IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Ти да видиш ....!!!

Кака Пена, многомашинничка и ударничка, я поканват да влезе в БКП. Дали й да чете устави, история на БКП и всичко, което е нужно да се подготви идейно. На събранието на първичната партийна организация я питат:
      - Како Пено, ти си наш човек, комунист. Ще те приемем в Партията. Имаше ли някакви въпроси, докато се подготвяше?
      Кака Пена отговаря:
      - Другарю председател, всичко ми е ясно, защо е червено знамето, какви са ми правата и задълженията, но едно не ми стана ясно: аз, като партиен член, имам ли право да се чукам с безпартийни, щото лошо - безпартиен да чука партиен член!
      Помислили другарите и решили:
      - Имаш право, како Пено, но трябва сама да си го вкарваш, та да се чувства ръководната роля на Партията!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n3521412[/ATTACH]
        Българинът винаги е бил практичен човек... Страхотен виц!
        Vanitas vanitatum...

Коментар

• https://www.facebook.com/Baldegino/v...xMDUxNTk0OTI2/

Коментар

• В един магазин в мола влиза мъж. Разглежда и пита:
            - Извинете, а тези високи токчета по 120 лева дали се търсят?
            - Разбира се! Имате прекрасен вкус! Като тези продаваме по 20 чифта на ден!
            - Странно… А този костюм за 680 лева?
            - Също е много добро качество! Страшно много се търси!
            - Странно… А тези ризи по 150 лева?
            - Извинете, но защо все казвате “странно”, та “странно”?
            - В отчета ви за деня до НАП касовият апарат отчита 50 лева средно на ден...

Коментар

• Какво казва булката, след първата брачна нощ, в различните страни:
              В Германия: Ханс Дитрих, отиди в кухнята и направи кафе, или и това не можеш да правиш?!
              Във Франция: Жан-Пол, подай ми шампанското, че ми остана неприятен вкус в устата.
              В Англия: Сър, надявам се, че въпросът с потомството Ви е уреден и няма да се налага повече да вършим тези неуместни и неприлични движения.
              В Холандия: Скъпи, когато вече сме семейство, мога ли да използвам разкошната ти самобръсначка да си оформя мустаците?
              В Италия: Джузепе и ти, и баща ти, и братята ти – всичките сте мръсници!
              В Испания: Фернандо, да ти представя семейния ни приятел Луис, както и двете ни деца.
              В Полша: Лешек, ако и следващата нощ се повтори същото, лятото отиваме на почивка в България!
              В Чехия: Хонзичко, още жив ли си?
              В Русия: За 126 път – За Сталина, за Родину – Ставай!!!
              В Македония: Ванче, исто бугарин си бе, умора немаш!
              В България: Еее, Иване, Иване, да беше и заплатата ти толкова голяма…

Коментар

• Click image for larger version

Name:	78187998_1565741633566494_3913643739930689536_n.jpg
Views:	1
Size:	60.1 КБ
ID:	3521412

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  Мисля, че виртуалният "приятел" накарал жената от банката да му изпрати
                  1милион, без да се познават , трябва да спечели "България търси талант",
                  за мен е N1 !!!
                  мога да си представя какво би направила момата, ако се беше срещнала с "нуждаещият се приятел" ........ щеше да изпразни цялата банка
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Name:	916779.jpg
Size:	53.2 КБ
ID:	3521098
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Мисля, че виртуалният "приятел" накарал жената от банката да му изпрати
                      1милион, без да се познават , трябва да спечели "България търси талант",
                      за мен е N1 !!!

Коментар

Name:	71925235_10218358479067735_3486519618984476672_n.jpg
Size:	30.6 КБ
ID:	3520802

Коментар

• https://www.dunavmost.com/novini/bal...ZL1-tZVbCvAscc
                          България настигна Буркина Фасо в ранглистата на ФИФА

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ

И каква е поуката:Когато казвате на любимата: “Ти си най-красивата жена на света”, добавяйте “за мен”! Да не се излагаме по конкурси после.

Коментар

• - Тате, от къде сме произлезли?
                                - Бог ни е създал...
                                - Но мама ми каза, че сме произлезли от маймуните...
                                - Е, майка ти разказва за своите роднини, аз за моите!

Коментар

Working...
                                X