IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    И поредния ..й в ...ъ

п.п. някак от вътре ми дойде
    Ей, Наивник !
    Да не са те налазили данъчните бре....

Нека стои на топло ..не го вади....

Коментар

И поредния ..й в ...ъ

Налегнал те е някакъв патос, очевидно.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Добро утро !
        Слънце в душите и искри в очите ....
        И поредния ..й в ...ъ

Коментар

Добро утро !
          Слънцето тази сутрин май наистина огрява само душите!?

П.П. Добро утро, тайфата!
          Мечо

Коментар

• Добро утро !

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=h_6BdISrxLc

Коментар

Че, кой тупа килими вече?
                Все едно да попиташ - " Кой бере капини в попови градини..."

пп Оправих къщата, сготвих , изпрах част от купа и само онази бучаща ламя не пуснах - много е мразя......Януари старата сдаде багажа...Новата я пробвах с ръка - ако я засмуче до лакътя, биде одобрена....

Ще мина през Кръчмата, че пиенето не върви....

Наздраве !

Коментар

Къв килим, бре!? Аз мислех да му излъска паркетя на 4i40 или плочките у банята ... нещо от този сорт дейности
                  Мечо

Коментар

Не е лошо от време на време да се поотупва килима. Виж кво разправя д-р. Филипов:

„Хасковска Марица” съобщава, че в град от областта, за съжаление не се съобщава кой, съпругата на кмета занесла килим в автомивката да ѝ го изперат. И когато там го тръснали, изпаднали три пачки с банкноти по 500 евро. Хората в автомивката се оказали честни (или глупави?) и звъннали на кмета, който моменталически долетял и си прибрал спестяванията. За благодарност дал 10 лева за почерпушка. Цървул!

http://reduta.bg/v2/article/%D0%B8%D...80%D0%B8%D0%BB

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      че ще й останат сили да свърши и още туй - онуй

!

Коментар

Добру ютро....
                        Дремуцам си лежерно и си мисля ...

Жената замина в чужденеция за месец, дъщерята се загуби за седмица, яденето свърши, хладилника е празен, чиниите стоят неизмити, прахосмукачката е недокосната, пералнята се напълни...Ами сега ..???

Животът е несправедлив !

Ако отида в Сепарева баня за два дни, дали ще стане поносим....;)
                        Мисля, че няма нужда да ходиш чак до Сапарева баня и да трошиш грешни пари.
                        Една помощничка на около 40 години /+/- 5/ ще се справи доста добре с бомбата, която е паднала в хапартамента, че ще й останат сили да свърши и още туй - онуй

Мечо

Коментар

• Добру ютро....
                          Дремуцам си лежерно и си мисля ...

Жената замина в чужденеция за месец, дъщерята се загуби за седмица, яденето свърши, хладилника е празен, чиниите стоят неизмити, прахосмукачката е недокосната, пералнята се напълни...Ами сега ..???

Животът е несправедлив !

Ако отида в Сепарева баня за два дни, дали ще стане поносим....

Коментар

• Колебаех се дали да пусна това в темата за NYSE или за вицовете, но май тук е най-точното място

http://www.bloomberg.com/news/articl...s-demand-booms

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              ти ли беше капризна,или бебето?
                              И двамата. За осем месеца успяхме да подлудим де що имаше доктор, акушерка и санитарка в болницата.

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Ако това "нещо" е онова, за което си мисля, бих искала да те светна, че в "Патологична бременност" и "Родилно отделение", находящи се в болницата у хабитата, има разлепени мои снимки и всичкото дофтур знае, че нямам право да влизам там. Предишните пъти бяха вдигнали ръце от мен.
                                ти ли беше капризна,или бебето?
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X