Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
- Какво работиш?
- Гейнерал от ДжендърмериятаLast edited by kefala; 04.02.2018, 19:51.
Коментар
-
ЗЛАТЕН- Зайо Байо много псувал и на всички животни в гората им писнало. Затова се събрали всичките и решили: Зайо Байо получил заповед вместо псувня - да казва някакво цвете.
Минала след малко Лиса край Зайо-Байо и му казала:
- Е, Зайо разкатаха ли ти майката?
Зайо много се ядосал и казал:
- Лисо, не ме закачай, защото така съм се набожурил и така ще ти го надетелинча, че момини сълзи ще ти покапят от маргаритката!..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Църковната органистка Беатрис прехвърлила деветдесетте и никога не се била омъжвала. Всички се възхищавали на добротата и отзивчивостта й. Веднъж пасторът дошъл при нея да обсъдят празничната меса и тя го поканила в гостната. Беатрис го помолила да седне и да почака, докато тя приготви чай.
Гледайки стария й домашен орган "Хамонд", той изведнъж забелязал на лакираната повърхност на инструмента интересен съд с вода, в който плувал презерватив. Когато Беатрис се върнала с подноса с димящ чай и благоуханни сладки, те се заприказвали.
Пасторът се опитал да скрие любопитството си, но не успял да се сдържи.
- Мис Беатрис - казал той, сочейки съда - бихте ли ми разказали за този предмет?
- О, забелязахте! - възхитила се органистката. - Красив е, нали? Миналия август вървях през парка и намерих това в малко пакетче в тревата. Инструкцията гласеше: да се сложи на органа, да се държи влажно и така ще предотврати разпространението на възможните болести. И знаете ли, нито веднъж не ме хвана грип през зимата.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеМВР набира стройни и по възможност по-нежни кандидати за новия си отдел Джендърмерия.
- Гейнерал от ДжендърмериятаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Взето назаем от тук
ЦСКА-тата се обединиха! Новият клуб се казва ЦСКА-194Осъм
БОРИСОВАТА ГРАДИНА, ОБЕЛЯ И ЛОВЕЧ - 3 месеца преди 70-годишния юбилей ЦСКА отново е един, след като фенове, бизнесмени и ветерани се обединиха!
Елитният ЦСКА, известен и като ЦСКА-София, ще влее в себе си третодивизионния ЦСКА, известен като ЦСКА 1948. Името на новото юридическо дружество ще бъде "ЦСКА - Хиляда Деветстотин Четиридесет и Осъм", като в названието ще има приемственост и за историята на клуба през последните драматични сезони.
Собствениците на двата тима - Гриша Ганчев и някой, който няма нищо общо с Кирил Домусчиев, си стинаха ръцете и прекратиха медийните престрелки, а ветераните бяха събрани на банкет.
Поддръжниците на двата тима се разблокираха взаимно от фейсбуците, изтриха си фалшивите профили, с които се следяха и се събраха на по бири, за да възстановят позагубеното през последните 2 години братство.
Феновете на вечния съперник, които организираха погребение на клуба, пък обещаха в предстоящите 5 мача между двата тима на пролет да организират погача, прощапулник, кръщене и бар мицва за възкръсналия ЦСКА.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЦиганите станаха роми.
Пе..лите станаха транстенджери.
Литекс стана сесека.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Циганите станаха роми.
Пе..лите станаха транстенджери.
Литекс стана сесека.Last edited by X_Y; 01.02.2018, 21:23.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
- 1 like
Коментар
-
Жена е в поликлиниката с малкото си синче. Влизат в кабинета на невролога, а тя вижда че детето е уплашено и пита:
– И защо така гледаме?
Майката:
– Ами от заранта обикаляме всички кабинети…То кръв му взеха от пръстчето, в гърлото му бъркаха, в ушите, стетоскопа му беше страшен.
– Няма страшно…Тука никакви такива работи няма да правим...и вади чука…
- 2 Харесвания
Коментар
-
Глад за кадри в Румъния: https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.n...f4&oe=5A72ABE5Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
Коментар