IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доброоутрооо...

Тнм, да ти е жив и здрав сина !
    Много успехи и късмет !
    В скоро време да ти докара дружка в къщата....Да ти помага в ръководенето на отбора...
    Отивам в кръчмата да се почерпя за здравето на всинци ви. !

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Морски, ти да не си под прикритие, че не издаваш на кой остров или полуостров си топкаш д-то?

ТНМ, честито за малкия, да ти е жив и здрав, и моля те, не го учи, че цветните камъчета са най- важното нещо у живота!
      Мне, морски не съм вече става 25 години. Ся съм горски. Инак съм на Олимпиаки, уж синковеца да не скучае. Наду ми се главата

Коментар

• Благодаря за пожеланията. Утре ще ви разкажа дали съм оживяла след купоня.

П.П. Мia11, в момента се учим да си редим приоритетите - първо прозрачните, после цветните камъчета

П.П.П. Аnnbet, другите жени нека да раждат. Аз не обичам да се товаря и затова моят син просто се появи на белия свят
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Днес е Преображение Господне. По стара традиция това е деня, в който се откъсва първата чепка грозде.
          Освен това, поради някакви странни стечения на обстоятелствата, точно на този дата преди 16 години по-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията се появи на бял свят

П.П. Приятна и успешна сряда ви пожелавам!
          Честито: живот, здраве и успехи!

Има нещо, което остава неразбираемо /за простолюдието/, защото...., абе - другите ги раждат, а твоето се е "появило" на бял свят /малко на вид Спасител ми наподобява това - да се появи някой на бял свят.../ ..., така е то - при тоя тип комуникации...

Ми - щастливо да е, само да не почне да се изживява И като СпасителЯ, защото много ще /ми/ стане..., доста ще натежи клона от желаещи да /ни/ спасяват...

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Добрутро!!! Жив и здрав наследника тнм!!! Мечо му пожелавам дан' го среща мечка на маркета!!! Щото явно не знае кво е да го гази меца там. Уууу чудно временце в малякия. Няма слънце и не потоотдавам
            Морски, ти да не си под прикритие, че не издаваш на кой остров или полуостров си топкаш д-то?

ТНМ, честито за малкия, да ти е жив и здрав, и моля те, не го учи, че цветните камъчета са най- важното нещо у живота!
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Добрутро!!! Жив и здрав наследника тнм!!! Мечо му пожелавам дан' го среща мечка на маркета!!! Щото явно не знае кво е да го гази меца там. Уууу чудно временце в малякия. Няма слънце и не потоотдавам
              Че тя ся баш мечката риве та се къса !!!

Ма който го е страх от мечки, го е страх от мечки...
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Добрутро!!! Жив и здрав наследника тнм!!! Мечо му пожелавам дан' го среща мечка на маркета!!! Щото явно не знае кво е да го гази меца там. Уууу чудно временце в малякия. Няма слънце и не потоотдавам

Коментар

Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Днес е Преображение Господне. По стара традиция това е деня, в който се откъсва първата чепка грозде.
                  Освен това, поради някакви странни стечения на обстоятелствата, точно на този дата преди 16 години по-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията се появи на бял свят

Жив и здрав да ти е!!!

Коментар

Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Честито, да е жюф и здраф наследникът !!!
                    tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Мичок,

напомняш ми на ония шарлатани с теорията за ГоуЕмия взврив. Стадо безработници, зовящи се "учени" - измислили поредната тъпня, да оберат малко кинти, под формата на изследвания.
                        ----------------------------------------

Имаш имплозия/експлозия - едното свива - другото пръска.

Въпрос: Как от нищо, ще направиш нещо? ( по тяхната теория ) и то за няколко секунди? Нищо може ли да го свиеш, че да пръсне нещо?

Между другото щурците пеят в интервал 7/8 ( неравноделен такт в ръченицата ).

Пиша сега едно книжле да ви поопрайкам и това няма да влезе там, но наистина доста сериозно съм ви изследвал Фолклор на БГ.

Хич не са били фрости навремето - ние в момента сме фростите, че не можем да ги разберем ( бабите и пра-пра- ... )

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Няма върховна истина. На върховно ниво няма причини и следствия. Нилс Бор знаеш кой е нали. Известен футболист от Копенхаген. Той е казал така:

“Има истини. Има и дълбоки истини. Истината е твърдение, обратното на което не е вярно. Дълбоката истина е твърдение, обратното на което е също дълбока истина. Твърденията "има бог" и "няма бог" са дълбоки истини.

Това е капан да се улови смисъла. Означава едно към едно, че на върховно ниво няма истина, а има свобода. Не се хващай за думите защото това също е капан да се улови смисъла. Затова и върховната логика е симетрична, всяко твърдение е еквивалентно на своето отрицание. И това е капан. Няма терминология, има капани. Затова казвам дрън дрън.
                          Брей, напредувашшшшъ .....

Така те искам
                          ----------------------------------------------

1. Сварил си да разбереш, че има лобита от интереси, които измислят "научни" термини, за да държат останалите "фрости" и да им обират мангите.
                          2. За симетрията - ти е закон на Нютон за всяка сила с действие Х - има контра-сила със същата сила, но в обратна посока. Едни му викат Баланс в Природата, каквото и да значи това.
                          3. Лъжеш за абсолютната свобода/истина - иначе хората щяха да са безсмъртни

В точка 3 си пооправи пропуските и ще пуснеш лафчето за преражданията.

Възможно е, но не е доказано още ( аксиомиТЕ ) мълчат
                          Last edited by marandi; 06.08.2014, 07:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Нидей да смейш !!!
                            tnm

Коментар

• Добро утро tnm

Сички мамуни ф мамундере !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Който е..?
                                Няма върховна истина. На върховно ниво няма причини и следствия. Нилс Бор знаеш кой е нали. Известен футболист от Копенхаген. Той е казал така:

“Има истини. Има и дълбоки истини. Истината е твърдение, обратното на което не е вярно. Дълбоката истина е твърдение, обратното на което е също дълбока истина. Твърденията "има бог" и "няма бог" са дълбоки истини.

Това е капан да се улови смисъла. Означава едно към едно, че на върховно ниво няма истина, а има свобода. Не се хващай за думите защото това също е капан да се улови смисъла. Затова и върховната логика е симетрична, всяко твърдение е еквивалентно на своето отрицание. И това е капан. Няма терминология, има капани. Затова казвам дрън дрън.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X