IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Благодаря..но нали няма да се прегръщаме.....
    Шегичка...
    Ще те черпя една ракия !

пп Ех, ако можех и Тнм да фпечатля...
    Чичо, това е твоят златен шанс! Не го пропускай

http://www.dnes.bg/mish-mash/2016/05...na-tyrg.301439

Наздраве де!

Коментар

• 4i40,

благодарско за похвалата
      ти 48-та подмина ли я?
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        4i40,

не съм казал, че съм млад.
        Казах, че съм нов.

Може на главата ми да тежат повече лазарници, отколкото на твоята

Мъдро думаш и на място...

Значи си по - дрът от мен....

Коментар

• 4i40,

не съм казал, че съм млад.
          Казах, че съм нов.

Може на главата ми да тежат повече лазарници, отколкото на твоята

Коментар

• power grid, не започвайте да преследвате хората с личните си нападки и в тази тема или ще получите бан.
            रादोस्त

Коментар

Не знам за колежката tnm, 4i40...

Нов съм тук, и старите традиции повеляват повече да си отварям очите и да си затварям устата в началото.

Не мога да ти дам съвет как да я Фпечатлиш... но изглежда трудна мишена..

точно към каквито, както виждам, ти, пък и аз, винаги съме имали особено влечение
              Правилно !!!

пп Съвет ми не давай, камъчета с 57 равнини ми дай .....

пп Щом си млад да даваш съвети, значи си готов да получаваш....Тааа :

" Колкото е по-трудна една цел, толкова трябва да са по-големи каратите на камъчетата ! "

Коментар

• Не знам за колежката tnm, 4i40...

Нов съм тук, и старите традиции повеляват повече да си отварям очите и да си затварям устата в началото.

Не мога да ти дам съвет как да я Фпечатлиш... но изглежда трудна мишена..

точно към каквито, както виждам, ти, пък и аз, винаги съме имали особено влечение

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Шегичка...
                  Ще те черпя една ракия !

Ами ... аз като ти кажа от какво се фпечатлявам, ти се депресираш
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Ex, 4i40....

пак ме впечатли с точен коментар...

+11111 от мен
                    Шегичка...
                    Ще те черпя една ракия !

Коментар

• Ex, 4i40....

пак ме впечатли с точен коментар...

+11111 от мен

Коментар

Колега barbaron,

точно заради цитираното от теб написах преди малко, че бъдещето ни е оцветено в кафяво...

Пфу!
                        Верен ще се окаже ония виц, дето в ада само казана с българите никой не го пазел - те сами се дърпали надолу и никой не можел да избяга от споменатия адски казан.
                        +111
                        Жал ме е за Барби...Когато миналото ти е червено, бъдещето ти е кафяво, а настоящето мъгляво...
                        Омраза и злоба....Да се чуди човек как живеят тези хорица, как се хранят без да се загуцат, как си пият пиенето без да се задавят....???

Прости им Господи ....

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          30+ годишните ще си пропилеят и те живота като бащите им.
                          Надеждата на България е в 18+ годишните, като този шампион по математика и информатика:

Васил Василев:
                          "Много е интересно как всички "патриоти", които през ден говорят за България на три (а защо не и на 15 примерно) морета, удобно забравят, че България е вече на 6 континента с повече от два милиона българи живеещи в чужбина. И вместо да се опитват да включват все повече наши сънародници в процесите у нас, като се започне с най-основния - гласуването - те се чудят с какви завоалирани и изсмукани от пръстите аргументи да ограничат и това тяхно право.
                          А числата показват, че на изборите 2014, когато една секция се откриваше с 40 подписа, за първи път гласовете от Турция бяха по-малко от тези в останалата чужбина. Но защо трябва да е лесно, като може и да е трудно? Отмениха лесния начин с 40-те подписа и го заместиха с глупав и неефективен, който ще изключи повече от 70% от тези избиратели (ама споко, тези от Турция винаги ще си гласуват, дали ще ги докарат с рейса, дали по друг начин).
                          Черешката обаче дойде днес с обръщението на поредния "патриот" Валери Симеонов към българите в чужбина - "Не ни се мотайте в краката...".
                          ‪#‎ТиСиГоИзбра‬ ‪#‎НаглостНаВласт‬ Не ли?"
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=100003513661680
                          Уважаеми господине, заради коментари като Вашия, тази най-четена тема на Инвестор отиде в небитието. Опитахте се да я превърнете в кочина като Политика и затова ние, които я правихме интересна, предпочетохме да не пишем в нея.
                          Понеже се смятам за изискана дама, ще Ви помоля най-учтиво да си цапате и мажете в други теми, а тази да ни я оставите за развлечение и разтуха.

П.П. Добро утро, тайфата!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Колега barbaron,

точно заради цитираното от теб написах преди малко, че бъдещето ни е оцветено в кафяво...

Пфу!
                            Верен ще се окаже ония виц, дето в ада само казана с българите никой не го пазел - те сами се дърпали надолу и никой не можел да избяга от споменатия адски казан.

Коментар

• Добрютрю от мен

Добрютрю на цялата банда!

Гледам заглавието на дискусията и си мисля за миналото и бъдещето на модерния свят. За миналото не знам, но бъдещето на модерния свят изглежда оцветено в кафяво...

Както и да е... Днес се очертава да бъде един прекрасен ден.

https://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o

Коментар

• Айде стига с тия комунисти! И те да са живи и здрави!

Честит ден на труда!

Коментар

Working...
                                X