Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Ти да видиш ....!!!
Кака Пена, многомашинничка и ударничка, я поканват да влезе в БКП. Дали й да чете устави, история на БКП и всичко, което е нужно да се подготви идейно. На събранието на първичната партийна организация я питат:
- Како Пено, ти си наш човек, комунист. Ще те приемем в Партията. Имаше ли някакви въпроси, докато се подготвяше?
Кака Пена отговаря:
- Другарю председател, всичко ми е ясно, защо е червено знамето, какви са ми правата и задълженията, но едно не ми стана ясно: аз, като партиен член, имам ли право да се чукам с безпартийни, щото лошо - безпартиен да чука партиен член!
Помислили другарите и решили:
- Имаш право, како Пено, но трябва сама да си го вкарваш, та да се чувства ръководната роля на Партията!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3521412[/ATTACH]Страхотен виц!
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
В един магазин в мола влиза мъж. Разглежда и пита:
- Извинете, а тези високи токчета по 120 лева дали се търсят?
- Разбира се! Имате прекрасен вкус! Като тези продаваме по 20 чифта на ден!
- Странно… А този костюм за 680 лева?
- Също е много добро качество! Страшно много се търси!
- Странно… А тези ризи по 150 лева?
- Извинете, но защо все казвате “странно”, та “странно”?
- В отчета ви за деня до НАП касовият апарат отчита 50 лева средно на ден...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво казва булката, след първата брачна нощ, в различните страни:
В Германия: Ханс Дитрих, отиди в кухнята и направи кафе, или и това не можеш да правиш?!
Във Франция: Жан-Пол, подай ми шампанското, че ми остана неприятен вкус в устата.
В Англия: Сър, надявам се, че въпросът с потомството Ви е уреден и няма да се налага повече да вършим тези неуместни и неприлични движения.
В Холандия: Скъпи, когато вече сме семейство, мога ли да използвам разкошната ти самобръсначка да си оформя мустаците?
В Италия: Джузепе и ти, и баща ти, и братята ти – всичките сте мръсници!
В Испания: Фернандо, да ти представя семейния ни приятел Луис, както и двете ни деца.
В Полша: Лешек, ако и следващата нощ се повтори същото, лятото отиваме на почивка в България!
В Чехия: Хонзичко, още жив ли си?
В Русия: За 126 път – За Сталина, за Родину – Ставай!!!
В Македония: Ванче, исто бугарин си бе, умора немаш!
В България: Еее, Иване, Иване, да беше и заплатата ти толкова голяма…
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеМисля, че виртуалният "приятел" накарал жената от банката да му изпрати
1милион, без да се познават , трябва да спечели "България търси талант",
за мен е N1 !!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
https://www.dunavmost.com/novini/bal...ZL1-tZVbCvAscc
България настигна Буркина Фасо в ранглистата на ФИФА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар