IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    И затова ни оправят и едните и другите.
    За тези горе Левски и ЦСКА са средство.За влияние, контрол, пари .... Няма значение на кой отбор си фен щом си делите с някой милиони.... Тиквата преди няколко дена каза :"Аз съм болен левскар..." а трбябваше да спре на:"Аз съм болен.....". Ние се заяждаме един друг, понякога надхвърляме границите дори а те си делят парите и направиха, така че ЦСКА е труп а Левски зомби....
    Life won't wait for you.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

      Ми така е, Кире, поне борса да имаше, да понапомпа някой цените, пък то.. Та ни остана само да ядем кренвирши и да викаме за Делиорманец - ма даже и на тв-то няма да ги пусна, да не говорим, че за пръв път в живота си се дзифтаря и не си плащам за Диемите - въпрос на принципи е. Предпочитам да изляза да гледам мача с приятели в някое кафе и да оставя 20 кинта, отколкото да дам 8 лева на домуса. Глей докъде се докарахме
      Така е Груец.Разделили сме се на сини и червени и се мразим.И затова ни оправят и едните и другите.Мен ме е срам че такъв човек ни е министър председател ама не мога да направя нищо,Навсякъде овчедушие и примирение..Н узрее ли народа нищо няма да се получи

      Коментар


      • Полки - говорехме как ШИШИ е собственик на Левски. И как всички други нямали нищо общо с ШИШИ.
        Ти обаче потвърждаваш, че ЧЕРЕПА а не ШИШИ е собственик. Също така се и съгласяваш че другите които съм споменал са от отбора на ШИШИ.
        Демек се съгласяваш - ама спориш и пишеш просто така за спорта.
        Радвай се на базата в Коматево и чекай следващия сезон. Тогава ше одите да се молите да ви остават да играете още малко там. ако не ви изхвърлят щото немате стадион - нали влезоха некви нови правила за стадионите.
        А ние ще се оправим.

        Коментар


        • И аз не плащам вече на Домуза..Гледам , когато имам време онлайн..И в кафета ходя с приятели на биричка за мачовете..Груйче , няма вечни диктатори..пак ще изгрее слънцето..

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Груйче, виждам че доста си се отчаял и има защо..Но няма как Черепа да е в играта, защото много му взимат..Също няма как и Левски да не намери изход и да не Ви вземе някой..Лошото на диктатурата е , че сковава всички плаши дори и уж героите спортисти..И аз се чудя къде са легендите на Левски, които иначе много разбират и знаят..Вчера реших да прегледам основните спортни сайтове- всички пишат едно и също- тоест нищо актуално..Ни за Левски има нещо да прочетеш, нито за БФС- свобода на медиите брат и възход на спорта при дебелите..
            Ми така е, Кире, поне борса да имаше, да понапомпа някой цените, пък то.. Та ни остана само да ядем кренвирши и да викаме за Делиорманец - ма даже и на тв-то няма да ги пусна, да не говорим, че за пръв път в живота си се дзифтаря и не си плащам за Диемите - въпрос на принципи е. Предпочитам да изляза да гледам мача с приятели в някое кафе и да оставя 20 кинта, отколкото да дам 8 лева на домуса. Глей докъде се докарахме
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

            Коментар


            • Груйче, виждам че доста си се отчаял и има защо..Но няма как Черепа да е в играта, защото много му взимат..Също няма как и Левски да не намери изход и да не Ви вземе някой..Лошото на диктатурата е , че сковава всички плаши дори и уж героите спортисти..И аз се чудя къде са легендите на Левски, които иначе много разбират и знаят..Вчера реших да прегледам основните спортни сайтове- всички пишат едно и също- тоест нищо актуално..Ни за Левски има нещо да прочетеш, нито за БФС- свобода на медиите брат и възход на спорта при дебелите..

