If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано Сираков успее да запази Уевски в А РФГ, че догодина се пишат 8-10 дербита Уефски - СеСека (с тире, с число...както дойде)...
поне феновете ще има къде да се видят да се сбият!
Когато фактите говорят редно е да млъкнеш.И се научи да приемаш спокойно истината въпреки че не ти харесва.Истината е ясна фактите са си факти...И не обсъждай ЦСКА и феновете му.Нямате нито интелекта нито успехите на ЦСКА...Създадени сте като мушмороци петните името на Левски чалма му сложихте накрая айде поне малко срам.
И това е другата, северно корейската НЕ мощ, на която се крепи държавата!??? IQ отрицателно! Аз съм играл в ЦСКА бе Кир УМ, в кой пост съм ги обидил футболистите на ЦСКА? Спирам да дълбая ....и излизам от тук! Останете си със здраве....
Нивото на повечето участници във форума е толкова ниско, че даже е Тъжно. Вдлъбнато! За съжаление това е нашата "национална мощ"?! И никой да не се обижда, че това е материалъТ. Жалко, много жалко! Никой няма да ни оправи, дори и Свети Петър да слезе от небето....
Когато фактите говорят редно е да млъкнеш.И се научи да приемаш спокойно истината въпреки че не ти харесва.Истината е ясна фактите са си факти...И не обсъждай ЦСКА и феновете му.Нямате нито интелекта нито успехите на ЦСКА...Създадени сте като мушмороци петните името на Левски чалма му сложихте накрая айде поне малко срам.
Нивото НИ на повечето участници във форумае толкова ниско, че даже е Тъжно. Вдлъбнато! За съжаление това е нашата "национална мощ"?! И никой да не се обижда, че това е материалъТ. Жалко, много жалко! Никой няма да ни оправи, дори и Свети Петър да слезе от небето....
Нивото на повечето участници във форума е толкова ниско, че даже е Тъжно. Вдлъбнато! За съжаление това е нашата "национална мощ"?! И никой да не се обижда, че това е материалъТ. Жалко, много жалко! Никой няма да ни оправи, дори и Свети Петър да слезе от небето....
Майор Аспарухов - Гунди е бил ченге от ДС, който комунистите много са желаели да направят голмайстор на Националния отбор и са работели за целта тайно и подло: 1. Назначават треньора на Левски Витлачил за треньор и на Националния отбор; 2. Витлачил определя Аспарухов и Якимов да спят в една стая на лагер-сборовете; 3. Гунди се подмазва на Якимов: "Мита, знам че много хора ни сравняват и се опитват да изкарат мен по-добър от теб. Да знаеш, че аз те уважавам безкрайно и съм се учил от теб." И така стават семейни приятели; 4. Целта на майор Гунди, е в Националния отбор Якимов да му подава голови пасове, за да може Гунди да си подобри ефективността пред гола, защото е била много-слаба. А Якимов е бил плеймейкър, който е подавал голови пасове на Жеков в ЦСКА, а както знаем Жеков е носител на златна, сребърна и бронзова обувки в ЦСКА - голмайстор на Европа; 5. Подлостите на Гунди продължават в едно интервю за националната телевизия, което Гунди казва гадно, че не се разбира с Жеков, а се разбира с Котков. Комунистите веднага открадват Котков от Локомотив-София и го пращат в Левски при Гунди; 6. Въпреки всички подлости на комунистическото ченге Аспарухов, в крайна сметка Гунди си остава един посредствен нападател със слаба ефективност пред гола, въпреки че комунистите му дават най-много мачове в Националния отбор: - Жеков. = 44 мача, 25 гола с ефективност 0.5682 гола за мач; - Котков = 26 мача, 12 гола с ефективност 0.4615 гола за мач; - Гунди... = 50 мача, 19 гола с ефективност 0.3800 гола за мач;
Малкото бройки положили труд вурху матурата по литература се "отрудиха" по темата "Чорба на греховете". В тази тема може да звучи по-модерно, отколкото актуално
Зетят на Наско Сираков и Илиана Раева – Георги Коруджиев, който е женен за по-малката им дъщеря Виолета, става треньор на 9-годишните в академията на „Левски“.
Ръководството на „сините“ обяви на официалния си сайт треньорските екипи, които ще подготвят талантите в академията на клуба от началото на сезон 2020/21 година => https://levski.bg/news/details/177719
Наско Сираков очаква в най-скоро време да получи мажоритарния пакет акции на „Левски“. Ценните книжа са в Дубай при Георги Попов, който обеща да ги джироса на легендарния нападател на „сините“.
Ръководството на „сините“ обяви на официалния си сайт треньорските екипи, които ще подготвят талантите в академията на клуба от началото на сезон 2020/21 година => https://levski.bg/news/details/177719
Наско Сираков очаква в най-скоро време да получи мажоритарния пакет акции на „Левски“. Ценните книжа са в Дубай при Георги Попов, който обеща да ги джироса на легендарния нападател на „сините“.