Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеAlter Information
1 hr ·
ХОРА, КОИТО ИСКАМ ДА ПРАСНА В МУТРАТА /в произволен ред, не като класация/
Иван Костов, X_Y , Иво Инджев, Хампарцунян, Емо Чолаков, Даниел(а) Митов(а), Росен Плевнелиев, Мис Тигрова, Джорджано, Антон Хекимян, Юксел Кадриев+Евгени Минчев, Виктория Нюланд, Ринат Ахметов, Андрий Лисенко, Виктор Янукович, Петро Порошенко, Юлето Тимошенко (нея няма да я удрям, защото макар и злобна кучка ми е адски сладка), Гошо от Почивка, Сашко (грозното фете на Катето Евро), Бойко Борисов, Сергей Станишев, Ангел Найденое, Ненчев, тъпаците от офиса, находящ се в сградата ми.
Лица от женски пол, с които бих се любил /класация/
1. X_Y
2. Клеър Форлиани
3. Моника Белучи
4. Юлето Тимошенко
5. Олеся Малинская
6. Наоми Кембъл
7. Тайра Бенкс
8. Мария Илиева
9. Симона от квартала (но тя е лесбийка и не ми дава)НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Мъж влиза в аптеката и иска презервативи.
Продавачката:
- Имаме няколко модела. Мога да ви предложа бели, черни и с картинки на Мики Маус...
Мъжът си мисли: "Да взема бели, обаче много тържествено, днес не е никакъв празник, тия с Мики Маус също не ме кефят, много детско изглежда....."
- Искам черни.
Минало известно време и жена му родила циганче. Пораснало детето и започнало да любопитства:
- Тате, защо се получава така, ти си бял, мама е бяла, а аз съм черен?
- Трай сине, трай и благодари на Господ, защото можеше и да си Мики Маус....
Коментар
-
Вървяла си червената шапчица из гората и изведнъж срещу нея гледа върви едно дребно, грозно, джудже влачещо огромен куфар.
- Кво носиш в тоя куфар, бе джудже?
- Диви хуйчета!
- Кво!!!!
- Ти кво, диви хуйчета не си ли виждала?
- Ми не, покажи ми!
Отворило джуджето куфара, а той наистина пълен с хуйчета. Мърдащи.
Полюбопитствала шапчицата за какво служат. Джуджето затворило куфара, дръпнало шапчицата на страни и възпитано й обяснило.
- Като кажеш „люляк”- то почва да те ебе. Като кажеш „круша” – спира.
Шапчицата измолила едно хуйче за себе си и подсвирквайки си из гората продължила към баба си. По някое време решила да пробва -„люляк”-иииии голяма КЕФФФФ, казала „КРУША” и хуйчето спряло. Люляк-круша-люляк-круша-люляк..и се спънала в един корен и забравила думата за спиране. Ами сега. Върви си тя към баба си ама вече не и е готино и сълзи текат от очите й. Влиза при баба си и от прага вика:
- Бабо кажи ЛЮЛЯЯЯЯК!!
Бабата казала люляк и на стари години и се натресло нещо дето не е и очаквала. Легнала бабата да мре. Влиза Кумчо Вълчо.
- Бабо ша тъ ЯМ!
- Кажи първо люляк и после квот искаш ма прави.
Казал вълчо думата и му се отяло, хуйчето го почнало здраво. Хукнал той из гората и насреща му ловеца. Хукнал вълчо към ловеца.
-Кажи люляк и ме застреляй! Моля ТЕЕЕ!
Ловеца го погледнал учудено ама казал люляк. Забравил и пушка и вълк. Ходил като замаян из гората, блъскал се в дърветата и накрая седнал в един поток. Три дена седял там и успял да удави хуйчето. Върви си ловеца из гората. Всичко го боли. Целия свят му е крив. И кво да види. Насреща му едно дребно, грозно джудже, влачи един огромен куфар.
-КВО НОСИШ В ТОЯ КУФАР БЕ ГРОЗНИК, изръмжал ловеца.
-Ми диви хуйчета.
-Я да видя!
Отворило куфара. Навел се ловеца и погледнал.
-Я !!! ЛЮЛЯЦИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от yani1973 Разгледай мнениеНякакъв отваря вратата и вижда червенобуза бабичка, с шарена капела, с рокля на цветя, дантелки, рюшчета и воланчета, воалетка. Държи шарени балони, хили му се и вика:
- Здрасти, аз съм Смъртта!
- Е, к'ва смърт си ти, бе?!
- Ми, нелепа...При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Alter Information
1 hr ·
ХОРА, КОИТО ИСКАМ ДА ПРАСНА В МУТРАТА /в произволен ред, не като класация/
Иван Костов, Иво Инджев, Хампарцунян, Емо Чолаков, Даниел(а) Митов(а), Росен Плевнелиев, Мис Тигрова, Джорджано, Антон Хекимян, Юксел Кадриев+Евгени Минчев, Виктория Нюланд, Ринат Ахметов, Андрий Лисенко, Виктор Янукович, Петро Порошенко, Юлето Тимошенко (нея няма да я удрям, защото макар и злобна кучка ми е адски сладка), Гошо от Почивка, Сашко (грозното фете на Катето Евро), Бойко Борисов, Сергей Станишев, Ангел Найденое, Ненчев, тъпаците от офиса, находящ се в сградата ми.
Лица от женски пол, с които бих се любил /класация/
1. Юлия Юревич
2. Клеър Форлиани
3. Моника Белучи
4. Юлето Тимошенко
5. Олеся Малинская
6. Наоми Кембъл
7. Тайра Бенкс
8. Мария Илиева
9. Симона от квартала (но тя е лесбийка и не ми дава)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение- Аматьор! - казал Б. Б.
Прескочил до Солун в обедната почивка, разтикал пенсионерите от един банкомат и изтеглил 72 евро, 36 цента, 6 рубли, 8 лева, 3 дъвки с картинка на Б. Б. и картичка с автограф на Ципрас.
Банкоматът се извинил, че не може да му даде и картичка с автограф на финансовия министър, но просто не знаел, кой точно е министър в момента.
Ама на Кулата го фанал Слави Бинев, набил го, взел му дъвките и му пъхнал останалото отзад.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар