IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Конграчулейшънс.Новата табела до зала ''Булстрад арена''-Русе
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      https://www.youtube.com/watch?v=_n2s5i2i2Jg
      Каква поразителна прилика. Само дето момчетата са малко пораснали и пънкарясали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        +1 хахаха
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от mimw Разгледай мнение
          Много се обърка българина - сега като му замирише на джоджен, се чуди - мохито ли му се пие, или му се яде боб.
          Ами като му замирише на люляк, кво ли се чуди (предвид вица малко по-долу)?

Коментар

• https://www.facebook.com/Candela95.1...62268/?fref=nf

Коментар

• Стига рева, аз само за 2 дни при баба на гости

Още вицове

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Alter Information
                1 hr ·
                ХОРА, КОИТО ИСКАМ ДА ПРАСНА В МУТРАТА /в произволен ред, не като класация/
                Иван Костов, X_Y , Иво Инджев, Хампарцунян, Емо Чолаков, Даниел(а) Митов(а), Росен Плевнелиев, Мис Тигрова, Джорджано, Антон Хекимян, Юксел Кадриев+Евгени Минчев, Виктория Нюланд, Ринат Ахметов, Андрий Лисенко, Виктор Янукович, Петро Порошенко, Юлето Тимошенко (нея няма да я удрям, защото макар и злобна кучка ми е адски сладка), Гошо от Почивка, Сашко (грозното фете на Катето Евро), Бойко Борисов, Сергей Станишев, Ангел Найденое, Ненчев, тъпаците от офиса, находящ се в сградата ми.
                Лица от женски пол, с които бих се любил /класация/
                1. X_Y
                2. Клеър Форлиани
                3. Моника Белучи
                4. Юлето Тимошенко
                5. Олеся Малинская
                6. Наоми Кембъл
                7. Тайра Бенкс
                8. Мария Илиева
                9. Симона от квартала (но тя е лесбийка и не ми дава)
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Коментар

• - Бие ме, защото ме обича.
                    - Бие те, защото си некадърен електротехник, Славчо!

Коментар

• Коментар

• Мъж влиза в аптеката и иска презервативи.
                        Продавачката:
                        - Имаме няколко модела. Мога да ви предложа бели, черни и с картинки на Мики Маус...
                        Мъжът си мисли: "Да взема бели, обаче много тържествено, днес не е никакъв празник, тия с Мики Маус също не ме кефят, много детско изглежда....."
                        - Искам черни.
                        Минало известно време и жена му родила циганче. Пораснало детето и започнало да любопитства:
                        - Тате, защо се получава така, ти си бял, мама е бяла, а аз съм черен?
                        - Трай сине, трай и благодари на Господ, защото можеше и да си Мики Маус....

Коментар

• Вървяла си червената шапчица из гората и изведнъж срещу нея гледа върви едно дребно, грозно, джудже влачещо огромен куфар.
                          - Кво носиш в тоя куфар, бе джудже?
                          - Диви хуйчета!
                          - Кво!!!!
                          - Ти кво, диви хуйчета не си ли виждала?
                          - Ми не, покажи ми!
                          Отворило джуджето куфара, а той наистина пълен с хуйчета. Мърдащи.
                          Полюбопитствала шапчицата за какво служат. Джуджето затворило куфара, дръпнало шапчицата на страни и възпитано й обяснило.
                          - Като кажеш „люляк”- то почва да те ебе. Като кажеш „круша” – спира.
                          Шапчицата измолила едно хуйче за себе си и подсвирквайки си из гората продължила към баба си. По някое време решила да пробва -„люляк”-иииии голяма КЕФФФФ, казала „КРУША” и хуйчето спряло. Люляк-круша-люляк-круша-люляк..и се спънала в един корен и забравила думата за спиране. Ами сега. Върви си тя към баба си ама вече не и е готино и сълзи текат от очите й. Влиза при баба си и от прага вика:
                          - Бабо кажи ЛЮЛЯЯЯЯК!!
                          Бабата казала люляк и на стари години и се натресло нещо дето не е и очаквала. Легнала бабата да мре. Влиза Кумчо Вълчо.
                          - Бабо ша тъ ЯМ!
                          - Кажи първо люляк и после квот искаш ма прави.
                          Казал вълчо думата и му се отяло, хуйчето го почнало здраво. Хукнал той из гората и насреща му ловеца. Хукнал вълчо към ловеца.
                          -Кажи люляк и ме застреляй! Моля ТЕЕЕ!
                          Ловеца го погледнал учудено ама казал люляк. Забравил и пушка и вълк. Ходил като замаян из гората, блъскал се в дърветата и накрая седнал в един поток. Три дена седял там и успял да удави хуйчето. Върви си ловеца из гората. Всичко го боли. Целия свят му е крив. И кво да види. Насреща му едно дребно, грозно джудже, влачи един огромен куфар.
                          -КВО НОСИШ В ТОЯ КУФАР БЕ ГРОЗНИК, изръмжал ловеца.
                          -Ми диви хуйчета.
                          -Я да видя!
                          Отворило куфара. Навел се ловеца и погледнал.
                          -Я !!! ЛЮЛЯЦИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от yani1973 Разгледай мнение
                            Някакъв отваря вратата и вижда червенобуза бабичка, с шарена капела, с рокля на цветя, дантелки, рюшчета и воланчета, воалетка. Държи шарени балони, хили му се и вика:
                            - Здрасти, аз съм Смъртта!
                            - Е, к'ва смърт си ти, бе?!
                            - Ми, нелепа...
                            МНОООГО ДОБРО!!!!
                            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Някакъв отваря вратата и вижда червенобуза бабичка, с шарена капела, с рокля на цветя, дантелки, рюшчета и воланчета, воалетка. Държи шарени балони, хили му се и вика:
                              - Здрасти, аз съм Смъртта!
                              - Е, к'ва смърт си ти, бе?!
                              - Ми, нелепа...

Коментар

• - Съседе ще ми заемеш ли бормашината за уикенда?
                                - Ще ремонтираш ли ?
                                - Не ще спя.....

Коментар

Working...
                                X