IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• В банката:
      - Госпожо, може ли да ви дам егн-то, за да ми видите сметката?

Коментар

• Коментар

• Click image for larger version

Name:	5-9.jpg
Views:	1
Size:	66.1 КБ
ID:	3310521
          препоръка е

Коментар

• Влиза един в бара и вижда, че на една стойка стои огромна халба пълна със сто доларови банкноти.
            - А това защо? - пита той бармана.
            - Имаме си номер. Слагаш един стотак в халбата, аз ти давам три задачи, ако ги изпълниш, парите са твои.
            - А какви задачи?
            - Слагай парите и ще разбереш.
            От любопитство мъжът сложил един стотак в халбата.
            - Значи така, трябва да изпиеш бутилка текила от гърлото без да се намръщиш, тук зад бара имам един питбул, един зъб му се клати, трябва да му го извадиш с голи ръце,
            а над нас в апартамента живее осемдесетгодишна баба, мечтае някой да я оправи още веднъж. Ето ти трите задачи!
            - Ама с това никой не може да се справи! Майната му, аз пък ще се пробвам...
            Хваща бутилката с текила и за удивление на всички я излива в гърлото си без да се мръщи.
            После изчезва зад бара. От там се чуват пъшкане, кучешко ръмжене, писъци и псувни. Посетителите пляскат и свирят... Всичко затихва, появява се окървавен мъжът целият на парцали и със страшна решимост в очите пита:
            - И къде е тази баба с болния зъб? ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Да. И да се пие требустан с гинкобилоба. За да помниш къде летиш, кат дигнеш самолета...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Из рекламите сред родния ефир в "прайм тайма":
                - Българите имат мазна коса, много пърхот, износени стави, кървящи венци, кофти кожа и жълти зъби. Имат гъбички по ноктите и смърдящи крака, проблеми с простатата и ерекцията, простодушни са, потни, с пъпки и черни точки по лицето, космати, задължително със сецнат кръст, ядат предимно кренвирши, още живеят с майка си и всяка вечер са с подут от газове корем.
                Когато нямат запек, имат разстройство. Винаги носят бира, ракия, шпеков салам или голяма разфасовка прах за пране в чантата си. Тресе ги ужасен предменструален синдром, който обикновено прелива в обилен месечен цикъл. Любители са на маргарина и други силни усещания от рода на това да скачат с парашут, когато са с диария. Българите често имат халюцинации, постоянно са болни и бедни, а от чувството им за хумор направо ти се досира. И, да, разбира се – всички са овъртолени в изключително изгодни заеми и ипотечни кредити, които всеки момент заплашват да ги довършат. Кренвиршът, за разлика от българите, е голям свежар, ухае изкусително, обича пикантните шеги и е душата на компанията, а за приятелите си ще мине и през огън.
                is so true

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
                  Забравихте вагиналния дискомфорт.
                  Да. И да се пие требустан с гинкобилоба. За да помниш къде летиш, кат дигнеш самолета...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Забравихте вагиналния дискомфорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Из рекламите сред родния ефир в "прайм тайма":
                      - Българите имат мазна коса, много пърхот, износени стави, кървящи венци, кофти кожа и жълти зъби. Имат гъбички по ноктите и смърдящи крака, проблеми с простатата и ерекцията, простодушни са, потни, с пъпки и черни точки по лицето, космати, задължително със сецнат кръст, ядат предимно кренвирши, още живеят с майка си и всяка вечер са с подут от газове корем.
                      Когато нямат запек, имат разстройство. Винаги носят бира, ракия, шпеков салам или голяма разфасовка прах за пране в чантата си. Тресе ги ужасен предменструален синдром, който обикновено прелива в обилен месечен цикъл. Любители са на маргарина и други силни усещания от рода на това да скачат с парашут, когато са с диария. Българите често имат халюцинации, постоянно са болни и бедни, а от чувството им за хумор направо ти се досира. И, да, разбира се – всички са овъртолени в изключително изгодни заеми и ипотечни кредити, които всеки момент заплашват да ги довършат. Кренвиршът, за разлика от българите, е голям свежар, ухае изкусително, обича пикантните шеги и е душата на компанията, а за приятелите си ще мине и през огън.
                      ....и ако мога да добява много печелят от лотарията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                        Жекаааа, Жека това си е за сълзи не за смях. Да го..
                        Как пък никой не рекламира една екскурзия до Доминикана.
                        Ама от тия с трансфер в Немско - две седмици хиляда евро, че нашите за седмица по 2 000 евро са малко дебелички.

Коментар

• Жекаааа, Жека това си е за сълзи не за смях. Да го..

Коментар

• Из рекламите сред родния ефир в "прайм тайма":

Коментар

• КЛАСИКА - Срещат се двама приятели след години. Единият унил, опърпан... Другият го пита:
                              - Какво става? Не приличаш на щастливо женен?
                              - Мани, остави се! Жена ми ми прибира всичките пари. Нищо не ми оставя…
                              - Сега ще те науча! Аз на моята съм й казал, че в казармата съм си загубил Калашника и до сега го изплащам. Оставя ми парите и аз си правя, каквото си знам...
                              Връща се нашият в къщи и казва на жена си:
                              - Жена, аз в казармата бях танкист. При едни маневри цопнах с танка в едно блато и така и не го извадихме. Сега ми се обадиха от военното, че ще трябва да го изплащам!
                              Почва едно изплащане: месец, два, три, пет…. На жената й писнало:
                              - Води ме при генерала, аз да говоря с него!
                              - Мани, недей! Това са мъжки работи….
                              - Не! Отиваме!
                              Отиват там и тя почва:
                              - Г-н Генерал, ние сме тук по въпроса за танка…
                              Генералът, учуден:
                              - Това са мъжки работи, Госпожо. Изчакайте отвън, ние с мъжа ви ще ги обсъдим. Влизат в кабинета и Генералът го почва:
                              - Ти луд ли си!?! Танк?!? Аз изплащам картечница, ти цял танк?!
                              Излиза нашият и казва:
                              - Жена, казах ти да не идваш! Прегледахме книжата и се оказа, че в танка имало и картечница..

Коментар

• Жената на гинеколога се прибира неочаквано вкъщи и сварва съпруга си в семейната спалня с друга жена.
                                - Скъпи, нима имаш толкова много работа, че си си взел и за вкъщи?..

Коментар

Working...
                                X