IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лежат мъж и жена в кревата и той ѝ казва:

-Затвори прозореца.

-Не, Петьо, ти го затвори.

-Айде де, затвори го.

-Абсурд, много ми е добре така, ти го затвори.

-Да направим така, ще мълчим и който проговори първи, става и го затваря.

-Добре, Петьо.

Седят в абсолютна тишина половин час, когато един афроамериканец се промъква през прозореца, обаче тишината продължава.

След един час жената казва:

-Петьо, Петьо той ме ебе.

-Еми стани и затвори прозореца, защото мен два пъти ме опъна отзад и звук не издадох

Коментар

• Eucerin ще промотира морската пяна края на август преди санкцийте.

Коментар

• Звъни телефона:
        - Ало, сеньор Родригес? Обажда се Ернесто, иконома на вашата лятна вила.
        - Да, Ернесто, аз съм. Да не се е случило нещо?
        - Иксха да ви кажа, че вашият папагал...умря,
        - Как така умря? Призьорът ми от международни състезания?
        - Да, сеньор.
        - По дяволите, толкова пари съм дал за него. От какво умря?
        - Яде отровено месо.
        - Отровно? Кой го е нахранил с него?
        - Никой, сеньор. Само хапна малко от умрелия кон.
        - Кой кой?
        - Вашият арабски жребец.
        - КАКВО? Моят арабски жребец е мъртъв също?
        - Да, сеньор. Той тегли една кола с вода и издъхна.
        - Ти в ред ли си? Каква кола с вода?
        - Такава, с която потушавахме пожара.
        - Господи, пожар?
        - Да, във вашата къща. Завесата се запали от свещта.
        - По дяволите!!! Искаш да кажеш, че ми е изгоряла къщата от една свещ?
        - Да, сеньор.
        - Защо си палил свещ, Ернесто?
        - За погребението, сеньор.
        - КАКВО ПОГРЕБЕНИЕ?!!!?
        - Вашата жена, сеньор. Прибира се късно една нощ, а аз помислих, че е крадец и я ударих с вашия нов стик за голф Taylor Made r7 SuperQuad 460
        ......... Дълго мълчание.........
        - Ернесто, ако си ми счупил новия стик за голф, не знам какво ти се пише направо!!!!

Коментар

• Двуйца отишле да пиат у Южния парк. Напиле са яко. На другиа ден са срещат, единият а целия в синявици, отоци и куца. Другият го пита:
          - К'во стана бе?!
          - Ам вчера, кат са разделииме с тебе, успех да мина сал десетина метра и една кола ма удари у коленото! Тамън да стана един кон ма изюска с копитото яко в гърба. Пà паднах. Тъкмо станах - юссс, един самолет с крилото по шиата. Щеше ми откине главъта... Тамън се надигам и бам-една ракета точно между очите...
          - Ти са еб***ш!
          - Не верваш ли бе?! Питай шефа на въртележката!

Коментар

• Из форум за програмисти:
            - Как да сканирам документ, вкъщи съм, нямам сканиращо устройство, телефонът се прецака, а навън нищо не работи?
            - Сложи документа на прозореца, влез в Google Earth, приближи до прозореца и направи скрийншот.

Коментар

• - Гошеее, излизай от морето, маме!
              - Защо? Студено ли ми е?
              - Не, гладен си!

Коментар

• След големия вой да си ходи руския посланик, всъщност си тръгна американския

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                  [/B]

Щото не е буква мейби Поздравления, че преоткриваш българската граматика.

Знакът ѝ не представлява отделна буква в българската азбука, а буквата и с поставено ударение върху нея. Той се употребява в следните случаи:

https://kaksepishe.com/udareno-i/
                  -Френската гимназия... Господ нея пази я!Що ми трябва Франция...Всичко е с гаранция.
                  -Oui.

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
                    Ме у И с ударение (главна: Ѝ, малка ѝ) е знак от кирилицата. Този знак не е самостоятелна буква и не е вписана нито в българската, нито в друга азбука, ...

Щото не е буква мейби Поздравления, че преоткриваш българската граматика.

Знакът ѝ не представлява отделна буква в българската азбука, а буквата и с поставено ударение върху нея. Той се употребява в следните случаи:

https://kaksepishe.com/udareno-i/
                    Last edited by Selena; 11.06.2022, 19:36.

Коментар

• Програмист гледа неработещия код и мърмори:
                      - Бaси, защо така стана...
                      Негов колега се обажда:
                      - Така е било писано...
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тоя фейсбук, иначе пише кой и кога има рожден ден, ама къде и в колко часа ще почват да пият не казва..!

Коментар

• Ако си виждал победа на националният отбор по футбол, значи не си в първа младост.

Коментар

• Когато не ставаш и за портиер, а са те избрали премиер, то тогава: Не е страшен дефицитът в хазната, а този в главата!

Коментар

• Джони Деп, облян в сълзи, пред съдията по делото за домашен тормоз:
                              - Тя ме караше да гледам мачове на България...

п.п.
                              Но и Гибралтар са си виновни де, подцениха ни и резонно загубиха 2 точки!

Коментар

• Ме у И с ударение (главна: Ѝ, малка ѝ) е знак от кирилицата. Този знак не е самостоятелна буква и не е вписана нито в българската, нито в друга азбука, ...

Коментар

Working...
                                X