              Коментар


              • Греъме, излизане от порочния кръг няма и няма и как да има -в Бг работи само и единствено моделът Бащица. Апропо, и почти навсякъде е така - феновете ходят след успехите, толкова е очеизвадно. Нали Юнайтед се пробваха да направят фенски отбор, щото не се кефеха на Глейзър, ходеха с протестни шалови и т.н. - нищо не стана, накривиха му шапката. Без Башица не става, няма и как да стане, особено ако не искаш да си дребно аматьорско отборче из Ж групите.

                Това, което правим ние сега, е последн повик от отчаяние. Аз лично се гордея с обикновените фенове на отбора и съм отвратен от "ултрасите" ни. не че не си ги знаем, но нашите фенове са готови да съборят Тиквата, обаче хем няма кой да ги поведе, хем всички ултрас организации са заплащени от мвр-то и си трайкат, щото иначе уйде бизнеса с бело. Апропо, никой от великите ни уж легенди не се обажда - няма го Насо Гъзъ, няма го Мърльо, нямо го Курдов, Кокала и който и там да се сетиш. Един сал Гонзо показа, че дава дарение и толкова. А и Батков. Онези, тройката назначени дори няма да ги коментирам, нищо че уж били дали.

                Просто всички са на плюс от това Левски да е в будна кома. И щом всички са на плюс, значи Левски ще си стои в будната кома и толкова. Колкото и да ми е противно да го кажа, единственият ни шанс е Черепа (ако всичко това, дето се разиграва, не е фарс с негово участое, за което съм почти убеден) - само той може да се опълчи на пасмината отгоре. Но всички знаем, че това е утопия. Затова правим някакво показно, че можем да се съберем зад отбора, че имаме фенове, които милеят за него и т.н. И чакаме чудото, докато вътре в себе си отлично знаем, че ако сме изцяло зависими от волята на Булгарбаши от Банкя. Впрочем, както всички и висчко в тази държава. За съжаление!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
                  Абе Полки, ходихте пред стадиона да се молите на Премиера /Шиши/ за едни 30 мильона. В другия отбор половината акции ги държи Ю.И. - знаем на коя политическа сила е представител. Ти си се огледал в "Левски" - откакто уж Шиши е собственик няма едно отличие. Горепосочените отбори имат поне по едно. ТА ЗА ПОСЛЕДНО - КОИ ОТБОРИ СА НА ШИШИ И ЗАЩО СЕ УДАРИ ПО "ЛЕВСКИ" В МОМЕНТ В КОЙТО КЛУБЪТ ЗАПОЧНА ДА ФУНКЦИОНИРА НОРМАЛНО И СТАНА ЗАПЛАХА ЗА ДРУГИТЕ /ЗАПОЧНА ДА ИЗЛИЗА ОТ ИЗКУСТВЕНАТА КОМА/.
                  За други дребни неща няма да те питам - не мож ги схвана.
                  Нали не мислиш, че проблемите на Божков са заради Левски и как отбора започнал да се стабилизира? Левски е косвена жертва, както ЦСКА и другите клубове.Трябва да се държат под контрол агитките. Грую още преди време тук го каза очевидното. И сега протестирате ама кои и колко?Най големите левскари, дето всички ги е страх от тях "бандата на чуковете" и получовеците от СЗ защо се крият?
                  Колкото до Самуилов и той е назначен.Само дето е човек на Боко а не на Шиши. И тия милиони са били договорени като част от назначаването. А феновете излязаха да се молят защото Самуилов трябваше да прави цирк.
                  Отивайте взимайте акциите от Попов докато не ги запорирал гешев /чудно защо не го прави, както запорира на Божков нещата/ и действайте. Пък каквото сабя покаже. Иначе ...... Няма да излезете от омагьсания кръг.
                  Life won't wait for you.

