IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Футбалерите на чорба-спор не са най-успешните, въпреки че няколко пъти сме близо и са постоянно в топ 8 към днешната ви Шампионска лига в продължение на десетилетия.

Иди в музея им и кажи, че 130 олимпийски медала са на Етрополе и Ловеч. Сигурен съм, че на тази Олимпиада няма да имаме медал, но ти иди и им обясни, че чорбата нищо не е направила за БГ.

П.П. Ние никога не сме се праскали за "нац." кауза. Медалите са за БГ, не за ЦСКА.

Който се подиграва със собствената си армия ще храни чужда. А, ние никога не сме ви предали и медалите го показват.
    Last edited by marandi; 15.07.2016, 16:48.

Коментар

• Това с 35-те титли го затварят - вие бройте тези на Етро-поле и Латекса кумулативно....

Коментар

• Всички искат да са на върха с 35 титли и бой по евро-грандовете, но нямат грам феърплей и цъкат през БФС, съдии, мутри и т.н.

Като оная шматка, дето влиза на почивката в съблекалнята на чорбата и почва да заплашва, че ако не паднат в Кюстендил, той лично ще утрепе Бербатов ( едно момче на 19 години ).

Времето е най-добрият лечител и след години ще видите хуморът, който се води срещу нас от години.

Все едно ФК Лесна да ни върне 2 титли, при които съдията отменя автогол на Бисо Легендата. Той си вкарва автогол, но съдията вдига засада. Или на Гонзю незаконната трета картотека, която е незаконна.

Ако вкараме и тия две титли и станахме с 37. Омразата е харно качество, но вирее само тук. Ние говорим само на терена и никога не сме пречили на някой да ни бие, ако е по-добър от нас.

П.П. За момента има бързина и сила, но този административен тормоз не спира. Хубаво ще им платим всичко на държавата. Къф им е проблема?

Коментар

• Добре ги беше наредил дедо Любко, ама не стреляй по пианиста ( той толкова може ).

При нашия мач ще ни ритат като говеда и съдията ще се прави, че не вижда нищо, както с Л-ц оня освен, че изрита наш играч и го просна, после мина с бутонките през него, докато е паднал за по-сигурно.

А за "карате" уменията на тая смешка Моци да не говорим, когато буквално свали в нокдаун наш играч, който се опитва да играе с топката и тоя го просна без въобще да гледа къде е топката ( със засилка от 10 метра ) и удар напред с бутонките на височина метър и шейсет.

Съдията пак не вижда нищо и даже няма картони. Та, тоя филм чорбата го знаем. Всички ни играят така. Леко смешно и забавно и като излязат в Европа веднаги ръсят с картони и гонят като кучета от мача, щото те си мислят, че най-големият им европейски мач е срещу чорбетата за цялата им кариера и са ги разпищовили да правят, каквото си искат из БГ-стан и удобното БйеФе, което за 10 години направо изтри да има национален отбор, като започна от ЦСКА.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
            Попаднах на някакъв смешен, ама много смешен мач -някакви жълти педалчета се опитват да играят срещу Марибор. Кои са тия...?!! Ето ви линк към мача:
            http://www.sportingvideo.org/2016071...7-1371767.html
            А, не така, трябва да поздравим уъвовете от Уецке за чутовния европейски успех - нулевото равенство с гранда Марибор. Поклон пред дедо Люпко за този подвиг, който ще се запише със златни букви на мегдана в село Подуене. Феновете им са в екстаз, пресата гърми, директорите със сълзи на очи благодарят на публиката!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
              Марандич, по-спокойно де... Ние с Интер не видях да имаме, кой знае какви проблеми, та камо ли със зелено-черните малки джуджета, предвождани от "трибуна" Моци - Моци! Ще поживеем, ще видим...
              Гледах с Интер Милано, но още не са обиграни момчетата.

Възможно е наесен Л-ц да ни бие, на пролет ще е друго.

П.П. Жалко, че ФК Лесна пак няма да могат да ни се опънат и ще ги думнем. Вече не помня колко пъти.

За момента имаме скорост и сила + рутина, но нямаме сработка. Отбор няма нищо общо, каквъвто беше при аматьорите преди няколко месеца.

Поздрави!
              Last edited by marandi; 14.07.2016, 22:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Засега добре за Л-ц, макар че тоя Моци ме дразни и се чуди как да остави с един играч по-малко отбора си.

Чорбата в момента не може да ги бие. Още са слаби - след няколко месеца.
                Марандич, по-спокойно де... Ние с Интер не видях да имаме, кой знае какви проблеми, та камо ли със зелено-черните малки джуджета, предвождани от "трибуна" Моци - Моци! Ще поживеем, ще видим...
                Last edited by Djoro; 14.07.2016, 21:50.

Коментар

• Попаднах на някакъв смешен, ама много смешен мач -някакви жълти педалчета се опитват да играят срещу Марибор. Кои са тия...?!! Ето ви линк към мача:
                  http://www.sportingvideo.org/2016071...7-1371767.html

Коментар

• честита нова чорба - пардон, добре претоплен тюрлю-гювеч .................... държавата подари на ганчев имотите на цецка, а скоро ще получи и историята й на тепсия...

явно пеевски е бита карта щом така решително подляха вода на ортака му 4ерепов

заговори се, че пеевски ще бъде сменен и начело на левски ще е нова кукла на конци, а меди доган ще е все така отзад

като стана въпрос за леевски .................. нека пожелаем успех на евроидиота и да си припомним последните евроуспехи:

Последното участие на 26-кратните шампиони в евротурнирите беше през 2013 година, когато тимът допусна срамно отпадане от Иртиш. Преди това представянето на Левски на международна сцена също беше разочароващо. Достатъчно е да се отбележи факта, че "сините" не са отстранявали чуждестранен отбор от шест години. За последно те елиминираха съперник през 2010 година. Освен негативната серия, отборът на Левски трябва да се бори днес и с традициите. Столичани имат три загуби от три мача в Словения. Две от пораженията са от Олимпия (Любляна) през 1994 и 1996 година. През 2005 "сините" падат от Публикум. Любопитни факти:

*Левски не е печелил в евротурнирите от сезон 2012/2013, когато побеждава с 1:0 Сараево, но отпада.
                    *Левски не е отстранявал съперник в Европа от сезон 2010/2011.
                    *Последният играч на Левски, вкарвал гол в евротурнирите, е Базил де Карвальо при 1:3 от Сараево.
                    *Последният бъгларин, вкарва гол за Левски в евротурнирите, е Симеон Райков - 1:0 срещу Сараево.

Баланс на Левски в Европа: 194 мача, 66 победи, 41 равенства, 87 загуби
                    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Засега добре за Л-ц, макар че тоя Моци ме дразни и се чуди как да остави с един играч по-малко отбора си.

Чорбата в момента не може да ги бие. Още са слаби - след няколко месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        Днес са първите мачове от 2-ри кръг на ШЛ и мачовете хич не са зле
                        Бет-нах:
                        Легия Варшава Х2
                        БАТЕ
                        Цървена Звезда
                        Карабах
                        Общ К 2,16
                        WIN !!!
                        Тъпото е, че днешните мачове никак не са ми ясни
                        А и коефициентите едни такива никакви...
                        Идеи някакви?
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          успех!!!!!
                          аз сложих Селтик и Залцбург да вкарат над 1.5 за общо 1.44 щото имам да чупя каръка от европейското!
                          При мен евро-то не беше никак лошо
                          Успех и на теб!!
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Днес са първите мачове от 2-ри кръг на ШЛ и мачовете хич не са зле
                            Бет-нах:
                            Легия Варшава Х2
                            БАТЕ
                            Цървена Звезда
                            Карабах
                            Общ К 2,16
                            успех!!!!!
                            аз сложих Селтик и Залцбург да вкарат над 1.5 за общо 1.44 щото имам да чупя каръка от европейското!

Коментар

• Днес са първите мачове от 2-ри кръг на ШЛ и мачовете хич не са зле
                              Бет-нах:
                              Легия Варшава Х2
                              БАТЕ
                              Цървена Звезда
                              Карабах
                              Общ К 2,16
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• И аз мисля, че си беше "решено" от висшите сили!
                                Още като се разбра, че КР излиза от игра си мислих "сега Португалия бият 1 на мъка!"
                                Даже не успях да го догледам, щото си легнах след 90 минути, но бях сигурен, че ще бият с дузпи, а вече много ми се спеше.

Франсетата само на себе си трябва да се ядосват. Първо - тоя подляр ПайеТ (както го наричат коментарите в БНТ) се чуди как по-гадно да срита КР. После цял мач не спряха с тия "влизания" - а тъпия бритиш хомосекшуъл ги остави (за тва' съм 100 Е назад ама нейсе). Освен това - най-добрия им играч бе халфа на изпадналия Нюкясъл Сисе! Къде бяха "100 милиония" Погба, споменатия Пайе, Жиру?
                                Просто си беше нарисувано 0-1 или 0-0 и победа за Португалия с дузпи.

Коментар

Working...
                                X