IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

    "Победата на Ботев Пд в турнира за Купата на България изпрати отбора на Верея в бараж за едно място в Лига Европа, а плейофът на този тим срещу „канарчетата“ отпадна.

    Сега по регламент е ясно: баражът за ЛЕ ще противопостави старозагорци на третия в класирането. Един измежду Левски и ЦСКА, тоест, трябва да играе в София в един мач с Верея за място в Лига Европа."

    Чакаме да гледаме Арсенал на гости на стадиона на Верея догодина
    ми не не е баш така - тирето няма да играе в уефа, левски се класират директно и трябва някой измежду Дунав и локо Пд да играе бараж с Верея. А мач между БотевЪ и Верея трябва да има - все пак той определя кой ще е на 7-мо място в крайното класиране
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

    Коментар


    • Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Аз само да попитам ... тия серсеми от Ботев, вчера не знаеха ли, че играят срещу националната кауза ... ?!?!?
      "Победата на Ботев Пд в турнира за Купата на България изпрати отбора на Верея в бараж за едно място в Лига Европа, а плейофът на този тим срещу „канарчетата“ отпадна.

      Сега по регламент е ясно: баражът за ЛЕ ще противопостави старозагорци на третия в класирането. Един измежду Левски и ЦСКА, тоест, трябва да играе в София в един мач с Верея за място в Лига Европа."

      Чакаме да гледаме Арсенал на гости на стадиона на Верея догодина

      Коментар


      • Гелосания приключи.Квото беше беше.Ба си отбора без фенове.Киро е глупав крадлив и с претенции.Отбор без публика не мое да изкара дълго.Догодина ЦСКА ги праща у киреча

        Коментар


        • Аз само да попитам ... тия серсеми от Ботев, вчера не знаеха ли, че играят срещу националната кауза ... ?!?!?
          Life won't wait for you.

          Коментар


          • ..ние сигурно ще продадем Де Хея на Реал, но другите които ще разкараме ще са повече облекчение за бюджета от заплати, от колкото някакво реално свиване на титулярния състав! Ако вземем Облака заедно с Гризман от Атлетико смяната на вратар няма да се усети!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Ми точно мач в стил Моуриньо - затвори им пространствата и младоците не знаеха къде се намират, а само търчаха като мухи без глави и обикаляха около наказателното, без да отправят удари. А че и двата гола са много калитарски, мисля, че спор няма? Все пак Юнайтед спечели заслужено, просто тактически бяха поне една класа над Аякс, за които дори не съжалявам, като за ъндър дог - не показах и 10% от играта си на 1/2 финалите. Ми ще видим за догодина в Ингилизия - за мен Тотнъм за бушон, но Челси имат силен състав, ако не решат пак да бламират тренера заради някоя кОвра, Ливера ще се стегнат, в Шити сигурно ще се налеят още пари, Юнайтед - ще видим, ако вземат Хамес и Гризман определено ще са топ фаворит, така че топ 4 за мен е бетониран, остава да си разпределят местата помежду си. Виж за Арсето идея си нямам - без пари от ШЛ са тази година, а реднека не се кефи на такива работи, а ако изпуснат и Санчо и/или Йозил - не знам, трябва да разчитат на някакъв луд късмет с избухване на някой нов младок от школата или Франция/Холандия? Ще видим
              Моето мнение - Челси догодина ще се пробва в ШЛ (и треньорчето ще иска) и няма да е "изненада" в първенството както тази! Ако продадат и добичето в Китай 90% ще изпуснат титлата!
              Ливера нямат отбор за титла...не виждам и кого ще вземат, че да я имат!
              Тотнъм догодина ще играе на Уембли, където НЕ ИМ ВЪРВИ! Ще се мъчат да направят и нещо в ШЛ... Ако се подлъжат и да продадат Деле Али, Дайер или недай си боже (за тях) Кейн са заминали!
              За мен фаворит ще са Шитито...щото ония бръснатия ще размята метлата през лятото и ще си оправи отбора...те като правило не продават, а купуват....с една-две добавки в защита и халфовата линия + читав вратар ще станат много силни!

              За нас не виждам защо да се мъчим да вземаме Хамес...на тая позиция по-добре да се пробваме за Бернардо Силва от Монако...те вече взеха Тилеманс от Андерлехт - явно е че ще продадат поне 3-4 човека от отбора си (Мбапе + още няколко)

