IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жена, току- що прибрала се от командировка, пита малката си дъщеричка:
    - Как беше? Слуша ли, докато ме нямаше? Не плака, нали?
    - Да, мамо- отговаря детето,- слушах. А в сряда и в петък бавачката спа в леглото ми.
    - Не се казва така- поправя я бащата. - Правилно е да кажеш: "Бавачката спа при мен в леглото."
    - Не, тате, ти бъркаш! - протестира момиченцето. - При теб тя спа в четвъртък...

Коментар

• Вaлутните курcoвe нa БНБ зa дeня:
      Швeйцaрcки фрaнк 4 череши
      Щaтcки дoлaр 3 череши
      Бритaнcкa лирa 6 череши
      Япoнcкa йeнa 3 череши за 100 йени
      Руcкa рублa - 8 череши за 1 бр. АК-47
      Злато тройунция - 30 череши

Коментар

• http://www.haskovo.net/news/426242/K...zkopana-ot-ViK

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Груйо, ти не знаеш ли, че УНСС-то е най-великият Университет? Те там правото за 3 години го взимат, щото са много умни парчета. Наскоро една патка ми твърдеше, че техните юристи били по-добри и тяхната диплома се ценяла повече от тази на СУ. Замълчах си учтиво за да не я ударя по тъпата кофа.
          Това сигурно е било следдипломна квалификация след гимназията.

Коментар

• Те май точно тази борса искат да развият като гледам цената на черешите

Коментар

• Vanitas vanitatum...

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  И това, ако не е виц, не знам какво е, ама май ни се води Министър на икономиката - ще ревем за Божо Локото, ще ревееееем:

Емил Караниколов е роден 3 юни 1980 г. Завършва Право в УНСС през 2001 година.

Все съм вярвал, че е възможно, ама на 21 години да завършиш Право, което е 5,5 годишен курс на обучение, т.е. трябва да е влязъл през 1995 и като добавим, че почти 100% е започнал първи клас на 7 годишна възраст, излиза, че въпросният министър направо е прескочил средното си образУвание и директно са го приели за виШист..... Мале, мале, егати и държавата, щом тоя ѝ е министър на икономиката, заеВи.

Естествено, не очаквам нито една медия да зададе подобни въпроси за образУванието на поредната Бокова калинка - ще мълчим и ще си траем, за да не увредим Вожда и Учителя!
                  Груйо, ти не знаеш ли, че УНСС-то е най-великият Университет? Те там правото за 3 години го взимат, щото са много умни парчета. Наскоро една патка ми твърдеше, че техните юристи били по-добри и тяхната диплома се ценяла повече от тази на СУ. Замълчах си учтиво за да не я ударя по тъпата кофа.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• И това, ако не е виц, не знам какво е, ама май ни се води Министър на икономиката - ще ревем за Божо Локото, ще ревееееем:

Емил Караниколов е роден 3 юни 1980 г. Завършва Право в УНСС през 2001 година.

Все съм вярвал, че е възможно, ама на 21 години да завършиш Право, което е 5,5 годишен курс на обучение, т.е. трябва да е влязъл през 1995 и като добавим, че почти 100% е започнал първи клас на 7 годишна възраст, излиза, че въпросният министър направо е прескочил средното си образУвание и директно са го приели за виШист..... Мале, мале, егати и държавата, щом тоя ѝ е министър на икономиката, заеВи.

Естествено, не очаквам нито една медия да зададе подобни въпроси за образУванието на поредната Бокова калинка - ще мълчим и ще си траем, за да не увредим Вожда и Учителя!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      В сливенския квартал 'Надежда" събират подписи за премахване на местното полицейско управление.

Аз пък искам да премахнат НАП да речем.
                      Ми събирай камъни първо , подписите после...

Коментар

• Айшето подала жалба при съдията, че в къщи я тормозят. Насрочили делото, съдията извиква Айшето.
                        - Кажи ни сега Айше, как те тормозят в къщи?
                        - Ам'чи гу'син съдия, върни са мъжа ми, секс! Остай ма той, върни са девер ми, секс! Остай ма той, подкара ме свекър ми, секс! Че дядото, че брат'чедите, все секс!
                        - Бре-ей, Айше наистина тормоз! Много секс, много нещо!
                        - Секса не много, гу'син съдия, съня малко!
                        блиндирани врати врати за апартаменти
                        Last edited by kucanka; 10.05.2017, 16:17.

Коментар

• Някакъв чичка отива на преглед. Докторът се шашка:
                          - Абе, какви са тия гащи от олово дето ги носиш?
                          - Ами не си ли чувал - Чернобил, радиация, мутации... Да си пазя поколението.
                          - Хм... А защо нямаш пръсти на краката?
                          - Веднъж ми се скъсаха тирантите...

Коментар

• В сливенския квартал 'Надежда" събират подписи за премахване на местното полицейско управление.

Аз пък искам да премахнат НАП да речем.

Коментар

• Скръндза води гаджето си на ресторант.
                              Момичето си поръчва изисквани ястия и накрая идва сметката: 82.60лв.
                              Скръндзата казва:
                              - Скъпичка, искаш ли да разделим сметката на две?
                              - Добре, разбира се.
                              - Добре, ти плати лявата част, аз ще поема дясната...

Коментар

• Марин Льо Пен в тв-дебат с Еманюел Макрон: При всички положения Франция ще бъде управлявана от жена - или от мен, или от мадам Меркел..

Коментар

Working...
                                X