Груец ма ти кой мислиш ходи по стадионите....тва е най простата и тъпа част от населението на София.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
То вече и стадиони няма ГруецАз си признавам, че гледах мача като превключвах и на Испания-Швеция. Но вече толкова съм претръпнал, че и аз не се ядосах .....
Е, има и и друго - огромните очаквания и сравнения с 4-тите в света. Нека погледнем една Унгария - световна сила, най-добрият отбор в света през 50-те години, а сега са на нашето дередже, като съвсем доскоро имаха период от 30-на години без участие на световно или европейско първенство. Колелото се върти...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Сега чета по форумите, че нашите жалкари викали "косово е сърбия" - бахти, може ли да сме такива дегенерати!?!?!? Да се мазниш на шумадийската пасмина, която винаги ни е била в гръб, а отделно от това е супер бита карта, за сметка на албанците/косоварите, които дори издигнаха този плакат на мач с "македонците"
Е, да наистина трябва да си супер тъп!!! Но явно сме си такива, да не обръщам темата на политика - 45 безродие и интернационализъм + 30 години тотален хаос, неграмотност и глобализмо-джендъризъм родиха това, което сме сегаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАма вие наистина ли я гледате тази пасмина? Аз съм ги зачеркнал с големия флумастер от онази загуба от Кипър с 4:1 като гости, когато имаше повече българи на трубуните от местните маляки, а нашите буклуци им се изсраха на лицата. Оттогава съм се зарекъл, че ще се върна на стадиона само и единствено когато бият голям отбор като гост. Толкоз.
Иначе даже не си пуснах телевизора на тия, то и пълен мач по тв не помня откога не съм гледал, освен откъслечни мигове на по чашка с някой приятел, а специално за сноши съм доволен - гол/гол си излезе перфектно още докато къпех децата и после съм заспал. Сутринта гледам загуба с 2:3 - дори не се издразних - ето това е най-страшното нещо, което може да се случи за един футболен фен...
П.С. Дори си спрях Диемите - просто супер много ме издразниха с това постоянно покачване на цената. Разбирам, че всеки продукт си има цена, но не разбирам алчността на някои хора, а и е въпрос на принципи - ще ги давам за мачове на Левски на стадиона, вместо на Киро Гела. Та така, наздраве, както би казал Перукан, пускайте Преслава!Аз си признавам, че гледах мача като превключвах и на Испания-Швеция. Но вече толкова съм претръпнал, че и аз не се ядосах .....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Ама вие наистина ли я гледате тази пасмина? Аз съм ги зачеркнал с големия флумастер от онази загуба от Кипър с 4:1 като гости, когато имаше повече българи на трубуните от местните маляки, а нашите буклуци им се изсраха на лицата. Оттогава съм се зарекъл, че ще се върна на стадиона само и единствено когато бият голям отбор като гост. Толкоз.
Иначе даже не си пуснах телевизора на тия, то и пълен мач по тв не помня откога не съм гледал, освен откъслечни мигове на по чашка с някой приятел, а специално за сноши съм доволен - гол/гол си излезе перфектно още докато къпех децата и после съм заспал. Сутринта гледам загуба с 2:3 - дори не се издразних - ето това е най-страшното нещо, което може да се случи за един футболен фен...
П.С. Дори си спрях Диемите - просто супер много ме издразниха с това постоянно покачване на цената. Разбирам, че всеки продукт си има цена, но не разбирам алчността на някои хора, а и е въпрос на принципи - ще ги давам за мачове на Левски на стадиона, вместо на Киро Гела. Та така, наздраве, както би казал Перукан, пускайте Преслава!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Какво е мнението ви за новия турнир Лига на нациите, след като вече приключи и видяхме кой, какво
https://gong.bg/football-sviat/liga-...naciite-545853
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
- трета минута и вече трикольорите водят 1:0 ... удри удри удри
И макар че нямаме матрял - да си пожелаеме победата. И с бат-Краси Балъков напред
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
Градът на Бийтълс и ... Юрген Клоп. - Ногу-добра комбинация.
От времето на Сунес ... сме на АнфийлдИ чаках... чаках някаква радост.
Мамка му мечка
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВсеки си има право на мнение момчетаКогато вашите отбори печелят всичко е о.к., когато другите печелят е тото и компенсации
На мен ми е кеф ...Другото не ме интересува............... Let's talk about SIX, baby ....
И не забравяйте, че не всичко е тото, компенсации и инсунуации
https://www.sportal.bg/news.php?news=788801
От времето на Сунес ... сме на АнфийлдИ чаках... чаках някаква радост.
Мамка му мечка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАко трябва да съм честен, от бокс нищо не разбирам, макар че от дъжд на вятър гледам някакви джасканици. Не знам доколко Джошуа е балон, може и да е, нямам идея, но тако бой си беше смешка. Не че не съм виждал подобни лоени топки да джаскат разни нацепени батки по селата, като идем софиянци на село да се правим на велики, но все пак? Просто се загледах в коефициентите, а и за чий му беше изобщо да се боксира с този лянос естакадос, идея си нямам, при положение че имаше тонове други претенденти, а и самият Джошуа уж не бил за парите, живеел скромно и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПодозирам, че освен "Призрака от Ляно Естакадо" си чел и ВинетуNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВсеки си има право на мнение момчетаКогато вашите отбори печелят всичко е о.к., когато другите печелят е тото и компенсации
На мен ми е кеф ...Другото не ме интересува............... Let's talk about SIX, baby ....
И не забравяйте, че не всичко е тото, компенсации и инсунуации
https://www.sportal.bg/news.php?news=788801Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар