IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
        Поради фундаменталното значение на този пост , във връзка с дискусията по-долу "селянин - селяндур" и като пример за коректност и доброжелателност.
        Бих си го поставил за подпис , ама дългичко идва

И не забравяйте - селянията не е географска принадлежност, а състояние на духа!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
            Цитат:
            ... морони излъчватели?????????
            Но нека да се успокои - положението няма да се промени в обозримо бъдеще - все ще е на загуба! [/B]
            Не ви следя дискусията , но поста направо мачкаше.
            Така и така ника ти е малко "сух" , предлагам ти с другия цитиран пич да се прекръстите на "Морона излъчвател 1 и 2" , когато си пишете с лорда. Въобще не знам какво означава , но звучи солидно.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
              Поради фундаменталното значение на този пост , във връзка с дискусията по-долу "селянин - селяндур" и като пример за коректност и доброжелателност.
              Бих си го поставил за подпис , ама дългичко идва
              Цитат:
              Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              UКалтаци долни, какво изчислявате бе мамуни? Глобал пропърти гайд и сума свутовни агенции говорят и пишат за РЪСТ в БГ, ВИЯ простаците прости си изчислявате глупавите никому неважащи формулки като на непризнатия счети и опозорен финансист Нрадев, откровения импецил БСПТ и прочее кретени. вИЯ СЕРЯзно ли мислите, че някой ще ви повярва на провансалските селски писаници в сравнение със световните агенции бе морони излъчватели?????????

Вярно - ЛОРД.OFF съвсем се изпуска напоследък...
              Доктора му сигурно е в отпуск и не си пие хапчетата.
              Изглежда аз съм "...откровения импецил БСПТ...", но се пише имБецил, а ника ми е bpst, но нейсе.
              Явно разходите му за ипотеки значително надминават приходите от наеми, та се нерви излишно.
              Но нека да се успокои - положението няма да се промени в обозримо бъдеще - все ще е на загуба!
              Last edited by bpst; 18.06.2014, 13:39.
              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                  [ATTACH]4990[/ATTACH]

Селско паркиране без санкция от полицията след писмена жалба - оправдание не сме били първите... колата остана така цяла вечер...
                  Остави бележка, с нормален, но настоятелен език, че пречи на много хора и трябва да се разкара. Не прави просотиите, които те съветват тука, не оставяй лошотията да прогресира.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Коментар

• Бареков е прав

Първоначално изпратено от Plamkata_76 Разгледай мнение
                      Бареков е прав .! Няма кой друг. всички свестни хора са се изнесли, а които са останали - са се отвратили и не биха се занимавали с политиката (=занимание за лумпени)
                      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от slim Разгледай мнение
                        Според мен пукането на гуми , локтайта и др. подобни интервенции са до момента в който не разбереш кой е всъщност човека .Получиш ли му данните - адрес , телефон и прочее играта минава на следващо ниво , ако ме разбираш . Ами примерно в сайт за продажба на авромобили (имоти или някакваа простотия в продавалника че е много модерен в момента) пускаш изкушаваща обява , като времето за контакт да е особенно - примерно от 6.00 до 8.00 или от 22.00 до 00.00 часа.
                        казано по младежки в квартала - "пияна в аспуха" също е брутално.
                        Алуминиеви радиатори

Коментар

• Цветан не бил поръчал Пеевски, а кеефси.
                          Yeah

Коментар

• Николай Бареков: Изборът за премиер на България е само между мен и Бойко Борисов

http://www.focus-news.net/opinion/20...o-borisov.html

Коментар

• Жена се кара на мъжа си:
                              - Казах ти да не ми пречиш! Заради тебе изпуснах готварската книга, тя се затвори и сега не знам какво съм сготвила за обяд.
                              Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/06/2014_18.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Wizi Разгледай мнение
                                Един познам ме светна, че предния номер се сваля много лесно - на ръка.
                                А от там нататък филма е ГОЛЯМ.
                                Смяна на двата номера ( пари, време и прочее ).
                                Да не говорим, че не може да го направиш веднага. Има период в който трябва да е изчака, през което време не може да се кара колата щото няма номер.
                                Споменаха ми месец ама не съм сигурен.

ГОЛЯМ филм
                                Да филма е голям. На мен са ми крали рег. табелата на колата. Ходих в рпу-то, писах, подавах жалби. После следва канала в КАТ. Нови талони, нови табели. Да не говорим че по принцип нямаш право ла караш колата без табела дори до кат. Трябва репатрак.

Коментар

Working...
                                X