Ей много мръсни тия косовари!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Създателят на тоталния футбол е най-добрият треньор за всички времена
http://bnr.bg/post/101095206?fbclid=...ootJzpPM3wPDKY
ЗАСЛУЖЕНО..
Коментар
-
Тази сутрин любопитството ми надделя е прологът на Формула 1 не успя да ме приспи, въпреки съвестно положените усилия от страна на техника и пилоти.
Противоречивите новини и надеждите, които дойдоха от официалните тестове, ме накараха да се надявам, че тази година ще видим една по-оспорвана борба. Уви, всичко се изпари! Доминацията н аМерцедес е смазваща.
Позитивно бях изненадан само от двигателя на Хонда. В самия край на състезанието Макс успя да свали преднината на Луис под една секунда и при наличие на още обиколка-две, можеше да стане интересно. Е, можеше!
Кат о си помисля, че Фернандо се измъчи и беше склонен да обвинява само Хонда, но очевидно Мак-Ларън е просто в много слаб период като цяло.
От друга страна Себ по никакъв начин не успя да притесни Макс с нищо и беззъбо си остана на 4 място.
Тежко крушение претърпяха и надеждите, че новото предно крило ще промени нещо и ще направи изпреварванията по-чести и атрактивни. Нищо подобно.
Нещата отиват към един скучен сезон!
Да видим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз пък го гледам,...даже и жената го гледа - да й се ненадявашNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова някак си не мина през форума! Голямо браво на човека - да се пребори с тези дето ходят на училище със ски (и пушка)Огромен успех, наистина, особено на фона на изключително силната конкуренция в този спорт, както и на резултатите ни до момента. Браво и все напред и нагоре - това световно е около 10 пъти по-силно от европейското, което си беше треторазряден турнир
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Сантиметърът на упоритостта и търпението, който сбъдна мечтата на Владимир Илиев
https://www.dnevnik.bg/sport/2019/03...budna/?ref=rss
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivsintvr Разгледай мнениеКакво ще кажете за Кристияно ???
Иначе за снощи - честито на Ливера, на Колчо още преди много време му казах, че с този тренер добро не ги чака (както и с Пепи преди това). Байерн са агонизиращ колос на глинени крака, дано не станат като Милан. Очаквам Юнайтед и Ливера да оберат всички калъфки - едните извън ШЛ догодина, другите без купа по традиция
П.С. Аз съм доволен - за пръв път от доста време хващам коеф 7 на единичен залог - да ми е жив здрав Мане-то и повече да шие в най-висшата лигаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivsintvr Разгледай мнениеКакво ще кажете за Кристияно ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Малко корекции:
- НС е НСПП - подобно на Кюрда си има 4 имена - единствените българи с по-толкова, а бяха легенди, но сега са мишки
- София лапат не са си дали акциите, все още 10% се държат от НКП, което те узурпираха. А че са силни, силни са - няма как да си слаб, когато държиш наркопазара в западна София или поне немалка част от него, освен ако не поумреш. Иначе са най-голямото петно върху нас - лаладжии, които бият само своите, а се насират пред другите
Иначе за черепагин си прав - финикийче е, което е единствената ми надежда, че покрай него ще се турят у ред финансиЙте. Гледаме мача
А за акциите на София Запад имах предвид акциите на БоримировЗнаеш защо
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Груйчи не прочеток кво си написал щото оня умник модератора го е изтрил...Аз също не се обиждам така че спора продлжава,Аз с българският футбол приключих ама меистини как да търпя.На вас са ви подарени от съдиите най много точки в сравнение с цесекато и шалварбахчеЗа подарените от съдиите точки - не мога да дам точна справка, но до идването на Черепа ни режеха яко в почти всички мачове - щом маргинали като Верея ни биха миналото първенство с гол от явна засада и незачетен още по-явен наш гол, пак поради измислена засада, а на Дунав им свириха дузпа срещу нас за падане метър извън наказателното -ти сам си прецени колко са ни подпирали. Иначе големите отбори винаги се радват на някакъв съдийски коНфорт, но в последните години точно Левски е най-ощетявания от големите 3 отбора клуб. Та така - с Черепа силите ще се балансират (вероятно), така че догодина може и да си прав за съдийските подаръци, за тази година обаче не си прав
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУважаеми Алекс, нямам против, че сте ме изтрили, но наистина не виждам с какво съм обидил бате Пешо, ние така си хортуваме с него, без да влагаме злоба, и аз лично никога не съм му се обиждал за нищо, предполагам, че и той е с подобно отношение към мен. Ако не искате да пишем в темата, кажете и няма да пишем - модераторът следва да познава "пациентите си" и как да реагира спрямо тях.
Коментар
Коментар