Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМоже да ходиш в музея да си видиш и титлите и купите. А ако ще ми повтаряш тъпото говедо Борислав Попов и ръководството на левски как щели да напуснат първенството по-добре си режи вените още сега. Има оздравителни планове по ТЗ предлагам ти да се запознаеш с тях, чакам си да си играем а група, а ти чакаш ли 30 години а окръжна с Божков с чисто ново дружество, което за момента също няма нищо общо с ПФК ЦСКА АД .
Ето човека си казва какво мисли: http://www.btv.bg/video/shows/120-mi...a-v-elita.htmlLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКъде е ония дето не е*аваше ТЗ ??? Ника му беше 123465789+
Искам да прочете това и пак да микаже на кой клуб е привърженик
http://www.sportal.bg/news.php?news=611695
Дора Милева заяви пред Sportal.bg, че се е запознала с оздравителния план на Гриша Ганчев. Повод да потърсим синдика на ЦСКА бяха думите на Ганчев, който призова Милева да разгледа и неговия план.
"Запознах се с оздравителния план на г-н Ганчев. Наистина периодът за оздравяване е по-кратък. Не е толкова важно аз какво мисля. Думата имат съдът и кредиторите", заяви Милева пред Sportal.bg.Last edited by pepe1234; 04.07.2016, 14:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеАз точно щото го заподозрях имам залози на по-високите коеф в началото за тях. За печалба около 300лв.,като идеята беше да ги кеширам ако стигнат на финал. Да видим
Всичко може да се случи, това първенство ще има доста изненади. Засега всички сме за исландия, като за най-слабия.Не че вярваме че ще станат шампиони, но ако се срещнат с циганьорите - защо да не ни напълнят душата
Дано кешираш, ако имаш възможност вече да го направиш - защо не. Оттук насетне всеки може да бие всеки. Циганьорите не са имунизирани от изненади същоLast edited by padre Bonaventura; 02.07.2016, 00:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеДобър ден на всички любители на спорта
Видяхте ли снощи циганьорите как се промъкнаха пак към следващия кръг?
Вече започвам да се съмнявам, че ще станат и шампиони.
Прекалено много късмет им се получава. Може би е предначертано. Дано да не съм прав, защото ако станат и шампиони, ще се запомни като първенството с циганьорски шампион и измъченото късметлийско преминаване през всеки кръг. Най-лошото е, че ще е за сметка на по-достойните отбори.
Топка- какво да се прави, често може да изненадва
Коментар
-
Добър ден на всички любители на спорта
Видяхте ли снощи циганьорите как се промъкнаха пак към следващия кръг?
Вече започвам да се съмнявам, че ще станат и шампиони.
Прекалено много късмет им се получава. Може би е предначертано. Дано да не съм прав, защото ако станат и шампиони, ще се запомни като първенството с циганьорски шампион и измъченото късметлийско преминаване през всеки кръг. Най-лошото е, че ще е за сметка на по-достойните отбори.
Топка- какво да се прави, често може да изненадва
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеНа КОЙ???
На КОЙ??? не му пука за ... ЦСКАХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Дали ще има друг да наддава?
ЦСКА-София обяви, че ще изкупи успехите, историята и емблемата на ПФК ЦСКА АД
Новото дружество ще изкупи успехите, историята и емблемата на дружеството, което е обявено в процедура по несъстоятелност, съобщи официалният сайт на ЦСКА. По-рано изпълнителният директор на БФС Борислав Попов заяви, че ЦСКА-София може да се сдобие с титлите на ПФК ЦСКА АД, ако ги изкупи по примера на Берое....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеНа КОЙ???
На КОЙ??? не му пука за ... ЦСКАLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИма шанс ама има и болни амбиции ..... Има и други игри ... на никой не му пука явно за истината, правото и справедливостта ....
На КОЙ??? не му пука за ... ЦСКАOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМани пълно е с малоумници...
Яд ме е, че се стигна до там...
Все още има надежда нашето ЦСКА да играе в "Б" група. Срока е до 15-20,07,2016г. Дано до тогава има някаква яснотаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМиналата събота имах спор с двама армейци.Единия е завършил право в ЮЗУ. И след като се аргументирах с моята теза и им казах начина, по който ГМО може да стане истинско ЦСКА, като горе долу май това е единствения начин, те помълчаха 2-3 секунди и казаха в хор:"Абе важното е да се казва ЦСКА и да биеме Левски..."
Та те така те.
Яд ме е, че се стигна до там...
Все още има надежда нашето ЦСКА да играе в "Б" група. Срока е до 15-20,07,2016г. Дано до тогава има някаква яснотаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКъде е ония дето не е*аваше ТЗ ??? Ника му беше 123465789+
http://www.sportal.bg/news.php?news=611695
Та те така те.Life won't wait for you.
Коментар
-
Къде е ония дето не е*аваше ТЗ ??? Ника му беше 123465789+
http://www.sportal.bg/news.php?news=611695Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар