А във форума само синя тишина............
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеOФФФФ....
Честито на Армейците !
Измъчена победа, но победа....
Освен гола, слагай и една греда, а и още минимум едно 100-во положение, което техният вратар извади.
Невероятна атмосфера и хореография имаше на стадиона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеПоловин Европа като чуе България, казва Стоичков.
цска-чавдар от ловеч-етрополе
ако не се лъжа, вече има 4-5 отбора с името цска................... всеки чорбар трябва да припознае своето цска
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИМАТЕ ПЪЛНО ПРАВО ДА СТИСКАТЕ ПАЛЦИ НА КРИСТЪЛ ПАЛАС И ДА НИ СЕ СМЕЕТЕ, АКО НЕ ГИ БИЕМ!
честито първо ново попълнение ........................ счетоводителя да запише 10 милки (5 млн. за прекратения договор на МанГал + 5 за циг@нина от сетубал понеже не подписал с друг клуб договор, а чакал ман@фите да го наемат)
сега португалския циг@нин ще разбие отбора, ще изгони младежите които започнаха да изгряват и ще започне да хвърля пачки за набедени звезди от 25-26 години нагоре...
250 млн. мисля, че няма да му стигнат това лято и вероятно ще прехвърли 300 мнл за нови футболисти...
ай, харалия да ви еи нека винаги да ни забавлявате както до сега
Last edited by 2012; 24.05.2016, 20:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеЯ го прочети този лольо в имотните теми за да видиш за какво заясягане и обиди става въпрос. Мизантроп на куб!!!
ПП. Левскар съм, но уважавам камата. Много е направил за популяризиране на страната ни ! Половин Европа като чуе България, казва Стоичков. Не казва , че познава злобаря емоs все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеХмм... Благодаря ти! Не знаех, че съм толкова много, много млад. Караш ме да се радвам...
Знаеш ли какво ми прави впечатление? Когато няма какво да кажеш, се опитваш да го караш на засягане и обиди, които само ти си мислиш, че са такива. Ааа, нереза сигурно си бил ти - нали?!! Извинявай, ама ти май си като оня син нерез от Герена - тоест безплоден. Така, че няма как да е станала тая врътка...
ПП. Левскар съм, но уважавам камата. Много е направил за популяризиране на страната ни ! Половин Европа като чуе България, казва Стоичков. Не казва , че познава злобаря емоs все пак7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДнес дали няма да наблюдаваме нова драма в стил "голямо коте" ???
Все пак 2.35 за Троицки не е никак зле...
Евала на Цвети! Като нищо може доста положително да ни поизненада... А, дано!!!Last edited by Djoro; 23.05.2016, 22:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДнес дали няма да наблюдаваме нова драма в стил "голямо коте" ???
Все пак 2.35 за Троицки не е никак зле...
Иначе коефициентите за "бялото коте" бяха доста по-добри от тия за Троицки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеemos, nackeff - поспрете се малко! .
Не мога да схвана защо не си направи труда да прочетеш написаното от мен. Пишеш грамотно, което значи, че можеш и да разбираш, а единственото обяснение, което остава е, че не си прочел.
Изявил съм недвусмислено възхищение от футболните достижения на Стоичков.
Оценявам и благодаря за посланническия му принос за Бг пред света.
Аз самият съм бил състезател на ЦСКА и Академик (по друг спорт, разбира се) и намесването на някакви други клубове ми е ужасно непонятно, а дугите размисли, които будиш в мен със странната си запалянковщина, ще ти ги спестя.
В чисто човешки план загърбвам някакви свои чувства и мнения и възпитано и откровено го поздравявам за юбилея.
Подозирам, че се опитваш да ми вмениш безусловно задължение да харесвам, обичам и да се прекланям пред Христо.
Я, моля те, поразмисли хубаво пак, ама много хубаво!
Ако стойностите и достиженията в твоя свят се измерват единствено с и посредством персоната на Хр. Стоичков, то няма никаква причина да мислиш, че и при другите хора е така, а нескритото ти настояване да го обожествяваме, е поне инфантилно. Последната дума не е отговор на обидната ти квалификация към мен, а израз на загриженост, но и малко завист. След като пишеш, че той е Велик (с главно В), допускам, че може би имаш един по-простичък, но напълно удовлетворяващ те живот.
Емос има пълно право да привлича вниманието ни към една от безбройните изцепки на Ицо. Те са част от противоречивата му личност, заради която е обичан и мразен едновременно, с пълно основание и в двете посоки.
