Има оздравителни планове по ТЗ предлагам ти да се запознаеш с тях, чакам си да си играем а група, а ти чакаш ли 30 години а окръжна с Божков с чисто ново дружество, което за момента също няма нищо общо с ПФК ЦСКА АД .

Ето човека си казва какво мисли: http://www.btv.bg/video/shows/120-mi...a-v-elita.html
      Това което предлага е вероятно и горе-долу единствено възможния вариант. Лошото е че поне до сезона 2017-2018 ще има две ЦСКА .... И следващия сезон в А група ще играе Чавдар /Ловеч/. Виж когато се одобри оздравителния план, купят активите и пасивите, излезе се от несъстоятелност и се слеят дружествата, тогава нещата стават. Но трябва време. Дотогава Чавдар /Ловеч/ има 4 титли и това е истината. Големия плюс на Божков е че накара Ганчев да прибегне към оздравявяне и сливане а не към кражба на историята и титлите .... Всяко зло за добро.Ясно е че ЦСКА ще го има.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Къде е ония дето не е*аваше ТЗ ??? Ника му беше 123465789+
        Искам да прочете това и пак да микаже на кой клуб е привърженик

http://www.sportal.bg/news.php?news=611695
        Може да ходиш в музея да си видиш и титлите и купите. А ако ще ми повтаряш тъпото говедо Борислав Попов и ръководството на левски как щели да напуснат първенството по-добре си режи вените още сега. Има оздравителни планове по ТЗ предлагам ти да се запознаеш с тях, чакам си да си играем а група, а ти чакаш ли 30 години а окръжна с Божков с чисто ново дружество, което за момента също няма нищо общо с ПФК ЦСКА АД .

Дора Милева заяви пред Sportal.bg, че се е запознала с оздравителния план на Гриша Ганчев. Повод да потърсим синдика на ЦСКА бяха думите на Ганчев, който призова Милева да разгледа и неговия план.

"Запознах се с оздравителния план на г-н Ганчев. Наистина периодът за оздравяване е по-кратък. Не е толкова важно аз какво мисля. Думата имат съдът и кредиторите", заяви Милева пред Sportal.bg.
        Ето човека си казва какво мисли: http://www.btv.bg/video/shows/120-mi...a-v-elita.html
        Last edited by pepe1234; 04.07.2016, 14:10.

Коментар

• Кратко обяснение на трансферната политика на Ливърпул

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
            Аз точно щото го заподозрях имам залози на по-високите коеф в началото за тях. За печалба около 300лв.,като идеята беше да ги кеширам ако стигнат на финал. Да видим
            Видя ли как изхвърлиха самозваните белгийци в тъча
            Всичко може да се случи, това първенство ще има доста изненади. Засега всички сме за исландия, като за най-слабия. Не че вярваме че ще станат шампиони, но ако се срещнат с циганьорите - защо да не ни напълнят душата
            Дано кешираш, ако имаш възможност вече да го направиш - защо не. Оттук насетне всеки може да бие всеки. Циганьорите не са имунизирани от изненади също
            Last edited by padre Bonaventura; 02.07.2016, 00:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
              Добър ден на всички любители на спорта
              Видяхте ли снощи циганьорите как се промъкнаха пак към следващия кръг?
              Вече започвам да се съмнявам, че ще станат и шампиони.
              Прекалено много късмет им се получава. Може би е предначертано. Дано да не съм прав, защото ако станат и шампиони, ще се запомни като първенството с циганьорски шампион и измъченото късметлийско преминаване през всеки кръг. Най-лошото е, че ще е за сметка на по-достойните отбори.
              Топка- какво да се прави, често може да изненадва
              Аз точно щото го заподозрях имам залози на по-високите коеф в началото за тях. За печалба около 300лв.,като идеята беше да ги кеширам ако стигнат на финал. Да видим

Коментар

• Добър ден на всички любители на спорта
                Видяхте ли снощи циганьорите как се промъкнаха пак към следващия кръг?
                Вече започвам да се съмнявам, че ще станат и шампиони.
                Прекалено много късмет им се получава. Може би е предначертано. Дано да не съм прав, защото ако станат и шампиони, ще се запомни като първенството с циганьорски шампион и измъченото късметлийско преминаване през всеки кръг. Най-лошото е, че ще е за сметка на по-достойните отбори.
                Топка- какво да се прави, често може да изненадва

Коментар

На КОЙ???
                  На КОЙ??? не му пука за ... ЦСКА
                  +1
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Дали ще има друг да наддава?

ЦСКА-София обяви, че ще изкупи успехите, историята и емблемата на ПФК ЦСКА АД

Новото дружество ще изкупи успехите, историята и емблемата на дружеството, което е обявено в процедура по несъстоятелност, съобщи официалният сайт на ЦСКА. По-рано изпълнителният директор на БФС Борислав Попов заяви, че ЦСКА-София може да се сдобие с титлите на ПФК ЦСКА АД, ако ги изкупи по примера на Берое....

Коментар

На КОЙ???
                      Там е работата, че не се знае КОЙ КОЙ е ....
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Има шанс ама има и болни амбиции ..... Има и други игри ... на никой не му пука явно за истината, правото и справедливостта ....
                        На КОЙ???
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Мани пълно е с малоумници...
                          Яд ме е, че се стигна до там...
                          Все още има надежда нашето ЦСКА да играе в "Б" група. Срока е до 15-20,07,2016г. Дано до тогава има някаква яснота
                          Има шанс ама има и болни амбиции ..... Има и други игри ... на никой не му пука явно за истината, правото и справедливостта ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Миналата събота имах спор с двама армейци.Единия е завършил право в ЮЗУ. И след като се аргументирах с моята теза и им казах начина, по който ГМО може да стане истинско ЦСКА, като горе долу май това е единствения начин, те помълчаха 2-3 секунди и казаха в хор:"Абе важното е да се казва ЦСКА и да биеме Левски..."
                            Та те така те.
                            Мани пълно е с малоумници...
                            Яд ме е, че се стигна до там...
                            Все още има надежда нашето ЦСКА да играе в "Б" група. Срока е до 15-20,07,2016г. Дано до тогава има някаква яснота
                            Only God Can Judge me...

Коментар

Къде е ония дето не е*аваше ТЗ ??? Ника му беше 123465789+

Миналата събота имах спор с двама армейци.Единия е завършил право в ЮЗУ. И след като се аргументирах с моята теза и им казах начина, по който ГМО може да стане истинско ЦСКА, като горе долу май това е единствения начин, те помълчаха 2-3 секунди и казаха в хор:"Абе важното е да се казва ЦСКА и да биеме Левски..."
                              Та те така те.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Къде е ония дето не е*аваше ТЗ ??? Ника му беше 123465789+

Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X