If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
То и калпава годината - само джанки има, всичко друго е в кофата - домати, краставици - нищо не става - дъжд им евава таковата.
Малко вишни имаше само, кайсии, праскови - йок, грозде и то е на кантар дали ще стане. Малини и ягоди бяха пълен ташак - изхвърлихме ги - дъжд ги скапа. Гледаш го малина - бам на вкус - мяза на гъз.
И поне смених цялата коцепция за подправките, че висяха у фрезеро до миналата година и викам Ламя - ня'а стане така - и сега всичко се суши, пликчетата надписите, касетката.
Жълт кантарион, юзум, магданоз, копър, лайка, липа, мащерка и т.н.
---------------------------------------------------
Ела гледай как Ламята търчи сам да си ги прави вестниците, разстила и т.н., Русото само показа веднъж и дотам.
Сега съм му обещал да му направя металните конструкции за асмите на едната градина. То има, ама са калпави и викам намери ми електрожен, другото ще ти го направя - само трябва да сметна конструкция набързо. После той да си ги грундирва и боядисва.
Трябва да му се създават дейности, че като одъртеят и почват да мислят само за болести да'е ...
Русото, както твърди народната мъдрост - за циганка и за джанка лоша година няма
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
То и калпава годината - само джанки има, всичко друго е в кофата - домати, краставици - нищо не става - дъжд им евава таковата.
Малко вишни имаше само, кайсии, праскови - йок, грозде и то е на кантар дали ще стане. Малини и ягоди бяха пълен ташак - изхвърлихме ги - дъжд ги скапа. Гледаш го малина - бам на вкус - мяза на гъз.
И поне смених цялата коцепция за подправките, че висяха у фрезеро до миналата година и викам Ламя - ня'а стане така - и сега всичко се суши, пликчетата надписите, касетката.
Жълт кантарион, юзум, магданоз, копър, лайка, липа, мащерка и т.н.
---------------------------------------------------
Ела гледай как Ламята търчи сам да си ги прави вестниците, разстила и т.н., Русото само показа веднъж и дотам.
Сега съм му обещал да му направя металните конструкции за асмите на едната градина. То има, ама са калпави и викам намери ми електрожен, другото ще ти го направя - само трябва да сметна конструкция набързо. После той да си ги грундирва и боядисва.
Трябва да му се създават дейности, че като одъртеят и почват да мислят само за болести да'е ...
Вчера праснах некви пилешки крилза с ориз на яхния ( то като ризото го изтеглих отделно и накрая ги смесих за 10 мин. )
И днес некъв кавър на виенски шницел, ама ме мързи - две не видя. Добре, че Ламята ме усеща и си пасува, че ако ми изцепи нещо начорчик и глей как правя стачка веднага.
Аа .. и една баница му направих вчера.
П.П. Па, аз за 2 дена съм на 2 кисели млека само - хихи
Коментар