IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Умрял изпълнителният директор на М-тел. Попада, естествено, в Ада. Като на голям човек, му предлагат да си избере как ще се мъчи. Гледа той-на всяка врата картинка с вид мъчение. На една-грешниците ги варят в казана, на втора-дерат ги живи, на трета-забиват им карфици в задника. Гледа той, мисли и избира третата. Влиза и там веднага го сгъват на стойка „Г" и един як дявол почва да му забива ееееей-такива големи гвоздеи в задника.Той започнал да крещи:
    –Еееей, ама на вратата беше нарисувано друго...
    А дяволът спокойно му обяснил:
    – Да,ама там е без ДДС и при подписване на двугодишен договор...

Коментар

• Баща с 6-т годишният си син влизат да се къпят.В един момент малкия пита:Тате колко ми струва пишката?Бащата дал малко заето,ама на майтап му отвърнал:100лв.След малко,детето пита:Ами твоята?Е моята е по голяма -1000лв.Детето се замислило,но нищо не казало.На бащата му станало интересно за въпросите и го питал защо се интересува?Ами оня ден чух мама като каза на леля Данче,че на чичо Митко от долният етаж "смока"МУ е за милиони.

Коментар

• Първоначално изпратено от yani1973 Разгледай мнение
        Живеем лошо, защото купуваме контрабанда. За да живеем добре, трябва да продаваме контрабанда.
        Твърде оптимистично! Кой точно ще живее по-добре? Поименно, колега, поименно!

Коментар

• Живеем лошо, защото купуваме контрабанда. За да живеем добре, трябва да продаваме контрабанда.

Коментар

• Само за феновете!

Трейлърът на първият филм за Angry Birds

Коментар

• Прави ми впечатление, че на все повече места в София асфалтът се надига. Може би се кани да отиде да гласува за досегашната кметица?

Дали Волен ще оправдае влизането си в БОСТАН със следродилна депресия......?

С 9 гласа, Волен "почерпи" за сина си....

Коментар

• Ако двама мъже се крият в храстите - те са гейове.
                Само в България - това са катаджии, но това не изключва горното твърдение.

Коментар

• Коментар

• - Знаете ли защо ви спрях?
                    - Ъъъ... харесвате дебели мъже?
                    - Хаха, много смешно! Айде излизай да духаш!
                    - Ето, знаех си...

Коментар

• Сирийски бежанец най-после достигнал до Мюнхен. На следващия ден тръгнал да се разхожда из града. Останал възхитен от красивия град, чистота, зелените паркове, архитектурата, булевардите. Възторгнат, сириецът спрял един минувач:
                      - Благодаря ви, че сте създали такава хубава държава, такъв град, толкова чисто спретнато, полкова подредено...
                      Гражданинът го прекъснал:
                      - Благодаря за хубавите думи, но аз всъщност съм турчин - и си подминал.
                      Сириецът спрял втори минувач и пак започнал:
                      - Искам да ви благодаря, че сте от хората, които са създали този град, тези паркове, този ред...
                      Гражданинът го прекъснал:
                      - Вижте, хубав е градът, ама аз съм кюрд.
                      Сириецът срещнал трети пешеходец и пак започнал:
                      - Искам да благодаря за тази красота около нас, тази чистота, тези порядки...
                      Пешеходецът го прекъснал и казал:
                      - Виж, това е така, но аз всъщност съм иракчанин...
                      Сириецът учудено попитал:
                      - Но къде са германците?
                      - А, германците къде са, германците са на работа - отвърнал иракчанинът и подминал.
                      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• http://olx.bg/ad/tayno-prodavam-raki...i-ID5tCf8.html

Коментар

• Удивително нещо е историята!
                          Само 70 години по-късно, гледаме по телевизията, как едни хора
                          се бият за място във влак, който ще ги откара до лагер в Германия....

Коментар

• Коментар

• - Пиеш ли?
                              - Зависи. Ако това е само въпрос - не, разбира се. Ако обаче е покана, ДА!

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X