Първоначално изпратено от BAD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
На теб ти е простено, ти не следиш Левски, просто си хейтиш - секторът се е пълнил много пъти, само тази година поне 3 пъти. Иначе Герена с кабриото се напълни и на откриването, и с Хайдук, и с Лудогорец при първия мач на Безделио. Самият факт, че вече са изплатени половината пари за сектора, а той се самоизплаща (всички приходи от сектора отиват директно за строителя), и вече от 14 милки дълговете за него са 7, би следвало да говори много. Но това е друга тема, много по-важно е да се хейти.
П.С. А секторът е единствен по рода си у нас - ходил съм на всеки един стадион от сегашната А група без този в село Бистрица, та знамfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Свинете умряха на 09.09.2016 - може да е някаква комунистическа Коледа тогава, знам лиМного поздрави от Селския
уефски - свине
свине - свине -свинеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеТОМАС ЛАФЧИС
Вербуван от Първо главно управление на ДС през 1980 г. като агент под псевдонима „ВИСОКИЯ”.
ВЛАДИМИР ГРАШНОВ
Син на комунистическия министър Марин Грашнов, майка му е личен аптекар на Тодор Живков.
Резидент на ДС в Австрия като търговски представител.
ТОДОР БАТКОВ
Нещатен служител в ДС, управление III. Привлечен със заповед № 120/ 20.09.1977 г. и се води на отчет от полк. Колев.
ГЕОРГИ МАРКОВ
Доносник към Втори отдел на Държавна сигурност и на Шесто управление в периода 1971 – 1976 с псевдоними „Николай“ и „Стефан“
ХРИСТО ДРУМЕВ
Агент на ДС с псевдонимите Драганов и Борил. За сътрудничеството си е получавал възнаграждение. Пише донесения срещу 2 жени, въз основа на които те попадат в затвора.
СПАС РУСЕВ
Служител на УБО, шофьор на Стоян Марков, един от икономическите експерти на Тодор Живков.
ГЕОРГИ ПОПОВ
Привлечен в Държавна сигурност със заповед No 5/ 20.03.1989 г. Псевдоним: "Китин". Има документи, че е получавал финансови възнаграждения за доносите си.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
за всяко прасе идва КоледаМного поздрави от Селския
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз само да питам как така с 40 милиона дългове и не плащане към НАП не сте фалирали????fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Аз само да питам как така с 40 милиона дългове и не плащане към НАП не сте фалирали????Знаеш ли в А окръжна кво шоу ше си правитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
ТОМАС ЛАФЧИС
Вербуван от Първо главно управление на ДС през 1980 г. като агент под псевдонима „ВИСОКИЯ”.
ВЛАДИМИР ГРАШНОВ
Син на комунистическия министър Марин Грашнов, майка му е личен аптекар на Тодор Живков.
Резидент на ДС в Австрия като търговски представител.
ТОДОР БАТКОВ
Нещатен служител в ДС, управление III. Привлечен със заповед № 120/ 20.09.1977 г. и се води на отчет от полк. Колев.
ГЕОРГИ МАРКОВ
Доносник към Втори отдел на Държавна сигурност и на Шесто управление в периода 1971 – 1976 с псевдоними „Николай“ и „Стефан“
ХРИСТО ДРУМЕВ
Агент на ДС с псевдонимите Драганов и Борил. За сътрудничеството си е получавал възнаграждение. Пише донесения срещу 2 жени, въз основа на които те попадат в затвора.
СПАС РУСЕВ
Служител на УБО, шофьор на Стоян Марков, един от икономическите експерти на Тодор Живков.
ГЕОРГИ ПОПОВ
Привлечен в Държавна сигурност със заповед No 5/ 20.03.1989 г. Псевдоним: "Китин". Има документи, че е получавал финансови възнаграждения за доносите си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Слабички са Левски каквито и шоу програми да правите,това е истина и факт и нито Шишо ,нито Боко е виновен.Ти хубаво ги защитаваш ,но истината
е че много работа имат докато станат отбор от средно ниво поне да влезе в групите на ЛЕ .Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенека някой ме поправи, но мисля, че това е първия път когато горе-долу се пълни гейарена след раждането на новия "плешив сектор"
като е толкова хубаво на този стадион защо не се пълни всеки мач
П.С. А секторът е единствен по рода си у нас - ходил съм на всеки един стадион от сегашната А група без този в село Бистрица, та знамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз само да питам как така с 40 милиона дългове и не плащане към НАП не сте фалирали????Знаеш ли в А окръжна кво шоу ше си правите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ, припознавачи на борда - момци, какво стана с директивата, какво стана с Шиши, с Боко? Дейба, толкова сте смешни, че дори не ми е весело да ви напсувам, както правех с някогашните чорбари. Вие сте просто припоци без отбор и толкова, щото ви убиха на 09.09, т.е. почти самио се убихте с това припознаване на Литекс.
Иначе за мача, а аз никога не бягам от теми, защото за нас, интелигентните хора, т.е. левскарите, неудобни теми няма - слаб, плах, безидеен, насран от пълните трибуни, дошли да ги подкрепят, говеда-наемници. Ние си направихме шоуто, чудесен кетъринг около стадиона, чисти тоалетни с течаща вода и сапун вътре, повторения на мониторите на полувремето, безалкохолна бира - европейска работа, недостъпна на никой друг стадион у нас. Та толкова - директивата все някога ще излезе, та все някога ще сте прави, като го повтаряте всяка година, а цесека умре! Както и ботевъ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ, припознавачи на борда - момци, какво стана с директивата, какво стана с Шиши, с Боко? Дейба, толкова сте смешни, че дори не ми е весело да ви напсувам, както правех с някогашните чорбари. Вие сте просто припоци без отбор и толкова, щото ви убиха на 09.09, т.е. почти самио се убихте с това припознаване на Литекс.
Иначе за мача, а аз никога не бягам от теми, защото за нас, интелигентните хора, т.е. левскарите, неудобни теми няма - слаб, плах, безидеен, насран от пълните трибуни, дошли да ги подкрепят, говеда-наемници. Ние си направихме шоуто, чудесен кетъринг около стадиона, чисти тоалетни с течаща вода и сапун вътре, повторения на мониторите на полувремето, безалкохолна бира - европейска работа, недостъпна на никой друг стадион у нас. Та толкова - директивата все някога ще излезе, та все някога ще сте прави, като го повтаряте всяка година, а цесека умре! Както и ботевъ!
е че много работа имат докато станат отбор от средно ниво поне да влезе в групите на ЛЕ .
Коментар
Коментар