IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Не разсъждава логично. Няма понятие за разликата между върховна логика, логика на промяната и относителна логика.
    Ей, т'фа дет' си го изписал го замести така, че да ти е по-льосну.

скорост -> ускорение -> ускорение на 2-ра степен

Тогава може да те капична из Сборника си с философи

П.П. Т'фа на 2-ра степен ще ти определя масата - а, тук на Земята работите с тегло - нищо общо със северния елен. Винкел като ти иде към главата - ще го гледаш като маса. Тряя си го сметал още из въздух колко па да е тоя винкел да'е ... - па, вие и това не можете и затова ви думват метеорити/астероиди. Моли се да не ви думне Комета, че изчезваме.

С маса се работи - не с тегло
    Last edited by marandi; 05.08.2014, 21:40.

Коментар

Не разсъждава логично. Няма понятие за разликата между върховна логика, логика на промяната и относителна логика.
      Ей, тук бъркаш яко дедукция, която наричаш върховна логика, промяна логика ти е = ускорение .....

относителна логика ти е - релативизъм, пак е ускорение, но се повдига на 2-ра степен.

Чаткаш ли или да ти го повторя по-бавно

Не я разбираш математиката да те плющя и т'фа е.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        Малииииииии
        Сек, че вадя винкел номер 47 да подкарам Мичокъ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Убу ... мое и някоя канцонета да ми изтананикаш.
          Ама ще трябва да сториш яхтата на гондола
          Не !!!

Кансион ке биде. Сиелито линдо. Щото сиера морена нали там.

http://vbox7.com/play:1a9aa6b85b
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Ясос банда!! Йебем ти пич''ата ма...а боже!!
            Що ме псуваш пак
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Заради това, че обективизмът стъпва на определени критерии зададени/приети от някого?
              Сиреч субективни.
              tnm

Коментар

С кое не си съгласен от философията й? Да, въздига в култ личността и волята/интелекта й. Това, като възглед, би трябвало да ти импонира.
                tnm

Коментар

• Малииииииии
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Заради това, че обективизмът стъпва на определени критерии зададени/приети от някого?
                    Тук те е засякъл правилно Манкуффф ...

Личност можеш ли я характеризира "обективно". Дефинирай първо "Личност"?

Ще ти е трудничко! ( какъв обективизъм тогава )
                    Last edited by chronos; 05.08.2014, 20:03.

Коментар

С кое не си съгласен от философията й? Да, въздига в култ личността и волята/интелекта й. Това, като възглед, би трябвало да ти импонира.
                      Пропускаш Хегел и "его-центризма".

Ако се беше сетил за Айн Ранд първи Мичока - тогава става друго. Капиш?

Коментар

Дрън дрън !!!

Ще ти повярвам, че твоят субективизъм е по богоугоден от моя субективизъм, найш кога ???

Аааааааако ли пък си мислиш, че твоят субективизъм, или не дай си боже субективизъмът на Айн Ранд е обективизъм (каквото и да означава това) Вай Аллах

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Аз съм за теб, Вал.
                          Но личността не може да е обективна. По определение требва да е субективна.
                          А?

Дали е възможна обективна личност? По-точно - за случая - дали е възможно личност да има обективно виждане или мнение?
                          Аз казвам, че е невъзможно по определение.

Коментар

• Цитат: "Скоро ще загубите Добруджа, Варна, Бургас, Кърджали, Родипите и Видин, ако продължавате така..."

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Сакън, да се не чува ... имам имоти и стока у Чужденеция

Ама, моля те - първо на първо - "анализът" е предназначен за добри мениджъри /а ти - по пВРинцип - не си такава/ и второ на второ - щом един анализатор ти го казва - как можеш да се съмняваш?

Да не скочиш сега пък да продаваш и ти, ослушай се..., нали знаеш сентенцията: не се знае, когато губиш - какво точно печелиш /слава, паметник, благодарности от някой, който ще ти работи земите, а и стоката ти няма да остави да се зеноса.../

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Мамун,

понеже си мениджър, но в момента правите същата грешка, както и тогава. Изсипване на всичко в една посока - затова губите Белград и Браничево. Скоро ще загубите Добруджа, Варна, Бургас, Кърджали, Родипите и Видин, ако продължавате така.

После съседите ги асимилират веднага за около 100 години.

Мисля, че си добър мениджър и ще се справиш. Действай!

П.П. Доживяхме болярите да казваме на сфиянци как се изгражда Империя да'е ...

Черноризец - Мъст за Плиска 2008г.

https://www.youtube.com/watch?v=o8cmcc_HbJg
                              Сакън, да се не чува ... имам имоти и стока у Чужденеция
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Емм ... дуднели му пайнерките на стадиона и се изнервил, бря.

Ко ся пуцаш момчето?

Е, докарай ги в гьола да си местят джуките благотворително да'е ... и толкоз. Мичок внимателно ще ги следи с тачанката от яхта за някой фалшив тон с пръст на спусъка

Не ги ща в гьола ... ша изплашат рибоците
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X