Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеПоради фундаменталното значение на този пост , във връзка с дискусията по-долу "селянин - селяндур"и като пример за коректност и доброжелателност.
Бих си го поставил за подпис , ама дългичко идва
И не забравяйте - селянията не е географска принадлежност, а състояние на духа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеЦитат:
... морони излъчватели?????????
Но нека да се успокои - положението няма да се промени в обозримо бъдеще - все ще е на загуба! [/B]
Така и така ника ти е малко "сух", предлагам ти с другия цитиран пич да се прекръстите на "Морона излъчвател 1 и 2" , когато си пишете с лорда. Въобще не знам какво означава , но звучи солидно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеПоради фундаменталното значение на този пост , във връзка с дискусията по-долу "селянин - селяндур"и като пример за коректност и доброжелателност.
Бих си го поставил за подпис , ама дългичко идва
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
UКалтаци долни, какво изчислявате бе мамуни? Глобал пропърти гайд и сума свутовни агенции говорят и пишат за РЪСТ в БГ, ВИЯ простаците прости си изчислявате глупавите никому неважащи формулки като на непризнатия счети и опозорен финансист Нрадев, откровения импецил БСПТ и прочее кретени. вИЯ СЕРЯзно ли мислите, че някой ще ви повярва на провансалските селски писаници в сравнение със световните агенции бе морони излъчватели?????????
Вярно - ЛОРД.OFF съвсем се изпуска напоследък...
Доктора му сигурно е в отпуск и не си пие хапчетата.
Изглежда аз съм "...откровения импецил БСПТ...", но се пише имБецил, а ника ми е bpst, но нейсе.
Явно разходите му за ипотеки значително надминават приходите от наеми, та се нерви излишно.
Но нека да се успокои - положението няма да се промени в обозримо бъдеще - все ще е на загуба!Last edited by bpst; 18.06.2014, 13:39."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение[ATTACH]4990[/ATTACH]
Селско паркиране без санкция от полицията след писмена жалба - оправдание не сме били първите... колата остана така цяла вечер...
Коментар
-
Бареков е прав
Първоначално изпратено от Plamkata_76 Разгледай мнениеНе препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от slim Разгледай мнениеСпоред мен пукането на гуми , локтайта и др. подобни интервенции са до момента в който не разбереш кой е всъщност човека .Получиш ли му данните - адрес , телефон и прочее играта минава на следващо ниво , ако ме разбираш. Ами примерно в сайт за продажба на авромобили (имоти или някакваа простотия в продавалника че е много модерен в момента) пускаш изкушаваща обява , като времето за контакт да е особенно - примерно от 6.00 до 8.00 или от 22.00 до 00.00 часа.
Коментар
-
Николай Бареков: Изборът за премиер на България е само между мен и Бойко Борисов
http://www.focus-news.net/opinion/20...o-borisov.html
Коментар
-
Жена се кара на мъжа си:
- Казах ти да не ми пречиш! Заради тебе изпуснах готварската книга, тя се затвори и сега не знам какво съм сготвила за обяд.
Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/06/2014_18.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wizi Разгледай мнениеЕдин познам ме светна, че предния номер се сваля много лесно - на ръка.
А от там нататък филма е ГОЛЯМ.
Смяна на двата номера ( пари, време и прочее ).
Да не говорим, че не може да го направиш веднага. Има период в който трябва да е изчака, през което време не може да се кара колата щото няма номер.
Споменаха ми месец ама не съм сигурен.
ГОЛЯМ филм
Коментар
Коментар