IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изхарчим поне 100 милиарда чужди пари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Казва се че умовете се прераждат в човешки същества благодарение на смущаващото чувството желание (идеята да притежаваш и постигаш многобройни неща).
    Разбрах.
    А относно стоте милиарда за или против????

Коментар

• Само дето не уточняваме отговорът на основният въпрос - кой ще ни даде 0.1 гигабимберици, та да ги изхарчим?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
        Разбирам те много добре защото знам че аз не съм ти,
        Ако ти си този съвършен човек кажи ми от господа ли си създаден и колко сте на земята?
        Ако говориш за индиговите "деца", например Еленко Ангелов, Волен Сидеров, Васил Левски, само един бог знае...и това няма голямо значение.
        Но не сме създадени от бог, източните учения казват че света няма начало и няма край. света съществува благодарение на нашето его и най-вече желания. Казва се че умовете се прераждат в човешки същества благодарение на смущаващото чувството желание (идеята да притежаваш и постигаш многобройни неща).
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Поздравявам Черкеза и всичките му превъплъщения със следния анекдот:
          Имам раздвоение на личността, което не е никак смешно... aбе смешно си е.

Коментар

На мене постоянно ми приписват нови профили, просто човеците нямат ясно осъзнаване че не може да има само един съвършен човек в Българиа.
            Именно. Аман от тези човеци, Дохтурът е точно двама, при това, 'ма съФсем, съвършени
            -Драсти, Дохтуре, жив и здрав и на двама ви

Коментар

На мене постоянно ми приписват нови профили, просто човеците нямат ясно осъзнаване че не може да има само един съвършен човек в Българиа.
              Разбирам те много добре защото знам че аз не съм ти,
              Ако ти си този съвършен човек кажи ми от господа ли си създаден и колко сте на земята?

Коментар

Черкезов, тук постоянно разправят че ти съм аз и аз съм ти,Не виждам стила на писане да ни е идентичен нито правописа
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Страдащите от дисоциативно разстройство на идентичността обикновено не знаят за своето заболяване
                  По скоро може да сме еднояйчни близнаци , фатално разделени посреднощ в клиниката от пиян фелдшер

Коментар

Черкезов, тук постоянно разправят че ти съм аз и аз съм ти,Не виждам стила на писане да ни е идентичен нито правописа
                    Страдащите от дисоциативно разстройство на идентичността обикновено не знаят за своето заболяване
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Черкезов, тук постоянно разправят че ти съм аз и аз съм ти,Не виждам стила на писане да ни е идентичен нито правописа

Коментар

Гърците изхарчиха над 300 милярда и още не се чувстват по-добре?
                        За американците и германците да не говорим.
                        Руснаците не харчат чужди пари и се чувстват горди (изключваща гордост) и щастливи.
                        Те само така шеговито разправят че не ин било гот да ги харчат,ама само щото осъзнават че можело и повече.

Коментар

• Гърците изхарчиха над 300 милярда и още не се чувстват по-добре?
                          За американците и германците да не говорим.
                          Руснаците не харчат чужди пари и се чувстват горди (изключваща гордост) и щастливи.

Коментар

• Да изхарчим поне 100 милиарда чужди пари

Нужно ни е да изхарчим поне 100 милиарда чужди пари през следващите 4-5 години за да се почустваме по-добре
                          Working...
                          X