Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Мъж отишъл на Централна гара в София, за да си купи билет:
- Имате ли билети за Козлодуй?
- Разбира се.
- Искам един билет - най-далече от тоалетната, в последния вагон.
- Добре. Нещо друго?
- A рома'ните пред мен, които си купиха билети, може ли с тях в едно купе да бъда?
- Може, щом искате...
- Чудесно, дайте един билет!
Купил той билета, прибрал се вкъщи, а жена му от кухнята се провикнала:
- Скъпи, купи ли билет за мама?
- Няма да повярваш, последният взех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Сега се видя колко е велик Петър Василев-Петела, който не успя да се дореди да коментира мач от Световното първенство. Ивайло Ангелов е най-слабият коментатор за всички времена. Той може би е единственият човек, който си изкарва хляба с професия, в която не знае елементарни неща. Той даже не знае кои отбори играят в момента, въпреки че е на стадиона и има тимови листове пред себе си. Този човек се скъса да ни убежда, че Бразилия не играе с Чили на осминафинал, а играе с Мексико. Както и да е. Ще заложим на цитати от последните дни, защото ако бяхме дебнали с тефтер и химикалка всеки гаф, трябваше да издадем книга.
“Меси има слаба плодовитост на световни първенства”. – Валери Генов
“Искам да се извиня на всички зрители за вчерашния мач с Мексико (б.а. предния ден мач не се игра), тъй като правих много лапсуси. Не, не, не е, не беше нарочно”. - Ивайло Ангелов
“Днес играят Бразилия и Мексико (б.а. мачът е Бразилия-Чили)”. - Ивайло Ангелов
“Не знам какво ми става и защо казвам Мексико. Мачът е Бразилия – Чили. Извинявам се, уважаеми зрители. А сега внимание, Мексико атакува”. - Ивайло Ангелов
“Недей да говориш (б.а. И.А. се обръща към своя гост, бразилецът Тиаго Силва). Ти си бразилец, сигурно и ти си притеснен”. - Ивайло Ангелов
“Стадионът ще избухне всеки момент. Всъщност той вече избухна. Още веднъж моля за извинение”. - Ивайло Ангелов
Последните четири са казани в рамките на 1 минута от Ивайло Ангелов.
“Острота на териториалното преимущество”. – Никола Ибришимов.
“Германските панцери не могат да влязат във вратата на М’боли!” – за пореден път Ивайло Ангелов.
Коментар
-
ХААРП. Там вече всичко е ясно. Ако сте улучили Светослава Рудолф при Кулезич, няма какво толкова да се чудите. Значи, нещата са приблизително следните. Представете си една голяма машина. Сигурно е много фешън, цялата е в тъч скрийн екрани, може би по нея има и много лампички, които проблясват зловещо в малките часове на нощта. Заставаш пред тъч скрийна и чукваш над Европа. Дърпаш с два пръста, докато Балканите не станат достатъчно големи. После отиваш над България. После – над Аспарухово. Понеже това е ХААРП, а не пишеща машина „Марица“, можеш едновременно да избереш и Добрич, а също и още някое неподозиращо нищо населено място. После натискаш бутона „Средиземноморски антициклон“, нагласяш силата му по същия начин, по който усилваш котлона на печката до най-висока степен, пръстът ти потрепва над копчето „Градушка“, но най-накрая решаваш в полза на „Силни гръмотевици“ и „Потоп“. Разбира се, преди това се уверяваш, че кемтрейлсите са си свършили работа и дерето е порядъчно забентено, щото да не иде на халос целият тоя труд. А после, с чувство на изпълнен дълг, можеш да се изтегнеш на креслото с чаша заслужено уиски в ръка и кубинска пура в устата.
Коментар
Коментар