С магическа пръчка няма да стане това с футбола, много е забатачена работата. Ама...дано.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеЕй браво на нашите, я покажете тая партия къде да видя и азНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дъното Разгледай мнениее то оставаше Грузия ) да направи Азерите шампионки ) като не ни достигна полегнаха
Партията на Пейчева я печели всяко хлапе ) което играе шахНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Точно това имах предвид по-горе. Предпочитам да не се замесва, или по-скоро "да не го замесват" с политиката. Между другото по-голямата част от публиката искрено го аплодираше и скандираше името му, както по време на мача, така и при самото награждаване. Преди да вдигне купата, Ноле излезе на подиума с тениска, с лика на своя добър приятел Коби Брайънт и посвети титлата си на него. Дори на коментаторите им направи впечатление, това нетипично за публиката на US Open, топло отношение към Ноле...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
По добре късно (10 години по късно) отколкото НИКОГА. Джокера им счупи системата, не ги бие само на корта...Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеПреди малко завърши финалът на US Open. Новак Джокович победи Медведев с 3:0 сета и така спечели рекордна, 24-та титла, на турнирите от Големия шлем. Победата съвсем не бе лека, повече от 3 часа битка. Тенис от най-висока класа. Истинска наслада бе да се наблюдава този мач. Джокович ми направи много добро впечатление. Голям спортист, а и въпреки медийните скандали през годините (в които има много, много политика) ми изглежда, че е добър баща и човек. На път съм да му стана почитател.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Преди малко завърши финалът на US Open. Новак Джокович победи Медведев с 3:0 сета и така спечели рекордна, 24-та титла, на турнирите от Големия шлем. Победата съвсем не бе лека, повече от 3 часа битка. Тенис от най-висока класа. Истинска наслада бе да се наблюдава този мач. Джокович ми направи много добро впечатление. Голям спортист, а и въпреки медийните скандали през годините (в които има много, много политика) ми изглежда, че е добър баща и човек. На път съм да му стана почитател.Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
Коментар