IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Комунистите имат пари. Добре ще си пожювеем !!!
    Ама си и ти ...
    Ние отиваме у Мароко с мисия Дай сега да не дразним 4i40 с непремерени изрази
    Last edited by tnm; 10.06.2014, 23:08.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Комунягите верно имат пари, ама идиотите дето гласуват за тях са най-бедните. Явно има висша справедливост в това.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Предлагам да съчетаем полезното с приятното
        Значи ..., 4i40 обеща да ми купи арабска кобилка. По последна информация, вече разполага с необходимата сума. В Мароко подтичват най-бързите и красиви представители на породата.
        Обаче там е горещо, кафето е силно, има пясъчни бури, а 4i40 както знаеш е на възраст - кръвното му скача, простата му алармира..., артрити, плексити и разни други знайни и незнайни болежки. Налага се да проявя състрадание към неговото физиологично състояние.
        Затова ще вземем парите на 4i40 и двама с теб ще отскочим до там. Ти ще се печеш по плажовете, аз ще си взема кобилка и прочие, и прочие /многоточие/

П.П.
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Случайно на полето да си настъпила мотиката и да си предизвикала леко сътресение на безценната си главица.....
        Или те е напекло слънцето в безкрайните поля на Лудогорието...???
        Аз може да съм дърт, но далеч не съм изкуфял.....
        Ша давам пари да ходиш с "картечаря" на почивка....
        Не ме жали толкова, лекувай ме !!! и прочие..и прочие....

Коментар

Значи ..., 4i40 обеща да ми купи арабска кобилка. По последна информация, вече разполага с необходимата сума. В Мароко подтичват най-бързите и красиви представители на породата.
          Обаче там е горещо, кафето е силно, има пясъчни бури, а 4i40 както знаеш е на възраст - кръвното му скача, простата му алармира..., артрити, плексити и разни други знайни и незнайни болежки. Налага се да проявя състрадание към неговото физиологично състояние.
          Затова ще вземем парите на 4i40 и двама с теб ще отскочим до там. Ти ще се печеш по плажовете, аз ще си взема кобилка и прочие, и прочие /многоточие/

П.П.
          Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Добро утро tnm

Мдааа, ощи малко бач и на плашшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш

Миналата година изтървах. А не трябваше.

П.П.
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Темата защо умря?
              "Няма да е все така", казал един мъдрец на един човек,който живеел зле. И не щеш ли малко след това, човекът зажювял довольно и счастливо. Обаче като отишъл да благодари на мъдреца, онзи му се присмял, че нищо не е разбрал.
              tnm

Коментар

• Добро утро tnm

Мдааа, ощи малко бач и на плашшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш

Миналата година изтървах. А не трябваше.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Усещам някакво скрито желание за работа......Гледаш мотиката с блясък в очите и чакаш някой да те подкани......( пустите му мъже не смеят да гъкнат а псето не може ( засега) да говори....)
                  Мии, хайде Тнм, твори, твори....
                  Сънуваш, 4i40! Или си лепнал някакъв вирус и си дигнал температурата
                  Мечо

Коментар

Аз като стъпих у този ти ми хабитат /Чужденеция/ надвечер, слънцето си грееше.
                    Не знам дали си подавал част от тялото си навън днес или мрънкаш на база фчерашна информация!?
                    Виновен ..... хвана ме ,голям мързел ме е треснал днес
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Eиййй, както съм на два акъла дъл да ходя на Албена другата седмица, съвсем ме разубедихте

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Слънчева ли .... два дни яко порой .... чети кво става у Албена
                        Снощи отивам да посетя за сефте нашенското ЛИДЛ за продукти за едни експерименти,описани у темата "виртуална кръчма 2" .... при влизане добре,но на излизане половината паркинг залят,а близкото корито на река(скромно наречено дере) беше преляло . Това у Чужденеция не се вижда всеки ден

И да споделя - Лидл - абе ква е тази пародия на магазин бре .... и в другите градове ли е така зле .Тук все слушах някой да хвали тази верига,реших да отида,но няма да повторя.За сравнение Кауфланд е с няколко нива нагоре .... е верно,доколкото знам нашия е лидерът от тази марка за България,ноо ...
                        В тъпия Лидл дори масленки нямаше .... бе аз как да си изкъркам Вискито и да си направя експеримента бре

Наздраве!
                        Аз като стъпих у този ти ми хабитат /Чужденеция/ надвечер, слънцето си грееше.
                        Не знам дали си подавал част от тялото си навън днес или мрънкаш на база фчерашна информация!?
                        Мечо

Коментар

Аха, ша копам ..., ама знаеш ли кога!? Аз да не съм 4i40

П.П. В моят хабитат вали - дъжд, градушка ... камъните падат и прочие.
                          В китна Чужденеция пече слънце и всичко расте - салати, домати, трева. Желание за бач да имаш.
                          Усещам някакво скрито желание за работа......Гледаш мотиката с блясък в очите и чакаш някой да те подкани......( пустите му мъже не смеят да гъкнат а псето не може ( засега) да говори....)
                          Мии, хайде Тнм, твори, твори....

Коментар

Не се стресирай, ами ходи си купи вестник Дума и започни да работиш върху текезесаркия тен.

П.П. Добро утро, тайфата!
                            Поздрави от слънчева Чужденеция

Слънчева ли .... два дни яко порой .... чети кво става у Албена
                            Снощи отивам да посетя за сефте нашенското ЛИДЛ за продукти за едни експерименти,описани у темата "виртуална кръчма 2" .... при влизане добре,но на излизане половината паркинг залят,а близкото корито на река(скромно наречено дере) беше преляло . Това у Чужденеция не се вижда всеки ден

И да споделя - Лидл - абе ква е тази пародия на магазин бре .... и в другите градове ли е така зле .Тук все слушах някой да хвали тази верига,реших да отида,но няма да повторя.За сравнение Кауфланд е с няколко нива нагоре .... е верно,доколкото знам нашия е лидерът от тази марка за България,ноо ...
                            В тъпия Лидл дори масленки нямаше .... бе аз как да си изкъркам Вискито и да си направя експеримента бре

Наздраве!
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Къде си се занесло чак чужденеция, идвай си, че скука
                              Не може. По-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията се нуждае от мъдрите ми напътствия и компетентни съвети, свързани с прилагането на добрите европейски практики в земеделието и развъждането на разни полезни инсекти
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Каква ти слънчева....Такава вълна от Кранево и Албена те е понесла, че направо при камъчетата на Биков, ще те закара.....( не знам дали съм точен, но съм чувал от тебе , че редовете дето ги копаш,, край нямат....)

Аха, ша копам ..., ама знаеш ли кога!? Аз да не съм 4i40

П.П. В моят хабитат вали - дъжд, градушка ... камъните падат и прочие.
                                В китна Чужденеция пече слънце и всичко расте - салати, домати, трева. Желание за бач да имаш.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X