Добра вечер! Току що свърших лебефово езеро в басейна с четири шейсегодишни лелки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Добра ви вечер !
Мислех да напиша два реда за топлите слънчеви лъчи в Дивото, смълчаната планина потънала в жар....но прочетох описанието на Тнм и ми се схванаха кунките и размекнаха гънките на мозъка....
A няма 30 градуса....Жената пише от Европа, че някой гръцки бог им е пратил пъкала ...
40 гр на сянка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе съм ходил още на море. Водата е студена. Като мине 24 градуса тогазПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе съм ходил още на море. Водата е студена. Като мине 24 градуса тогаз
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКак е времето по Шкорпиловци? У моят хабитат .. "дъждът се лее из ведро"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Те тава е литература !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Сутринта грееше слънце ...
А сега сребристи облаци, поръбени с отблясъци от лъчите, докоснаха далечните върхове на Балкана и хвърлиха мрачна сянка върху смарагдовите гори.
Унил, сивкав цвят превзе пейзажа в очакване на първите капки прохладен летен дъжд.
Дори птичият хор се загуби и тишината изящно покри с воала си деня....
А бях решила да направя снимки.
Приятен дъждовен ден от мен!
Добро утро tnm
Те тава е литература !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Сутринта грееше слънце ...
А сега сребристи облаци, поръбени с отблясъци от лъчите, докоснаха далечните върхове на Балкана и хвърлиха мрачна сянка върху смарагдовите гори.
Унил, сивкав цвят превзе пейзажа в очакване на първите капки прохладен летен дъжд.
Дори птичият хор се загуби и тишината изящно покри с воала си деня....
А бях решила да направя снимки.
Приятен дъждовен ден от мен!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз още ги държа бре. Той аржентинския дълг не ги събори на времето, ти чакаш гръцкия да ги събори. Чааакай !!!
Тренда е ИСТОРИЧЕСКИ !!!, аз мислих,че само спи
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам. Докато жиуотното урод държи дълги индекси - никакъв
Тренда е ИСТОРИЧЕСКИ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАха
Погледнах и реших, че има много голяма вероятност да се подхлъзна!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМисля, че от такъв тип бани на Мамун съвсем ще му се разбие центровката
Погледнах и реших, че има много голяма вероятност да се подхлъзна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеАко баните са от този тип:
и не се оправиш, наистина имаш проблем.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобро да е. И за мен дъждовен, а утре отивам на баниАко и там не се оправя - имам проблем
и не се оправиш, наистина имаш проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнениеMAMUM,,,,МАМУН какъф е шанса с оглед на ситуацията
при предстоящото фалиргане на маляките във вариант
БРУТАЛНО РАЗКЕКЕРЧВАНЕ т.н. пущиняци, т.е.
полупразни селища(МАХАЛИ) съвсем да станат без пари
и МАМУН да стане ГОРД собственник на СЕЛО???
Коментар
Коментар