IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв подарък сте намислили за любимия за Коледа?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купих на приятелката си за нова година смартфон от http://shtepsel.bg/, LH Nexus 5, се оказа доста добро телефонче.
    Last edited by gupi; 14.01.2015, 14:21.

Коментар

• Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Акции на един икономически тигър
        И после чакам да ме изгонят от къщи

Коментар

• Какъв подарък сте намислили за любимия за Коледа?!
          Attached Files
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            От както спря да вярва в дядо Коледа преди мноооооого години, любимият ми не получава материални подаръци. Ама вие не правете така, щото бизнеса ще умре.
            Аз вярвам в пантеона

Коментар

• От както спря да вярва в дядо Коледа преди мноооооого години, любимият ми не получава материални подаръци. Ама вие не правете така, щото бизнеса ще умре.
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                с горната част от поста съм съгласен, макар и не напълно - не знам защо е този мит, че мъжете обичали джаджи, аз например не обичам, та всеки си е индивидуален. Не се кефя нито на лаптопи, нито на ифони, ипади, а оше по-малко пък на таралясници. Виж бих се зарадвал на екскурзия в чужбина (правя по 3-4 годишно, но винаги си ги организиарм сам), макар че както се казва в онзи виц - мъжът е като любимия шал - много си го обичаш, но за какво ти е на Малдивите Бих се зарадвал и на златна монета - страст са ми. Бих се зарадвал и на хубава книга. Бих се зарадвал и на хубаво бельо (върху нея, естествено). Бих - абе радвали са ме и ме радват, не се оплаквам така че няма как да препоръчаме нещо, ако не познваме човека - някой би се заардвал и на пъзел, друг не би се усмихнал и на ролекс (макар че часовници не е препоръчително да се подаряват, казват, че било на раздяла, пък аз имам 2 от моята, а вече сме двуцифрено число години заедно, вярно с единица отпред ) и т.н. Прекалено индивидуално е, а и честно казано, според мен, всеки би се усмихнал много повече на нещо, избрано специално само и единсветно за него, а не на някакви си масовка, та била тя и за 2-5К техника. Но пък си има и меркантилни хора...

С болднатото съм тотално несъгласен - това е женската логика, не мъжката, ще ме прощаваш. Никога ме съм се хвалил с това, което жената е направила за мен, няма и как да се хваля, то си е само за мен. Виж, ако съм бил с някоя "парясница", да, ще се похваля, но за строго индивидалните неша от жена ми - не, те са си мои и не е нужно да стават достояние на другите. А и мъжете (поне тези около мен), ако си мерим нещо, то не е подаръците от жените ни - вЕрвай ми

П.С. Момата, дето го е списала първият комент и след това е зачезнала, което е крайно несериозно според мен, но това е друга тема, да вземе да даде малко инфо за субекта на чувствата си, за да можем да предложим нещо, ако ли - ми ще си чешим езиците и толкоз в поредната сеирджийска тема
                Груйче,първо,явно на момата такава и е била задачката!!!
                Второ,кво ше каеш за една топка,която Гунди я е ритнал един път!!!
                Няма автограф!!!Тогава у нас тва не бе така!!!

Коментар

• Жената, ако случайно наглежда сайта.....
                  Едно билетче за Уембли моля.

http://www.zrock.bg/novini/ac-dc-obj...5-godina-9846/

Самолетът може и БГ еър

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Няма да черпя, щото аз имам и удостоверение и карабина с оптика.
                    Като имаш мерак - ти викни по едно пиене. Ама в Кръчмата, щото както казва 4i40 - не трябва замърсяваме ефира на тема с глупости, като за това си има точното място
                    Да викна пиене на жена с мъж ловец? Ти ме сбърка с някого тука

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                      Тук може и цръвен кретин да ми викаш, како
                      Тряя черпиш че не е почнал подборния отстрел хахахаха!

Няма да черпя, щото аз имам и удостоверение и карабина с оптика.
                      Като имаш мерак - ти викни по едно пиене. Ама в Кръчмата, щото както казва 4i40 - не трябва замърсяваме ефира на тема с глупости, като за това си има точното място
                      Last edited by tnm; 12.12.2014, 17:13.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Уфффф, Божке. Леката завист не е заради подаръка, а заради наличието на такава съпруга.

П.П. Как пък няма да ми даде да му избирам ловните дрехи, обувките и пушката. И карабина с оптика ще му купя, ама нещо ми тича по тъча - мързи го да си изкара удостоверение за подборен отстрел.

Тук може и цръвен кретин да ми викаш, како
                        Тряя черпиш че не е почнал подборния отстрел хахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Ега не дам жена да ми избира въдиците! Или колата, което ми е основно хоби.
                          Последното с леката завист показва и комплексите, за съжаление Фук фук!

ПП: двата ника на дряновския пеераз дгд.
                          Уфффф, Божке. Леката завист не е заради подаръка, а заради наличието на такава съпруга.

П.П. Как пък няма да ми даде да му избирам ловните дрехи, обувките и пушката. И карабина с оптика ще му купя, ама нещо ми тича по тъча - мързи го да си изкара удостоверение за подборен отстрел.
                          Last edited by tnm; 12.12.2014, 16:33.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Bosco Разгледай мнение
                            Мдааааа, колко добре те разбирам..
                            И въпреки това трябва да бутнеш нещо под елхата, мамкаму..
                            Проблема у нас е решен - вкъщи няма елха
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Например : http://www.tayloroldbondst.co.uk/aca...s-for-men.html .Или нещо друго от този сайт...

Коментар

Сега ... от години уча, работя, че и живея с мъже. Имам по-скоро мъжка, отколкото женска логика. Пък съм и доста наблюдателна и умея да си правя съответни заключения.
                                Съпругът ми е ловец. Лично аз съм му закупила ловните дрехи, обувки, оръжие - огнестрелно, хладно. И той никога не се хвалил, че тези неща са му подарък от мен, само е споменавал и с това е предизвиквал всеобща завист - щото уважавам хобито му.
                                Така е и с колегите ми - кожените каски на рокерите, въдиците на рибарите, телефоните на маниаците ... не е до хвалбата, а до леката и благородна завист, която предизвикват подаръците на половинките ви сред вашите приятели
                                Ега не дам жена да ми избира въдиците! Или колата, което ми е основно хоби.
                                Последното с леката завист показва и комплексите, за съжаление Фук фук!

ПП: двата ника на дряновския пеераз дгд.

Коментар

Working...
                                X