"Bristol City have beaten the same number of Premier League teams this season as Liverpool"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Твоят любим отбор поне обира добрите немски футболисти и винаги има 3-4 от тях в отбора...при другите не е така (онзи ден Челси - Рома май беше култов мач - Челси с един англичанин, а Рома без италианци)!
То като от школата никой немой проби, кел файда, че сме привлекли (обезкървили поредния конкурент) Руди и Зюле ...
налЕ..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
За жалос, ТОВА е реалността...
Не в България, а НАСЕКЪДЕ !!!
Коментар
-
Като видях "българския" тим мноооого се издразних! Почнаха мача с НУЛА българи в състава! Не мога да подкрепям такъв отбор!
Преди поне вратарчето и 2ма-3ма защитници и халфа български имаше да не е без хич...
Не в България, а НАСЕКЪДЕ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Като видях "българския" тим мноооого се издразних! Почнаха мача с НУЛА българи в състава! Не мога да подкрепям такъв отбор!
Преди поне вратарчето и 2ма-3ма защитници и халфа български имаше да не е без хич...
Иначе за снощи - не съм гледал мача, по принцип не ги гледам, не го и играх. Ако го бях играл, щеше да е гол-гол и да загубя (играх другия мач в групата на гол-гол и извадих луд късмет с гол на манафите в 94-тата). Конкретно за делиорманец - уникални късметлии - истанбил се разхождаха и явно са отписали евротурнирите, тъй като играят с резервите, хофе също бяха с резервите в Разград, а Брага, доколкото прочетох, са ги смляли от бой, но вратарят е бил герой, а отделно са им отменили неправилно гол и не са им дали дузпа. Да са живи и здрави, все ми е тая за тях, но ще заложа за победа на Брага в Разград - това поне ми изглежда сигурно
П.С. От снощи за пръв път съм доволен - върнах 10 пъти заложената сума, но определено с много късмет - гол на Истанбул в 94-тата, на Арсето в 86-тата - малка компенсация за загубите напоследъкNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеГолям Лудогорец срещу Брага! Първа победа на български тим в Португалия. Тея нашите заслужават поздравления на фона на цялата помия, която е в бг футбола. Дано продължават още дълго така
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕй тоя Мауриньо...не го остави тоя автобус на паркинга, ами все по терените го влачи...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Можеше да почерпим челен опит от братския нигерийски президент, който направо забрани на отбора да играе за период от 2 години докато им дойде акъла.
https://www.theguardian.com/football...m-worldcup2010
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПоредната тъпотия на БФС :
В БФС обмислят идея без треньор на националния за 6 месеца
http://www.novsport.com/news2543771_1003.html
Може би мястото на това не е тук , ами в темата за бисери и вицове ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар