IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вуте е в кръчмата, напива се и тръгва да сваля Пена, че му е време да се жени. -Пено, ай да те изчукам у каруцата... после ще се оженим. Пена го оглежда и го пита: -Ти пиеш ли? -Да -По колко на ден? -По 3 бутилки. -Колко струва една бутилка? -10лв -От колко време пиеш? -„От 15 години.” -Харчиш 10 950 лв. на година…164 250 лв. за 15 г…, ако беше инвестирал…едно Ферари…как да се оженя за теб…ти още си с каруца?! -Пено, ти пиеш ли? -Не -У каруцата ли ше се чукаме…или у твоето Ферари?..

Коментар

• Мъж се прибира от работа в къщи, жена му седи и кърпи чорапите му. Учуден, той я пита: - Здравей мила, какво става? - Сготвих супа, изпекох наденички на скарата, забърках един кекс за десерт, изпрах всичко на теб и децата, измих прозорците и сега съм седнала да ти кърпя чорапите. И ако утре пак забравиш да платиш нета, ЩЕ ТЕ УБИЯ!!!

Коментар

• Днес, докато решавах кръстословица, едно от полетата беше “Елемент на растителната клетка”. Уверено написах “вакуола”... А след това се просълзих, защото 25 години чаках да използвам тази информация от училище!

Коментар

• Разговор между блондинки:
          - Новият ми приятел е ветеринар.
          - Стига бе! Че той, кога е воювал, бе муцка?
          - Не е т`ва, ма! Означава, че не яде месо...

Коментар

• КЛАСИКА – Мамо, вчера като те нямаше, татко доведе една леличка, сложи я на леглото, съблече я…

– О-о-о, я тихо, тихо, ще го разкажеш довечера, баща ти като се прибере и седнем да вечеряме!

Седнали да вечерят и майката казала:
            – Кажи сега, моето момиче, това което искаше да ми кажеш днес?

– Ами вчера като те нямаше, татко доведе една леличка, сложи я на леглото, съблече я, разтвори и краката и и мушна онова, дето чичо Иван ти го мушкаше в устата онзи ден…..

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Имам човек във НАП И ми дреме на гъза, Имам човек във КАТ И повече няма да ходя да се редя Имаме човек и тука, Имаме човек и там. Имам и откъде да купя, Имам и откъде да дам. Имаме един човек, Винаги дава цени на производител Винаги би ми намерил всичко От цървули до изстребител. Имам и Отмъстител а на шамарите заместител, Невероятно любезен - господин Съдебен изпълнител. Ето го човека, който за процент го прави, Имам толкова хора, колкото на концерт на Слави Имам човек - приятел на човек във НОИ, Бързо действа, може да ми намери стар ковчег, бе мой Имам човек, ако ти наложат глоба Имам друг човек, ако ти сложат скоба Имам трети, ако ми забие компа, А баба ми е човека, който готви боба ‘Къв е филма, нема драма Имам човека като човека ми няма в тоя ден Викат му човека Джентълмен Държи ме по-високо и от Белмекен. Имам стари другари Имам брадва Имам стари златари Като на циганска сватба Ако Зизу ти бие задна ножица Имам човек във Втора градска болница Аверът ми дава на вересия в магазина Дължа му 50, не съм го виждал от година Само ако е за работа не ме търси Щях да съм министър на труда, Ама ме мързи

Още на: https://textove.com/itso-hazarta-hom...m-chovek-tekst
              Благодариние на textove.com

Коментар

• Click image for larger version

Name:	2019-1-16-22-46-403.jpg
Views:	1
Size:	66.8 КБ
ID:	3487730
                препоръка е

Коментар

• Мъж отива на психоаналитик: - Докторе, постоянно имам проблеми с жената. Ние непрекъснато спорим. Аз кажа дума, тя - две, аз кажа две, тя - четири, аз четири... - Ясно, ясно. В случая е важно кой казва последната дума... - Ааа, последната дума винаги е моя! - И каква е тя? - "По дяволите, купи си го тогава..."

Коментар

• ОТ НЕТА- Според полицията сървъра на НАП бил хакнат от руски айпи адрес. Сигурно да не се мъчат много тъпаците на Явор Колев! А подпис нямаше ли " Vova woz here!"?!

Абе не може да има такива тъпаци е полицията, дори само по теория на вероятностите- не може! Или само шефовете са подбирани със свидетелство за тъпост?!..

Ама те си го казаха,хората!
                    "Вашето правителство е бавноразвиващо се, а състоянието на киберсигурността Ви е пародия."
                    Last edited by Kiro; 16.07.2019, 13:22.

Коментар

• GDPRIP
                      При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

Велико!!!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Коментар

Ами такава е, едни търсят къде да се лекуват, а други бягат от земетресенията в Перник в палатите на кръстниците си

Коментар

• Коментар

• ЩЕЛИ ДА МИ ГЛАСУВАТ МАШИННО ТЕ!

https://bivol.bg/machine-vote.html?f...vKSR0ZcaK2T3PI

Коментар

Working...
                                X