              Коментар


              • Ми точно мач в стил Моуриньо - затвори им пространствата и младоците не знаеха къде се намират, а само търчаха като мухи без глави и обикаляха около наказателното, без да отправят удари. А че и двата гола са много калитарски, мисля, че спор няма? Все пак Юнайтед спечели заслужено, просто тактически бяха поне една класа над Аякс, за които дори не съжалявам, като за ъндър дог - не показах и 10% от играта си на 1/2 финалите. Ми ще видим за догодина в Ингилизия - за мен Тотнъм за бушон, но Челси имат силен състав, ако не решат пак да бламират тренера заради някоя кОвра, Ливера ще се стегнат, в Шити сигурно ще се налеят още пари, Юнайтед - ще видим, ако вземат Хамес и Гризман определено ще са топ фаворит, така че топ 4 за мен е бетониран, остава да си разпределят местата помежду си. Виж за Арсето идея си нямам - без пари от ШЛ са тази година, а реднека не се кефи на такива работи, а ако изпуснат и Санчо и/или Йозил - не знам, трябва да разчитат на някакъв луд късмет с избухване на някой нов младок от школата или Франция/Холандия? Ще видим
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Много слаб мач снощи, основно от страна на Аякс, Манчо толкова си могат и така си играят. Два мега калитарски гола, особено първия, а след това Аякс се мотаха като мухи без глави около наказателното, без реално да отправят удар във вратата - и 180 минути да бяха играли, пак нямаше да вкарат. мач в стил Моуриньо - просто им затвори пространствата и младоците на Аякс се чувстваха като африканци на световното - много индивидуален блясък, тичане и раздване, но нулева резултатност.
                  Честито на Юнайтед, ще ги видим догодина докъде ще изкласят - в този отбор трябва да се правят доста смени.
                  е, айде сега....мач спечелен в Мауриньов стил - 15 минути натиск / 1-0 / после дифенс, дифенс....и мача свършва 1-0 или 2-0 (в по-добрия случай)!
                  Видя се че Аякс не могат да се противопоставят! Цял мач цъкаха между защитниците на знам дали направиха и едно наистина опасно положение!
                  Още на полуфинала, когато Лион ги напъваха в реванша си мислех, че за нас е по-добре Аякс да устискат и да се класират, защото Лион щяха да ни отбележат голове...можеше даже да ни бият!

                  ПП Не знам дали някой е очаквал резултатен мач...все пак си е финал и доста важен (особено за нас)!

                  ПП2 Сега освен купата си осигурихме място в групите на ШЛ (което 4тото място нямаше да ни даде).Осигурихме си спонсорските пари! Почти сигурно си осигурихме трансфера на Гризман...би следвало догодина ако не ни мъчат толкова много контузии да се борим за титлата...обикновено на втората си година Моу я печели!

                  Коментар


                  • Много слаб мач снощи, основно от страна на Аякс, Манчо толкова си могат и така си играят. Два мега калитарски гола, особено първия, а след това Аякс се мотаха като мухи без глави около наказателното, без реално да отправят удар във вратата - и 180 минути да бяха играли, пак нямаше да вкарат. мач в стил Моуриньо - просто им затвори пространствата и младоците на Аякс се чувстваха като африканци на световното - много индивидуален блясък, тичане и раздване, но нулева резултатност.
                    Честито на Юнайтед, ще ги видим догодина докъде ще изкласят - в този отбор трябва да се правят доста смени.

                    Две думи и за финала за КБ - нелош мач, но така и не разбрах Домуз ага нарочно ли ги прави "изненади", за да не го обвиняват, че обира всичко? Или просто са запразнили, а КБ е трофей без кой знае каква парична стойсност - важни са парите от ШЛ, а там се класираш през шампионата. Радвам се за момчетата от БотевЪ, дано да направят нещо в Европа. Желая им успех -те поне снощи се раздадоха на макс!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Да поздравим Манчестър Юнайтед с успеха в Швеция вчера...колекцията от трофеи вече е пълна!

                      Коментар


                      • В деня на нашата азбука да не забравяме, да поздравиме и славния (в миналото) отбор на Ботев, който изненадващо удари Домуза Изобщо Всеки който удари Домуза с неговия селски отбор има място в моето метално сърце Браво на Ботев!

                        Коментар


                        • Лига Европа се оказва доста куц турнир за английските отбори в последните години! Който се напъва там и губи позиции в премиърлийг! Миналата година Ливера се напъваха...стигнаха финала, но не можаха да се преборят за топ 4! Тотнъм също се понапъна...оттърва титлата дето им беше "в кърпа вързана"...тази година дано ние не направим номера на Ливърпул и да загубим финала накрая!

                          ПП Вероятно причината е че английските анаболи не мога да хванат дикиш от четвъртък до събота и играчите не могат да са назобани като коне за мача от първенство

                          Коментар


                          • Да не забравяме, че излязохме на първо място по спечелени купи от всички английски отбори...а пък традицията на Моу е да почва да печели титлите НА ВТОРИЯ СИ СЕЗОН!

                            Коментар


                            • Е, не сте съвсем прави, не че съм фен на гяволетата, а и Моу поразочарова тази година, но първо, имаме много силен шампион, второ, Ливера се събуди, трето, разликата между първите 7 отбора и останалите е огромна и чвтвърто -все пак спечелиха трофей, а имат шанс и да играят в ШЛ, което с Ман гал нямаше как да се случи. Иначе Погба е безумен, не знам как са дали толкова пари за него, Мхитарян - ами не знам защо го взеха, за мен е дърво, а и тъпо и упорито Моу купува подобни играчи, за да ги забива на пейката - Шюрле, Де Бройне, Куадрадо, Салах и т.н. Отделно, че Ибряма се контузи и в началото изпускаше положения като луд, та бяха в доста крива серия. Ще ги видим догодина, нищо чудно да станат шампиони, но им трябва нападател (Гризман) и истински добър атакуващ халф (Дибала) + още една силна опция (Санчес?) и ще станат нещата, примерно
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение

                                както им изнася така. а в крайна сметка си е успех, ако я спечелят. повече ако играят за лига европа няма да смеят да мрънкат, че турнира не става
                                Е къде другаде да играят ?????????????
                                Attached Files
                                Only God Can Judge me...

                                Коментар

                                Working...
                                X