                  Коментар


                  • Абе Полки, ходихте пред стадиона да се молите на Премиера /Шиши/ за едни 30 мильона. В другия отбор половината акции ги държи Ю.И. - знаем на коя политическа сила е представител. Ти си се огледал в "Левски" - откакто уж Шиши е собственик няма едно отличие. Горепосочените отбори имат поне по едно. ТА ЗА ПОСЛЕДНО - КОИ ОТБОРИ СА НА ШИШИ И ЗАЩО СЕ УДАРИ ПО "ЛЕВСКИ" В МОМЕНТ В КОЙТО КЛУБЪТ ЗАПОЧНА ДА ФУНКЦИОНИРА НОРМАЛНО И СТАНА ЗАПЛАХА ЗА ДРУГИТЕ /ЗАПОЧНА ДА ИЗЛИЗА ОТ ИЗКУСТВЕНАТА КОМА/.
                    За други дребни неща няма да те питам - не мож ги схвана.

                    Коментар


                    • каквото и да си говорим, на всички ни е ясно, че докато е жив амет дуган уефски ще го има ......... а след това не се знае какво ще се случи
                      fuск the bеаr - give me the bееr

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Левскари към Борисов: Бойко пе*ераст, пе*ераст“, “ку*во, Бойко!

                        https://filmisub.com/filmi/kriminaln...on-2-2012.html

                        Груйче, беше ли..Разкажи за настроенията..
                        Кире, ми какво да ти кажа -велика публика сме, въпреки платените проститутки на белите госпожици от СЗ, НКП и онея педали от тръста. Само че ни мачкат, мачкат, мачкат, като лицемерно ни обясбяват как хем сме на боко и шиши, хем титла нанайси - шизофрения някаква си. Та така - ако имаше повече левскари в тази държава, а не припститутки в оранжево, папагалено жълто или от секБтор, ситуацията щеше да е друга. Но не е!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Айде, фенът на БотевЪ (а.к.а. Металик /Сопот/) пак се обади - полки, когато ние викаме ББПП, и то в крайна нужда, вие се надупвате, отваряте бузките и мощно изревавате: Молим Ви, г-н Борисов, онодете ни, ние Ви обичаме, ще гласуваме за всеки олигофрен, който ни предложите. Ние нямаме самоуважение, ревем там за някакъв Тоско и ходим на мачове в Малякия, щото основно сме небългари, затова, молим Ви, г-н Борисов, дайте ни 20 милиона, молим Ви, паша ефенди, коленопреклонно Ви молим ние, дето сме се именували уж на Ботьова, нищо че в Сопот е роден Вазова"...

                          та от такива "фенове", дето си прежалиха отбора и припознаха МеталикЪ, е най-малкото лицемерно да реват на чужд гроб, в който все още няма никой, защото ние си браним отбора! Бъди здрав, ясно е, че умен няма да станеш
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                          Коментар


                          • ФК Левски вече събра 229 950 лева от дарителската кампания "Един за всички, Всички за Левски", която стартира на 13 февруари.

                            Eдин от бившите собственици на Левски Александър Ангелов е човекът, направил най-голямото дарение на клуба, разкри изпълнителният директор на "сините" Павел Колев.

                            "Александър Ангелов дари безвъзмезно на клуба малко над 140 хиляди лева. Сред хората, подпомогнали финансово Левски са и други бивши собственици на клуба - Тодор Батков, Иво Тонев и Николай Иванов. Всички се обединиха в името на Левски и дариха пари", добави шефът на Левски.
                            нема се плуашите, уефскари ......... шиши не ви е забравил и налива кинти за кеф на ахмед доган (не знам как да го напиша за да прозвучи както го казва мустафа карадайъ)

                            fuск the bеаr - give me the bееr

                            Коментар


                            • Има и такива футболни клубове...


















                              Коментар


                              • Левскари към Борисов: Бойко пе*ераст, пе*ераст“, “ку*во, Бойко!

                                https://filmisub.com/filmi/kriminaln...on-2-2012.html

                                Груйче, беше ли..Разкажи за настроенията..

                                Коментар

                                Working...
                                X