IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

http://www.helikon.bg/ebooks/614/-Зи...002144760.html

http://marandi.blog.bg/history/2015/05/18/.1362479

www.ziezibook.com
    -------------------------------------------------------------

Досега беше трудното, а сега започна шибаното

Или както пееше Чочо Владовски:

Пропадах някъде,
    но всичко беше истина!
    Страхът от удара ...,
    очакването,
    сблъсъкът.

Тунайт се напивам, срок преди 24 май ( Празник буквите ) да се пуснат нещата се случи. Подвързано е всичко и работи засега.

Чиърс за Империята! ( без Мичока - той е анархист )
    Успех!
    Хардкопи ще има лЕ или да я купуваме в е-вариант?

Коментар

http://www.helikon.bg/ebooks/614/-Зи...002144760.html

www.ziezibook.com

Пропадах някъде,
      но всичко беше истина!
      Страхът от удара ...,
      очакването,
      сблъсъкът.

Тунайт се напивам, срок преди 24 май ( Празник буквите ) да се пуснат нещата се случи. Подвързано е всичко и работи засега.

Айде, да е хаирлия! Да четат младите и да се увличат по историята. Другото само ще дойде.

Коментар

• http://www.helikon.bg/ebooks/614/-Зи...002144760.html

www.ziezibook.com

Пропадах някъде,
        но всичко беше истина!
        Страхът от удара ...,
        очакването,
        сблъсъкът.

Коментар

• Литература, върху тоалетна хартия, е пробвано вече.
          Добро решение е.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=KIAtlrSqyjE

Коментар

• Ей, да не вземете да пишете остро на тоалетната хартия, че тогава ще има и други проблеми, освен заседяването в тоалетната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Мдаммм, трипластната хартия ще бъде триезично издание. Двупластната - тетрадка-речник
                бързаш
                дай първо да видим мастилото кво ще е
                с матрици, много еднотипно и може да доскучее

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Аз се запалих по идеята
                  туй, съвсем сериозно
                  Дай да направим една кооперация и да продаваме хартия със стихове по нея
                  Извън проблема със застояването по тоалетните, ползата ще е запознаване с поезията на куп творци

За циганските райони, според това колко ползват може и с азбуката... таблицата за умножение ...поне ще има полза

а с откъси и препратки към романи може и рекламен ефект да има )

а по салфетките из заведенията - направо масово четене ще настане )
                  Мдаммм, трипластната хартия ще бъде триезично издание. Двупластната - тетрадка-речник

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Лека и спорна, топла и доволна..

Дремнах 2 ч и съм пропуснал хубавини.....

Айде , чао, до след два дни !
                    Хубава събото-неделя
                    Усмихната и пълна с човещина.

Коментар

Някой замислял ли се е за издаване на стихотворения, а може и проза..... на тоалетна хартия?
                      Аз се запалих по идеята
                      туй, съвсем сериозно
                      Дай да направим една кооперация и да продаваме хартия със стихове по нея
                      Извън проблема със застояването по тоалетните, ползата ще е запознаване с поезията на куп творци

За циганските райони, според това колко ползват може и с азбуката... таблицата за умножение ...поне ще има полза

а с откъси и препратки към романи може и рекламен ефект да има )

а по салфетките из заведенията - направо масово четене ще настане )
                      Last edited by съни(тя); 09.05.2015, 00:39.

Коментар

• Лека и спорна, топла и доволна..

Дремнах 2 ч и съм пропуснал хубавини.....

Айде , чао, до след два дни !

Коментар

Някой замислял ли се е за издаване на стихотворения, а може и проза..... на тоалетна хартия?
                          Ха хаа, ами музата ми дойде в колата бре, и сега се сещам че май наистина отбих и драснах 2-та куплета на някаква сълфетка дет я намерих у пепелника Но ако ми беше дошло докат' съм у кенефа можеше и на такъв носител да го запиша първоначално

Маранди, аз нито се имам за поет, нито си мисля да ги издавам, макар че имам още 2-3 и смея да твърдя доста добри (ама са по много лични поводи писани) и едва ли ще ги постна, а едното май съм го изгубил а не го помня, че беше преди 18 години някъде писано Иначе съм с теб и стоя твърдо зад проекта ти, макар и за сега само психологически и виртуално

Респект!

Коментар

що се смееш ликовете на садам и буш бяха по едно време на най-търсената тоалетна артия

Коментар

И т'фа ли беше "фрублема" в случая?

Че съм умрял за сън и драйфам по кенефа от 3 вилички салата. Че съм направил грешка с имената.

Добрем. Ще ви я пусна 20 стинки и всичко ще ревне, че т'фа са 'ногу кинти. Ако може да е без кинти и даже да се плаща докат четат кат' тая фея с кликчетата и ко беше там.

Тя за 2 часа лъгане мазане на изкара, че ме редактира, кликала, форуми и ко беше - само дет' още не съм разбрал

Добре, че спряхме на 5 млн. - сложи 5 и за теб и сме готово. Ху ис дъ некст?
                              Аз ще чакам да заработи линк "Буй", до тогава съм пас

Коментар

Марандич, Л Каралийчев на А Каравелов брат му лий?
                                И т'фа ли беше "фрублема" в случая?

Че съм умрял за сън и драйфам по кенефа от 3 вилички салата. Че съм направил грешка с имената.

Добрем. Ще ви я пусна 20 стинки и всичко ще ревне, че т'фа са 'ногу кинти. Ако може да е без кинти и даже да се плаща докат четат кат' тая фея с кликчетата и ко беше там.

Тя за 2 часа лъгане мазане на изкара, че ме редактира, кликала, форуми и ко беше - само дет' още не съм разбрал

Добре, че спряхме на 5 млн. - сложи 5 и за теб и сме готово. Ху ис дъ некст?

Коментар

Working...
                                X