Изпитвам някакъв човешки респект, признавам достиженията му, но нито го харесвам, нито го обичам, това по никакъв начин не може да се промени, но човекът има юбилей, празник, та какво ни пречи да му кажем чисто по човешки една добра приказка за поздрав.
Коментар
-
Леко уточнение... То е ясно, че преди това упоменатите от мен Насо, Боре и Гонзо по спортна слава няма как да бият Великият Христо Стоичков. Ама знам ли...? То в една синя тиква какви ли не мисли може да върлуват...?!!
Вярвам обаче, че понеже всички те са много, ама много по-велики от Ицо, поне по организиране на юбилеи ще го бият. Убеден съм, че гости, ще им бъдат всички национални отбори на Слънчевата система /това Марс, Юпитер, Венера, Плутон, Меркурий, Сатурн, Уран, Нептун/. В момента само 10- та планета Нибиру не е потвърдила участието си/ама тя нали е трудно откриваема/, като нищо, ще се изсипе в последният момент на празника/да се има в предвид/. Могат да се очакват и всички национални отбори на луните на съответните планети/някои от тях вече са заявили участие/, както и поне 10-на отбора извън нашата галактика. Радващато е, че сборният отбор на "Млечен път" официално потвърди участието си и ни преведе пари да им направим някаква си козирка. Каква е тая козирка, за какво пък им е на тия?!!
Това сте вие, смешници...
Коментар
-
emos, nackeff - поспрете се малко! Имайте малко уважение, към най-големият наш /български/ футболист. Вашите икони, като Сираков и Боримиров/що ли за икони са това?!!/, отдадоха почест, но вие не та не!!! Знаете ли защо тези ваши "икони" присъстваха на този празник? Това тяхното не беше от уважение към Ицо /колкото и да се пъчи Сираков - колко големи приятели били. Ало, Насо..., хайде не се увличай!/ - това беше от уважение, към камерите! Камерети, които показваха това събитие по цял свят и сините путьовци по някакъв начин искаха да са в картината, както и през онази далечна 1994 година.
Сини приятелчета, единственият човек от вашият измислен "син" свят, който присъстваше на това събитие единствено и само заради Ицо, беше Петър Хубчев!!!
Това е...
Когато Наско, Боримиров или който и да е друг много, ама много голям/според вашите "сини" разбирания футболист, като например Гонзо/ постигне това, което е постигнал Ицо в европейския и сфетовен футбол и направи такъв юбилей, препълни националният стадион /въпреки и шибаното време/, докара от цял свят звезди, звезди и то големи, ама много големи футболни звезди!!! - то тогава аз, ще преклоня глава и ще кажа - Евала, Насо - най-голям си! Боре и ти си голям! Гонзо - Гонзо е страхотия...!!!
Момчета..., не усещате ли, че сте жалки с тези си изказвания. Това исках да ви кажа. Съжалявам, че се получи така дълго /след като просто можех да ви тегля една благословия.../. Това е. Живи и здрави да сте и, ако обичате не споменавайте по-вече името Христово...
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеAko позволиш ,само едно малко допълнение от днес(Тези, които поканих и не дойдоха, вече не съществуват за мен, отсече Камата )
Иначе не виждам нищо странно и някаква голяма загуба в това, да престанат да съществуват за теб един наркозависим аржентинец и един член на Бразилската социалистическа партия, колкото и големи спортисти да са били те в миналото
Хубав празник направи Стоичков, както и ние днес на Градския стадион в Русе!
Само Дунав!
Go Gunners!
П.П. Боби Михайлов не знам дали е бил поканенLast edited by kev; 21.05.2016, 22:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПрави си, това наистина смущава.
Подобни идиотски приказки и многократно пъти повече идиотски прояви са си неразделна част от марката "Стоичков", като интересно е, че те по някакъв особен, буквално ненаподобим начин вървят редом и с някаква форма на величавост (предимно футболна).
Трудно избрах последната дума - със сигурност не е гениалност, не става дума и за някакъв огромен талант.
Фразата, върху която си акцентирал, не е продукт на лицемерна дипломатичност, а на вродената му директност, непосредственост и простоватост. Не знам, кога я е казал, вярвам ти, че я е казал, защото баш си му отива.
Това момче не е получило изначално много добри карти от живота, но е постигнало много повече от най-оптимистичните очаквания.
Личните ми предпочитания клонят в посока да имаме някоя друга личност, с по-различно поприще и по различно ниво, на мястото на най-популярния българин сред средния световен жител, но фактите са други. По-скоро това е още Х. Стоичков.
ЧРД (на голяма патерица) и честит юбилей, Христо!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар