IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изхарчим поне 100 милиарда чужди пари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Мир на душата му!
    Звучиш зловещо. Дано се шегуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
      някакви идеи откъде?
      Никой няма да ни даде 0.1 ГБ... впрочем никой няма да ни даде и 10 МБ, щото не сме гръци.

Можем да си ги напечатаме - но как ще убедим светът да ги приеме за истински пари?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Това Тук е форум. Говорилня. Бла-бла-седянка. Макар и доста ъ-ъ-ъ...нормални хора още да не са си тръгнали. Единствено, забелязвам отсъствието на Jay Gould последната половин година та, да питам останалите съфорумци"
        - Някой да знае нещо повече за Джейката?
        Мир на душата му!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Адекватен съм адекватен,странно но при мен битието определя съзнанието,
          Щом това тук го наричате Българска?Фондова?Борса? ,,,,,кои е адекватния и кои не
          Това Тук е форум. Говорилня. Бла-бла-седянка. Макар и доста ъ-ъ-ъ...нормални хора още да не са си тръгнали. Единствено, забелязвам отсъствието на Jay Gould последната половин година та, да питам останалите съфорумци"
          - Някой да знае нещо повече за Джейката?
          Last edited by Pyramid; 09.05.2014, 10:05.

Коментар

В тази тема си тотално неадекватен. Започнаха и на инвеститорите да им избиват бушоните
            Адекватен съм адекватен,странно но при мен битието определя съзнанието,
            Щом това тук го наричате Българска?Фондова?Борса? ,,,,,кои е адекватния и кои не

Коментар

Агрономски,кои ще ти чисти после тротоара? Я вземи съ гръмни по-хубаво!
              В тази тема си тотално неадекватен. Започнаха и на инвеститорите да им избиват бушоните
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

абе хора айде събодете се кат ва слушам кви професионални умници сте та чак ми се повръща.кога ше правите преход бе,кога правов ред в държавата ще имате бре,и да не дава господ некои да се разболее сериозно и доктора ви ще се окаже че е испушил и техниката избушила...... 25 години....четвърт век бре! аиде отивам да се метна от наи-близкият небостъргач
                Агрономски,кои ще ти чисти после тротоара? Я вземи съ гръмни по-хубаво!

Коментар

• абе хора айде събодете се кат ва слушам кви професионални умници сте та чак ми се повръща.кога ше правите преход бе,кога правов ред в държавата ще имате бре,и да не дава господ некои да се разболее сериозно и доктора ви ще се окаже че е испушил и техниката избушила...... 25 години....четвърт век бре! аиде отивам да се метна от наи-близкият небостъргач

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Имам чувството, че е първи април
                    първи април или първи май - все тая. С тази мокра пролет ...
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Агронома,

Ценностна система се нарича морална система, не маргинална.
                      За което говориш е модел, а не система. И е модел на печалба.
                      Едни хора поставят печалбата на финала на своята целенасочена трудова дейност, в която са вложили първо упоритост в усвояване на умения, след това пари в придобиване на знания, стажуване и практикуване за придобиване на квалификация и специализация. Това са хора, които се изразяват чрез труда. Хора, които отдават енергия и това е свойството на техния метаболизъм. За щастие значително по-голямата част от хората по земята, не по малко от 9/10 от всички.
                      А други хора имат метаболизъм на вампир, анемични, жлезите им работят на бавни обороти, предпазват се, пестят всяко усилие, секрецията им е зависима от външна възбуда, мозъкът им не им стига за да ги стимулира към стандартен обмен на веществата в организма.
                      Тези хора са максимум 1/10 от цялото човечество, но са толкова натрапчиви, че създават унищожителна досада за целия свят. Те се хранят само с готов продукт. Метаболизмът им не произвежда ензими, които да правят баланс и трябва да ги приемат отвън, чрез устата
                      Този тип или модел хора не учат нищо, усвояват трикове, а не умения, спекулата замества труда в техните умове, всяко задълбочаване за тях е фатална загуба на време и жизнена енергия.
                      Този постоянен баланс от 9/10:1/10 се мести постоянно по различни места от земята и в различен брой население.
                      В момента на земята живеем общо 7,2 милиарда население, от които 1/1000 (една хилядна) живее в България. Вярно е, че до изпълването на 1/10 има сто пъти повече, но фаталното е, че в момента цялата тази една хилядна от хората с вампирски модел на метаболизъм живее заедно точно тук. Не сме 1/10 на 9/10 вампири към тревопасни, ами сме 99% на 0,1% хора, които предпочитат модела за печалба ТРУД.
                      Интересното е, че във вселената няма такъв закон на съществуване, всичко да е осеяно с черни дупки (вампири) и само спорадично между тях да има звезди, а звездите са концентрирана космическа субстанция и едва там, където се пресичат прекалено конфронтативни орбитални пространства, се образуват черни вампирски дупки от неправдоподобното въртене на космическата материя.
                      А в България, космическата неправдоподобност е превърната в Модел.
                      Който и каквото и да иска, балансът не може да се държи от черни дупки, те са неактивни производни на движението на материята енергоносител. Който се надява да си постели за цял живот вампиризъм, той е първо противоествествен и второ съм за себе си е фатално луд. Законите на космоса поне от 25 милиарда светлинни години са неизменни и не ми се вярва да се променят специално тези дни, че някой друг освен вселената да вмъкне обратна концепция за реализация.
                      Много горчилка си вмъктнал, Черкезов ефенди. И...си се заблудил. Щото и тук, както с руските шундавели: При тях , те са даже по-нарядко от при нас но, понеже руснаците са много /все пак, 20 пъти повече от нас/, а шундавелките са и агресивни, хората си мислят, че всички рускини са такива. По принципа "Ти за лудото не питай, то само се обажда". А, виж, не са. Виждал съм, какво става по техните села, и там има задръстени. Факт. Та, и с вампирясалите е така: Ако на теб за налетели, си въобразяваш, че в цялата страна е тъй. Е, не е. Повечето са наистина нормални люде - само вампирите, тяхна верица неоскубана! - просто, са много агресивни. Освен това, я се огледай, къде се изявяваш, и после питай, що тъй. Иди в някое бедно рибарско селце да живееш, и после говори. Там, най-много, твойта буля /или, да не дава Господ, Тъщата/ може да се дотътрят.
                      Недей така, давай го по-ведро. Имаш един по-здрав от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                        Имам чувството, че е първи април
                        a godinata 1989

Коментар

• Имам чувството, че е първи април

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Tака е разбира се, даже и гората изпонарязоха и изнесоха, не остана матрял за папиропечатането. Добре поне че за артиите на бфб и дървесина не е нужна!

Коментар

taka e,сами трябва да си оправяме с булшитните
                              Tака е разбира се, даже и гората изпонарязоха и изнесоха, не остана матрял за папиропечатането. Добре поне че за артиите на бфб и дървесина не е нужна!
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Да ама не, дори и ако "вчера" сме се усетили още 2007-а да се увъртим до ушите в заеми. Само че има една страшна разлика с гърците - те са се нагълтали с кинти на ЕЦБ един вид. Ние чии кинти ще харчим? - собствените вече сме го правили преди 2000-та, когато 1 долар беше 2000 лв
                                И никое чуждо правителство не го е еня за нас, защото не сме им изхарчили техните пари. Набутай се в Европа па после харчи !
                                taka e,сами трябва да си оправяме с булшитните

Коментар

Working...
                                X