Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъпрос на възприятие на нормалност. За мен не е нормално до 45 да гледаме децата си, а след това родителите си.
Кога живеем?
Аз съм на телефонен разговор разстояние, на 4 часа с кола и винаги на разположение. Смятам, че това е достатъчно.
Дори в момента си чатя с майка ми във фейса, така че....
Тия ни убиха от ритане и лакти.
П.П. 'убау - не си малък - прави, кактовото сметнеш за нужно.
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Със задоволство забелязвам, че менажерията е в кондиция - Русото е заядлив, Мечо е войнствено настроен, Мамун го раздава ларж, Милом се включва за кратко, Спарти е саркастичен ... въобще значи - весело е у тематаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТи от и-нет ли си се образовал?Щото аз го използвам само за работа.
Ако знаеш нещо за меншевиките(белогвардейци) е добре да го споделиш за да се ограмотя.
https://www.youtube.com/watch?v=PGRt7Fq86_4Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКакто ти ги гледаш твоите - така после теб ще гледат своите.
За мен не е нормално.
Кога живеем?
Аз съм на телефонен разговор разстояние, на 4 часа с кола и винаги на разположение. Смятам, че това е достатъчно.
Дори в момента си чатя с майка ми във фейса, така че....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ-нет нямаш ли?
Ако знаеш нещо за меншевиките(белогвардейци) е добре да го споделиш за да се ограмотя.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ, аз родителите си ще ги видяКоето не означава, че трябва да спя дома. А и синът ми ще ходи в тях с приятел, така че.... Място за мен няма
С лекарствата се оправят сами. Как го правят? - на мен не ми е известно
За мен не е нормално.
Имам позиции за Варна - кажи, каквото е нужно - прегледи, зъби, стави - това е най-често срещаното при възраст Х.
Обаждай им се веднъж в седмицата поне. Нека знаят, че си добре, защото се притесняват и спри да се изхвърляш като чикия на мокър пясък.
Това ЕГО ще те погуби - има по-важни неща от лафчета къде си ходил и колко си похарчил.Last edited by marandi; 16.08.2014, 19:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЯ разкажи за тях,че ми стана интересно.....
Езици не владееш ли?
Оправяй се! Нъл си "критикар" тип пикаещите, дето се чудят, че струята тече надолЕ.
Големо откритие да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПилИ нИ ям
Иначе, за това говоря:
Макар че..... Абе друго си е в Гърция
без чадъри или навес за сянка
а пък аз ходя на плаж сутрин и до обяд габардясвам
и се паркирам в кръчмата да пия бира докато моите
се опекат до чирвенои огладнеят
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеменшевик ( белогвайдерец ),Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеа и ако харесваш пилешки крилца
това е точното място
Иначе, за това говоря:
Макар че..... Абе друго си е в Гърция
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКва теорема ши открийш ве ШАПКАР ?
Под ябълката стар човек
Под ябълката стар човек
закусва мляко и геврек.
С духало пакостникът Ото
го стрелва точно по ухото.
„Това подскочи май отдолу“ -
помисля той и дига стола.
Не, няма нищо. И човека
спокойно дига пак геврека.
Но – бум! - геврекът му отхвръква
и старческият взор помръква.
Пак – бум! - окото този път
улучва с камъче врагът.
Ох, болката е тъй парлива,
че и на сълзи го избива.
Човекът тъжно промърморя:
„Това пък падна май отгоре“.
Ай, ай! В носа една стрела
забива се със болка зла.
„Аха! - човекът се досеща: -
Познавам аз туй остро нещо.
Хлапакът там е зад стобора,
но аз ще го науча скоро!“
И - трас! - със каната за мляко
се хвърля мигом във атака.
Кръв капе от това духало
и седем зъба се търкалят.
Урокът е съвсем прозрачен:
със стар човек не се закачай!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСя съм се заблял в букинга. Има много свястно ново хотелче там на самия плаж. Ама мноу пари му търсят
Инак гръцкото кръчме до буната е убийствено.
Следващата седмица ще се довлека за малко
там поне има къде да паркираш колата
по всяко време-аз като окъснея сутрин
паркирам на самата буна
а колко кръчмета има там
в съндог правят готино миди
скариди,калмари
а и ако харесваш пилешки крилца
това е точното мястоhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКва теорема ши открийш ве ШАПКАР ?
Нали знайш Господ като раздаваше акъл де бяхте
Шутове през зурлите на такива и толкоз. Избрал цял живот да се срамува, че е Българче. Ясни са ми
Че и тон за песен ми дава как да съм пишел? ( тоя май е от друг свят като идола си товорищ Путьо ). Ърмм ...?
Ако му метна една лекция за техники на писане и ще ми трябват 50-сет години да го "ограмотя". Извадил си бубата и се изпикал да критикува. Браус ... ( само той може да пикае - аз не мога )
Last edited by marandi; 16.08.2014, 18:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМалииий, смятай с кви фунийки стреля това нещо
А аз съм скромен
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар