Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Намали малко алкохола и наркотиците бе Комунист! Вече сме РБ, не НРБ!!! Не сме и Северна Корея!! Няма и купата на Съветската армия??!! Така и не разбрах ти от коя кочина беше тази дето ще играе на стадиона на Натовската армия или тази дето ще играе на Левски?? Кой на коя армия е? Другият на коя е - Корейската или кубинската?? Не, че има някаква разлика! Какво си се разплакал на чужд гроб? Вързали и цъфнали сте вие комунистите. А кажи сега, че другите са ченгета, защото не БКП, а Левски и Славия направиха ДС, 6-то и концентрационните лагери. Дето сто пъти им сменяха имената с тирета и ЖСК-ата.....Левски не е на никой. Има още десетки отбори Левски и Ботев. Направен е в махалата от деца....
Обикновенно такава безпочвена омраза към един футболен отбор, който е създаден от обикновенни хора и смятан години наред за отбор на народа са потомците на убийците и престъпниците от "Народния съд" или от концлагерите на БКП. Вярно, че простотията е безгранична, ама чак па толкова нагла не вярвах.....
А управителния съвет и агитката щели да се се събират в градинката пред Халите.. ?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ma чак сега ли си омерзен аз съм омерзен от дете като чуя за КенеФски Подуене
Обикновенно такава безпочвена омраза към един футболен отбор, който е създаден от обикновенни хора и смятан години наред за отбор на народа са потомците на убийците и престъпниците от "Народния съд" или от концлагерите на БКП. Вярно, че простотията е безгранична, ама чак па толкова нагла не вярвах.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Да отбележим само,че добродушния младеж е взел много,а пълничкия е дал малко!fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
така е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПеераз!
Аз съм твърдо против дарението от шиши - това съм го заявил ясно и категорично! Това дарение трябваше да се върне или ако се използва, щото клубът е в невъзможност и т.н. за кинти, веднага да се отвори специална сметка за връщане на парите на шиши. Да, ще кажат някои, парите не миришат - така е, факт, дали ще са григан, мустака, сик, вис, мултитруп, черепа и т,н,, все едно, но все пак точно това дарение е вид гавра с Апостола и неговите идеали, за които твърдим, че следваме. Толкоз, аз лично съм омерзен - "Левски" върви с уверени стъпки по следите на умрялото вече ЦСКА, като междувременно се държи в миманса. Ми да фалираме и толкова, по-добре ужасен край, отколкото ужас без край!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Който е дал,ще даде пак,който е взел,вече е свикнал! Големите и пълните са добродушни по природа!
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеЛевски прие парите от Делян Пеевски. "Сините" търсят още 3 млн. лева
"Дарението от Делян Пеевски ли? Управителният съвет има позиция, че ние носим отговорност към акционерите на клуба и привържениците на Левски да направим така, че клубът да оцелее. Затова няма какво да правим освен да приемем дарието и да го изхарчим прозрачно".
Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2020-05-20...hte-3-mln-leva
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЗащо? - Защото и той е достижим. Рано или късно.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПеераз!
....................................но все пак точно това дарение е вид гавра с Апостола и неговите идеали, за които твърдим, че следваме..................................... Ми да фалираме и толкова, по-добре ужасен край, отколкото ужас без край!
И като се стигне до фалит - кво? Нали сега си имаме държавно управление в този вид - Един, Той - и разни фалирали или недоносчетаИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
И съдията е?
Аз съм твърдо против дарението от шиши - това съм го заявил ясно и категорично! Това дарение трябваше да се върне или ако се използва, щото клубът е в невъзможност и т.н. за кинти, веднага да се отвори специална сметка за връщане на парите на шиши. Да, ще кажат някои, парите не миришат - така е, факт, дали ще са григан, мустака, сик, вис, мултитруп, черепа и т,н,, все едно, но все пак точно това дарение е вид гавра с Апостола и неговите идеали, за които твърдим, че следваме. Толкоз, аз лично съм омерзен - "Левски" върви с уверени стъпки по следите на умрялото вече ЦСКА, като междувременно се държи в миманса. Ми да фалираме и толкова, по-добре ужасен край, отколкото ужас без край!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение..........................................
защо 4ерепов не каже от кого взе акциите на уефски, срещу какви условия и каква паметна записка е написал...
.......................[/IMG]
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЖивеем във време, в което внушават на децата , че Левски е бил предаден от Васил Божков...И това ще мине ...
Коментар
Коментар