IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    Дюбрутру
    как сте бе
    моми и момци

задава се нов ураган да се формира
    и още няма име търси се кръстник
    казват чеураганите с женски имена били по-смъртоносни
    що така
    хайде народе,че контракта ми свършва
    Кръсти го хърикейна Асен, Космо, Серго - дотогава няма да пиша в тази тема, че нещо се пробваха да се подиграят.
    ------------------------------------------------------------------------

На поляците им кажи, щото са тъпи - ама не си дал продукти, па питаш, което също е тъпо - ако имат пиле, стар лук, червен пипер, сол, захар, чер пипер, брашно да ти направят това:

Сваряват пиле за 10-15 мин. пиле в тенджера с подсолена вода. Да го бочкат с вилица кога се е сварило, без значение с кости или без кости ( и да запазят бульона в купа ).

Ако е с кости да го обезкостят в паница.

През това време 2-3 глави стар лук накълцан - олио в тендерата полови пръст и като зацвърчи бам вътре.

Като стане златисто - в 1 чаша 2 с.л. брашно + почти толкова червен пипер объркани в чаша със студена вода да се разбият - се хаква ин витро на бавна струйка.

Хакаш пилето сварено да изцвърчи и то за 2 мин. и заливаш с вода ( 1,5 литър )

След 5 мин. ще ти сгъсти брашно с червен пипер ( соса ).

Това на БГ-ейски се води - Пиле каша.

Енджой! ( супер лесна и вкусна гозба ) - ако имаш грах и картофи може да се развихриш повече )
    --------------------------------------------------------------

Дози:

около 500-600гр пиле
    2-3 глави лук на конкасе техника или на полумесеци
    2 ч.л. червен пипер
    2 с.л. брашно
    3-4 с.л. олио
    1 даф. лист
    чер пипер
    вода 2 литра ( бульон от пилето обратно после демек )
    шипка чубрица и мащерка
    ------------------------------------------------------------------

Техника - като изсипеш чашата с вода с размитото брашно и червен пипер сваляш от огъня и бъркаш бързо, защото ще загори ) и в същото време сипваш обезкостеното пиле да се пръжне леко за 1-2 мин.
    -------------------------------------------------------------------

Забележка: Ако ти е сладък червен пипер, пропускаш щипка захар*

Действай
    Last edited by marandi; 13.06.2014, 04:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ха, бездетен ме искара
      Мечо де бре,по кои морета си сега
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Дюбрутру
        как сте бе
        моми и момци

задава се нов ураган да се формира
        и още няма име търси се кръстник
        казват чеураганите с женски имена били по-смъртоносни
        що така
        хайде народе,че контракта ми свършва
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Мечо, без да искаш си прафф.
          Ха, бездетен ме искара
          Last edited by mechobikov; 13.06.2014, 04:03.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Мечо, без да искаш си прафф.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
              Слаба работа,Вал.
              С този пример, който имат, как новите 30 да се научат на повече човешко докосване.
              Дават им се едни таблети на всички и започват с едни "анкети" и ала-бала да ги делят на леви-десни, фили-фоби, или горни-долни, готини-грозни.
              Към "светло" бъдеще ги водят, ще знайте!
              Отворени и задръстени
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Хортувате си пак.
                Слаба работа,Вал.

Delhi новите на 30 вместо да се радват на живота са се втълпили в някакви устройства, за да докосват технология вместо човешко същество.
                С този пример, който имат, как новите 30 да се научат на повече човешко докосване.
                Дават им се едни таблети на всички и започват с едни "анкети" и ала-бала да ги делят на леви-десни, фили-фоби, или горни-долни, готини-грозни.
                Към "светло" бъдеще ги водят, ще знайте!
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  Мечка,
                  абе комундетата щели да пущат кокала
                  Тооо .... май не е днешна новина,мъ аз сега чувам .... нъл съм далеч от политиката
                  Да,ама .... то не е една ..... тва да имало задължително гласуване
                  Таааа ....ти кво мислиш,кое избираш - да останат червените,или да имаш правото да не искаш да участваш в комедията

Ей,глоби ще плащам,у арести ще лежа ... ама зорлям да ме накарат да гласувам - няма да стане!

Ха добро утро!
                  Добро утро

Добро утро tnm

Виш ся. За комунистите се гласува с г@зъ на конска каруца, дето е монтирана една техника с лента, ма не е камера !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Братчед, баща ми дори по времето на социализма не можаха да го накарат да гласува. Мисля, че е отървал кауша, само защото е от стар местен род.
                    Сега рече, че ще си плаща глобите и пак няма да ходи да си "хвърля гласа". Малко дивак си пада моят тати.

П.П.
                    Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!
                    Ич не съм дивак .... даже мноу кротко писенце съм
                    Мъ '97г ми се наложи да ги вардя политиците (съвпадение е,че и тогава бяха пак червените на власт) у народното събрание и оттогава нищъ да чувам за политика
                    Привърженик съм на Дивия запад
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                      Мечка,
                      Тооо .... май не е днешна новина,мъ аз сега чувам .... нъл съм далеч от политиката
                      Таааа ....ти кво мислиш,кое избираш - да останат червените,или да имаш правото да не искаш да участваш в комедията

Ей,глоби ще плащам,у арести ще лежа ... ама зорлям да ме накарат да гласувам - няма да стане!

Ха добро утро!
                      Братчед, баща ми дори по времето на социализма не можаха да го накарат да гласува. Мисля, че е отървал кауша, само защото е от стар местен род.
                      Сега рече, че ще си плаща глобите и пак няма да ходи да си "хвърля гласа". Малко дивак си пада моят тати.

П.П.
                      Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Мечка,

Ха добро утро!
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Що пак. Докато ме нямаше да въдворявам безредие, да не сте се фффанали за гушите
                          tnm

Коментар

• Хортувате си пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп От жегата или от бачкане, но откачам...А е едва сряда ....

Бах маа му - утре полов ден - заебавам работата......
                              Заебиии, аз от мноу работа отказах командировка в Албена. Не, че няма да се свърши работата и без мен, ама трябва да има някой, който да изпълнява ролята на главен притеснен. Че и пълна данъчна ревизия ми започна, по случай лятото

Коментар

• новите на 30 вместо да се радват на живота са се втълпили в някакви устройства, за да докосват технология вместо човешко същество.

Коментар

Working...
                                X