IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, част от човека е. Архетип.

Коментар

• Като каза "Черния лебед", да ти кажа: са като изгледах пуснатото от мен, стана ми жал за черната лебедица и за гяволо, дето го убиха накрая, да го еба.
      Па гяволо и той е човек... Или не?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
        Ние имаме хубав балет, но и руснаците имат, особено ено време, е-е-е, така нареченият "Киров".

Седни или легни, миче, успокой душата и погледай тези танци:
        https://www.youtube.com/watch?v=9rJoB7y6Ncs#t=98

Гледал съм ги на живо, добре беше, човешко, хе-хе.
        Мерси.

https://www.youtube.com/watch?v=QyUX8MIUgms

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Mного злоба с/у дясното в "Политика".

А какви министри се задават в служебното правителство, жална ни майка.
          Ние имаме хубав балет, но и руснаците имат, особено ено време, е-е-е, така нареченият "Киров".

Седни или легни, миче, успокой душата и погледай тези танци:
          https://www.youtube.com/watch?v=9rJoB7y6Ncs#t=98

Гледал съм ги на живо, добре беше, човешко, хе-хе.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            А до вчера се слагаше на Лорда ! Но след като баннаха много бързо забрави,че е със седем ипотеки и три вили!
            Ако искаш да знаеш, водех преговори и с Хемилио Наскоро разбрах, че и val/shе подлежи на проучване
            Човек трябва да е запознат със съществуващите възможности
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Значи имаш две щерки. Добре, много добре ... ще се ставаме сватове...
              А до вчера се слагаше на Лорда ! Но след като баннаха много бързо забрави,че е със седем ипотеки и три вили!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Права си, свате!
                Весело ще е, кат' си го направим весело.
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                  Може би така ще е от тук на сетне и е желателно да свикваш. И по- добре- един орлов надзор по-малко в уютното ви гнезденце.
                  Значи двама вече сте ме чели, меко казано повърхностно. И свати, свати, колко да сме свати- твоичкия ще се яви като балансьор между двете. Едната е по-голяма от него с 4 лета, а другата е по-малка от него с 10 зими.
                  Разликата в годините е без значение.
                  Важното е да е весело във форума
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Купоня се проведе в гаража. Дечурлигата си закупиха кебапчета, кюфтета, пържени картофи, безалкохолно и бира и елегантно ми отказаха да засвидетелствам уважение със своето присъствие на събитието.

П.П. Значи имаш две щерки. Добре, много добре ... ще се ставаме сватове

П.П.П. Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!
                    Може би така ще е от тук на сетне и е желателно да свикваш. И по- добре- един орлов надзор по-малко в уютното ви гнезденце.
                    Значи двама вече сте ме чели, меко казано повърхностно. И свати, свати, колко да сме свати- твоичкия ще се яви като балансьор между двете. Едната е по-голяма от него с 4 лета, а другата е по-малка от него с 10 зими.

Коментар

Но бирите се побират в чаши, пълни с камъчета
                      С различен калибър ... може и някоя друга перличка да сложи Мечо. За две бири винаги ще се намери място
                      Мечо

Коментар

Как е Тънмънче, след купона, все още жизнена ли си?

Аха, редите си приоритетите. Добре изглежда, може би толкова добре, колкото го е казал онзи професор на студентите си. + това, че винаги се намира място и за две бири.
                        Купоня се проведе в гаража. Дечурлигата си закупиха кебапчета, кюфтета, пържени картофи, безалкохолно и бира и елегантно ми отказаха да засвидетелствам уважение със своето присъствие на събитието.

П.П. Значи имаш две щерки. Добре, много добре ... ще се ставаме сватове

П.П.П. Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Камъчетата не се редят в халби
                          Но бирите се побират в чаши, пълни с камъчета

Коментар

• Не ни Беше никак скучно, да, но се върнахме преди 2 седмици .
                            Тасос, да, видяхме го, но не е много за летуване там. Има много камъни и скалички, където се крие враг- бодлив при това, вкарващ пострадалия в болница.

Коментар

Как е Тънмънче, след купона, все още жизнена ли си?

Аха, редите си приоритетите. Добре изглежда, може би толкова добре, колкото го е казал онзи професор на студентите си. + това, че винаги се намира място и за две бири.
                              Камъчетата не се редят в халби
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Добре де би бивш морски, настоящ горски, защо ти се наду главата? Кат 'сте най- зле, все така да сте, макар и с надути глави!
                                И ние таз година не избрахме българското, щото половината щяха да се върнат с неразположения, заради водата.
                                Търсихме спокойствие и го намерихме в Керамоти. И с две щерки под мищници,не можа да ми се надуе главата.

...па аз - като мисля, че само едно дете имаш - па и давах акъл - още едно да ви се "появи", както на една друга дама тук - преди време - й се е появил на вчерашна дата - синът ...

Ми, то - с тия две щерки - в Керамоти - не ви е никак скучно... Намерили сте спокойствието: през ден - кеф ти Тасос, кеф ти Кавала... Изборът е голям!

Коментар

Working...
                                X