Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да изхарчим поне 100 милиарда чужди пари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениенякакви идеи откъде?
Можем да си ги напечатаме - но как ще убедим светът да ги приеме за истински пари?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТова Тук е форум. Говорилня. Бла-бла-седянка. Макар и доста ъ-ъ-ъ...нормални хора още да не са си тръгнали. Единствено, забелязвам отсъствието на Jay Gould последната половин година та, да питам останалите съфорумци"
- Някой да знае нещо повече за Джейката?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеАдекватен съм адекватен,странно но при мен битието определя съзнанието,
Щом това тук го наричате Българска?Фондова?Борса? ,,,,,кои е адекватния и кои не
- Някой да знае нещо повече за Джейката?Last edited by Pyramid; 09.05.2014, 10:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВ тази тема си тотално неадекватен. Започнаха и на инвеститорите да им избиват бушоните
Щом това тук го наричате Българска?Фондова?Борса? ,,,,,кои е адекватния и кои не
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеАгрономски,кои ще ти чисти после тротоара? Я вземи съ гръмни по-хубаво!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеабе хора айде събодете се кат ва слушам кви професионални умници сте та чак ми се повръща.кога ше правите преход бе,кога правов ред в държавата ще имате бре,и да не дава господ некои да се разболее сериозно и доктора ви ще се окаже че е испушил и техниката избушила...... 25 години....четвърт век бре! аиде отивам да се метна от наи-близкият небостъргач
Коментар
-
абе хора айде събодете се кат ва слушам кви професионални умници сте та чак ми се повръща.кога ше правите преход бе,кога правов ред в държавата ще имате бре,и да не дава господ некои да се разболее сериозно и доктора ви ще се окаже че е испушил и техниката избушила...... 25 години....четвърт век бре! аиде отивам да се метна от наи-близкият небостъргач
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеИмам чувството, че е първи априлНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАгронома,
Ценностна система се нарича морална система, не маргинална.
За което говориш е модел, а не система. И е модел на печалба.
Едни хора поставят печалбата на финала на своята целенасочена трудова дейност, в която са вложили първо упоритост в усвояване на умения, след това пари в придобиване на знания, стажуване и практикуване за придобиване на квалификация и специализация. Това са хора, които се изразяват чрез труда. Хора, които отдават енергия и това е свойството на техния метаболизъм. За щастие значително по-голямата част от хората по земята, не по малко от 9/10 от всички.
А други хора имат метаболизъм на вампир, анемични, жлезите им работят на бавни обороти, предпазват се, пестят всяко усилие, секрецията им е зависима от външна възбуда, мозъкът им не им стига за да ги стимулира към стандартен обмен на веществата в организма.
Тези хора са максимум 1/10 от цялото човечество, но са толкова натрапчиви, че създават унищожителна досада за целия свят. Те се хранят само с готов продукт. Метаболизмът им не произвежда ензими, които да правят баланс и трябва да ги приемат отвън, чрез устата
Този тип или модел хора не учат нищо, усвояват трикове, а не умения, спекулата замества труда в техните умове, всяко задълбочаване за тях е фатална загуба на време и жизнена енергия.
Този постоянен баланс от 9/10:1/10 се мести постоянно по различни места от земята и в различен брой население.
В момента на земята живеем общо 7,2 милиарда население, от които 1/1000 (една хилядна) живее в България. Вярно е, че до изпълването на 1/10 има сто пъти повече, но фаталното е, че в момента цялата тази една хилядна от хората с вампирски модел на метаболизъм живее заедно точно тук. Не сме 1/10 на 9/10 вампири към тревопасни, ами сме 99% на 0,1% хора, които предпочитат модела за печалба ТРУД.
Интересното е, че във вселената няма такъв закон на съществуване, всичко да е осеяно с черни дупки (вампири) и само спорадично между тях да има звезди, а звездите са концентрирана космическа субстанция и едва там, където се пресичат прекалено конфронтативни орбитални пространства, се образуват черни вампирски дупки от неправдоподобното въртене на космическата материя.
А в България, космическата неправдоподобност е превърната в Модел.
Който и каквото и да иска, балансът не може да се държи от черни дупки, те са неактивни производни на движението на материята енергоносител. Който се надява да си постели за цял живот вампиризъм, той е първо противоествествен и второ съм за себе си е фатално луд. Законите на космоса поне от 25 милиарда светлинни години са неизменни и не ми се вярва да се променят специално тези дни, че някой друг освен вселената да вмъкне обратна концепция за реализация.
Недей така, давай го по-ведро. Имаш един по-здрав от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеTака е разбира се, даже и гората изпонарязоха и изнесоха, не остана матрял за папиропечатането. Добре поне че за артиите на бфб и дървесина не е нужна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеtaka e,сами трябва да си оправяме с булшитнитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа ама не, дори и ако "вчера" сме се усетили още 2007-а да се увъртим до ушите в заеми. Само че има една страшна разлика с гърците - те са се нагълтали с кинти на ЕЦБ един вид. Ние чии кинти ще харчим? - собствените вече сме го правили преди 2000-та, когато 1 долар беше 2000 лв
И никое чуждо правителство не го е еня за нас, защото не сме им изхарчили техните пари. Набутай се в Европа па после харчи !
Коментар
Коментар