Купих на приятелката си за нова година смартфон от http://shtepsel.bg/, LH Nexus 5, се оказа доста добро телефонче.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв подарък сте намислили за любимия за Коледа?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеОт както спря да вярва в дядо Коледа преди мноооооого години, любимият ми не получава материални подаръци. Ама вие не правете така, щото бизнеса ще умре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениес горната част от поста съм съгласен, макар и не напълно - не знам защо е този мит, че мъжете обичали джаджи, аз например не обичам, та всеки си е индивидуален. Не се кефя нито на лаптопи, нито на ифони, ипади, а оше по-малко пък на таралясници. Виж бих се зарадвал на екскурзия в чужбина (правя по 3-4 годишно, но винаги си ги организиарм сам), макар че както се казва в онзи виц - мъжът е като любимия шал - много си го обичаш, но за какво ти е на Малдивите Бих се зарадвал и на златна монета - страст са ми. Бих се зарадвал и на хубава книга. Бих се зарадвал и на хубаво бельо (върху нея, естествено). Бих - абе радвали са ме и ме радват, не се оплаквам така че няма как да препоръчаме нещо, ако не познваме човека - някой би се заардвал и на пъзел, друг не би се усмихнал и на ролекс (макар че часовници не е препоръчително да се подаряват, казват, че било на раздяла, пък аз имам 2 от моята, а вече сме двуцифрено число години заедно, вярно с единица отпред ) и т.н. Прекалено индивидуално е, а и честно казано, според мен, всеки би се усмихнал много повече на нещо, избрано специално само и единсветно за него, а не на някакви си масовка, та била тя и за 2-5К техника. Но пък си има и меркантилни хора...
С болднатото съм тотално несъгласен - това е женската логика, не мъжката, ще ме прощаваш. Никога ме съм се хвалил с това, което жената е направила за мен, няма и как да се хваля, то си е само за мен. Виж, ако съм бил с някоя "парясница", да, ще се похваля, но за строго индивидалните неша от жена ми - не, те са си мои и не е нужно да стават достояние на другите. А и мъжете (поне тези около мен), ако си мерим нещо, то не е подаръците от жените ни - вЕрвай ми
П.С. Момата, дето го е списала първият комент и след това е зачезнала, което е крайно несериозно според мен, но това е друга тема, да вземе да даде малко инфо за субекта на чувствата си, за да можем да предложим нещо, ако ли - ми ще си чешим езиците и толкоз в поредната сеирджийска тема
Второ,кво ше каеш за една топка,която Гунди я е ритнал един път!!!
Няма автограф!!!Тогава у нас тва не бе така!!!
Коментар
-
Жената, ако случайно наглежда сайта.....
Едно билетче за Уембли моля.
http://www.zrock.bg/novini/ac-dc-obj...5-godina-9846/
Самолетът може и БГ еър
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма да черпя, щото аз имам и удостоверение и карабина с оптика.
Като имаш мерак - ти викни по едно пиене. Ама в Кръчмата, щото както казва 4i40 - не трябва замърсяваме ефира на тема с глупости, като за това си има точното място
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТук може и цръвен кретин да ми викаш, како
Тряя черпиш че не е почнал подборния отстрел хахахаха!
Няма да черпя, щото аз имам и удостоверение и карабина с оптика.
Като имаш мерак - ти викни по едно пиене. Ама в Кръчмата, щото както казва 4i40 - не трябва замърсяваме ефира на тема с глупости, като за това си има точното мястоLast edited by tnm; 12.12.2014, 17:13.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУфффф, Божке. Леката завист не е заради подаръка, а заради наличието на такава съпруга.
П.П. Как пък няма да ми даде да му избирам ловните дрехи, обувките и пушката. И карабина с оптика ще му купя, ама нещо ми тича по тъча - мързи го да си изкара удостоверение за подборен отстрел.
Тук може и цръвен кретин да ми викаш, како
Тряя черпиш че не е почнал подборния отстрел хахахаха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЕга не дам жена да ми избира въдиците! Или колата, което ми е основно хоби.
Последното с леката завист показва и комплексите, за съжаление Фук фук!
ПП: двата ника на дряновския пеераз дгд.
П.П. Как пък няма да ми даде да му избирам ловните дрехи, обувките и пушката. И карабина с оптика ще му купя, ама нещо ми тича по тъча - мързи го да си изкара удостоверение за подборен отстрел.Last edited by tnm; 12.12.2014, 16:33.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bosco Разгледай мнениеМдааааа, колко добре те разбирам..
И въпреки това трябва да бутнеш нещо под елхата, мамкаму..Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСега ... от години уча, работя, че и живея с мъже. Имам по-скоро мъжка, отколкото женска логика. Пък съм и доста наблюдателна и умея да си правя съответни заключения.
Съпругът ми е ловец. Лично аз съм му закупила ловните дрехи, обувки, оръжие - огнестрелно, хладно. И той никога не се хвалил, че тези неща са му подарък от мен, само е споменавал и с това е предизвиквал всеобща завист - щото уважавам хобито му.
Така е и с колегите ми - кожените каски на рокерите, въдиците на рибарите, телефоните на маниаците ... не е до хвалбата, а до леката и благородна завист, която предизвикват подаръците на половинките ви сред вашите приятели
Последното с леката завист показва и комплексите, за съжаление Фук фук!
ПП: двата ника на дряновския пеераз дгд.
Коментар
Коментар