IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

- Какво работиш?
        - Гейнерал от Джендърмерията
        Кво се бъзикаш,бе!!!Той си е турил дупето за аватар,бъзика се!!!
        Last edited by kefala; 04.02.2018, 19:51.

Коментар

• ЗЛАТЕН- Зайо Байо много псувал и на всички животни в гората им писнало. Затова се събрали всичките и решили: Зайо Байо получил заповед вместо псувня - да казва някакво цвете.
          Минала след малко Лиса край Зайо-Байо и му казала:
          - Е, Зайо разкатаха ли ти майката?
          Зайо много се ядосал и казал:
          - Лисо, не ме закачай, защото така съм се набожурил и така ще ти го надетелинча, че момини сълзи ще ти покапят от маргаритката!..

Коментар

• Църковната органистка Беатрис прехвърлила деветдесетте и никога не се била омъжвала. Всички се възхищавали на добротата и отзивчивостта й. Веднъж пасторът дошъл при нея да обсъдят празничната меса и тя го поканила в гостната. Беатрис го помолила да седне и да почака, докато тя приготви чай.
            Гледайки стария й домашен орган "Хамонд", той изведнъж забелязал на лакираната повърхност на инструмента интересен съд с вода, в който плувал презерватив. Когато Беатрис се върнала с подноса с димящ чай и благоуханни сладки, те се заприказвали.
            Пасторът се опитал да скрие любопитството си, но не успял да се сдържи.
            - Мис Беатрис - казал той, сочейки съда - бихте ли ми разказали за този предмет?
            - О, забелязахте! - възхитила се органистката. - Красив е, нали? Миналия август вървях през парка и намерих това в малко пакетче в тревата. Инструкцията гласеше: да се сложи на органа, да се държи влажно и така ще предотврати разпространението на възможните болести. И знаете ли, нито веднъж не ме хвана грип през зимата.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
              МВР набира стройни и по възможност по-нежни кандидати за новия си отдел Джендърмерия.
              - Какво работиш?
              - Гейнерал от Джендърмерията
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• МВР набира стройни и по възможност по-нежни кандидати за новия си отдел Джендърмерия.

Коментар

• ЗА ПРАЗНИКА-
                  - Муцииии, вчера с запознах с един красив, нежен и интелигентен мъж...
                  - И, кво, забърса ли го?
                  - Ми, не.
                  - Щоооо?
                  - Имал си приятел...

Коментар

• Взето назаем от тук
                    ЦСКА-тата се обединиха! Новият клуб се казва ЦСКА-194Осъм

БОРИСОВАТА ГРАДИНА, ОБЕЛЯ И ЛОВЕЧ - 3 месеца преди 70-годишния юбилей ЦСКА отново е един, след като фенове, бизнесмени и ветерани се обединиха!

Елитният ЦСКА, известен и като ЦСКА-София, ще влее в себе си третодивизионния ЦСКА, известен като ЦСКА 1948. Името на новото юридическо дружество ще бъде "ЦСКА - Хиляда Деветстотин Четиридесет и Осъм", като в названието ще има приемственост и за историята на клуба през последните драматични сезони.

Собствениците на двата тима - Гриша Ганчев и някой, който няма нищо общо с Кирил Домусчиев, си стинаха ръцете и прекратиха медийните престрелки, а ветераните бяха събрани на банкет.
                    Поддръжниците на двата тима се разблокираха взаимно от фейсбуците, изтриха си фалшивите профили, с които се следяха и се събраха на по бири, за да възстановят позагубеното през последните 2 години братство.

Феновете на вечния съперник, които организираха погребение на клуба, пък обещаха в предстоящите 5 мача между двата тима на пролет да организират погача, прощапулник, кръщене и бар мицва за възкръсналия ЦСКА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Циганите станаха роми.
                      Пе..лите станаха транстенджери.
                      Литекс стана сесека.
                      А общото между трите е, че са ментета, тип маркетингов трик, както се изразиха от тире София. Ще помоля припознавачите да не се обаждат, срамът и позорът е по-добре да се носят в мълчание

Коментар

• A подуенската турска джамия Лукойл- vivaCOW, колко жесток е животът!
                        лесна ни Лук яла, ни Лук помирисАла, сАл на Лукойл пристанАла и го припознАла, та фамилията му вземАла, е и ЕИК-а, ама ич не и пука!
                        Last edited by Slay; 01.02.2018, 21:21.

Коментар

• Циганите станаха роми.
                          Пе..лите станаха транстенджери.
                          Литекс стана сесека.
                          Last edited by X_Y; 01.02.2018, 21:23.
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• https://www.facebook.com/maitapfutbo...2955280828381/

Коментар

• Жена е в поликлиниката с малкото си синче. Влизат в кабинета на невролога, а тя вижда че детето е уплашено и пита:
                              – И защо така гледаме?
                              Майката:
                              – Ами от заранта обикаляме всички кабинети…То кръв му взеха от пръстчето, в гърлото му бъркаха, в ушите, стетоскопа му беше страшен.
                              – Няма страшно…Тука никакви такива работи няма да правим...и вади чука…

Коментар

• Глад за кадри в Румъния: https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.n...f4&oe=5A72ABE5
                                Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Working...
                                X